Ana Menü

Lyon Şampiyon

Başlatan akbaba71, Nisan 22, 2007, 11:49:16

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Ligue 1'de, 33. Hafta'da Lyon'un şampiyonluğu kesinleşti.

Cumartesi günü yapılan karşılaşmalarda, haftaya ikinci sırada yer alan Toulouse, Rennes deplasmanından 3-2'lik yenilgi ile dönmesinin ardından, haftaya 18 puanla farkla lider giren Lyon, şampiyonluğunu ilan etmiş oldu.

Son senelerde, Fransız futbolunun en önemli temsilcisi haline gelen Lyon, üst üste 6. kez şampiyon olurken, bu alanda rekoru da kırmış oldu.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

ugur24

bir ara bocalasada lig boyunca oynadığı oyunla şampiyonluğu sonuna kadar haketti..tebrikler lyon..

2 dia 2 muerto

6 sene oldu yeter artık.
Fransa ligi zevk vermiyor şampiyonluk yolunda ama kimin düşüp kimin 2. olacagı veya Uefa'ya katılacagı belli değil

alper_1903

bankoydu zaten sezon öncesi
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

SATUKBLADE

Alıntı yapılan: Palermo! - Nisan 22, 2007, 12:59:49
6 sene oldu yeter artık.
Fransa ligi zevk vermiyor şampiyonluk yolunda ama kimin düşüp kimin 2. olacagı veya Uefa'ya katılacagı belli değil

dediğin doğru lyon banko şampiyon olarak başlıyor

ama diğer maçlar çook zevkli geçiyor ya fransa ligi inanılmaz zevk veriyor bana

carsi52

Fransa liginde belliydi zaten lyonun şampiyon oLacağı.Tebrikler 6 sene üst üste heLaL oLsun.
Bölünür senin için uykular!

keskinli

bu ne ya?
devamli ayni takim sampiyon olursa ligin tadimi kalir?
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carlito1903

bu gidişle bi 5 yıl daha rahat şampiyon olurlar kadroları süper çoğu genç ve yetenekli oyunculardan kurulu önleri açık

ist.hatirasi/3-4

aaaaaaa hiç beklemiodum:D
YÖNETİM İSTİFA !!!

pAscAliAnUmut

Zaten fransa da lyon la baş başa mücadele edecek takım yok ki ama adamlar rekor kıracak her yıll şampiyon adamların canları garanti sıkılıyodur
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş