Ana Menü

Sicilya'da Beşiktaş - Palermo Kardeşliği

Başlatan CHEm !, Nisan 23, 2007, 18:31:00

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

[IMG]http://img394.imageshack.us/img394/2193/beiktapalermouw5ur2.jpg[/img]

resim alıntıdır
dün akşam palermo-parma maçında çekilmiş

Brigate Rosanero'nun göbeğinde Beşiktaşımızın atkısını açtırarak, buradaki Palermo sempatizanlığının karşılığını almış olduk bir nebze. Ne diyelim, globalleşmekten zarar gelmez...
Nereden çıktı bu Palermo sevgisi sorusunu, bunu yaygınlaştıranlardan biri olarak uzunca açıklayacağım bir gün. Kısaca, 1900'de tam da Kuzey'in Güney İtalyanlara ağır vergi yüklediği dönemde işçiler tarafından kurulmuş bir calcio olması, coğrafi olarak ilginç bir geçmişe sahip şehrin takımı olması (Sicilya'nın başkenti), herşeyiyle olduğu gibi renkleriyle de marjinal olması, eh bir de Kartal'ıyla semboldaşımız olması...

Tutta l'Italia gridera Forza Palermo

ALINTIDIR...

forza palermo !
Allah kitap Beşiktaş

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Çarþý Ulan !

süper olmuş CHEm !
seviyorum ya palermo'yu
rep cem

ugur24

palermo sen bizim kardeşimizsin !  ;)  dandik kazak takımlarıyla maç yapacağımıza bunlarla dostluk maçı yapabiliriz..

Timurlenk

şu atkıya şu yarım yamalak gözüken şapkaya bak :) getirin bize bütün palermo ürünlerinden :)

alper_1903

palermo deplasmanlari korkulur benim bildigim yani taraftar acisindan bize yakinlar
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

2 dia 2 muerto

Pisanonun kırmızı kart gordugu macı kaybettiler.
Yanılmıyorsam ki yanılmıyorum cok uzun bir zamandan beri mac kazanamıyorlar ve şampiyonlar lıgıne katılma hakları tehlıkeye gırdı hatta uefa ya da katılamayabılırler ama taraftarlar maca gıtmeye devam ediyor.

CHEm !

evet bayadır maç kazanamıyorlar
bu hafta livorno deplasmanındalar
Allah kitap Beşiktaş

2 dia 2 muerto

Amaurinin sakatlıgı takımı baya etkiledi.
Bakalım kim kazanıcak Palermo kazansın ama en azından Uefa askına

CHEm !

livorno kaybederse yavaş yavaş seria B ye ama :(
Allah kitap Beşiktaş

2 dia 2 muerto

Messina ve Ascoli artık dustu.Kume dusen dıger takımın Livorno olacagını tahmın etmıyorum acıkcası

Çarþý Ulan !

@LAYINA GİDER

Anarchy*