Ana Menü

Jaba'nın gönlü Beşiktaş'ta

Başlatan eRe, Nisan 17, 2007, 13:43:31

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

Konyaspor'a attığı 4 golle dikkatleri çeken Ankaraspor'un Brezilyalı golcüsü Jaba, Türkiye'de Ankaraspor dışında Beşiktaş'ın formasını giymek istediğini söyledi.

Ankarasporlu futbolcular Jaba ve Serol Demirhan, kulüp binasında düzenlenen haftalık basın toplantısına katıldı. Konyaspor'a karşı bir maçta 4 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çeken Brezilyalı golcü Jaba, uzun süren gol suskunluğunu 4 golle bozduğu için mutlu olduğunu söyleyerek, uzun süredir gol atamamasına rağmen teknik direktör Aykut Kocaman'ın kendisine sürekli destek olduğunu ve bu desteğin kendisi üzerinde büyük etki yaptığını kaydetti.

Brezilyalı golcü, bir soru üzerine Türkiye'de Ankaraspor dışında Beşiktaş'ın formasını giymek istediğini belirterek, "Hayatımın en güzel günlerini Ankaraspor'da geçirdim. Türkiye transfer olduğumdan itibaren BJK İnönü Stadı'nın atmosferi ve taraftarları beni çok etkiledi. Türkiye'de Ankaraspor dışında Beşiktaş'ta oynamak isterim. Kulübümün menfaatlerine uygun olursa Beşiktaş'a gitmek isterim" diye konuştu.
Jaba, en büyük hayalinin Türk Milli Takımı'nın formasını giymek olduğunun altını çizerek, "Her futbolcu milli takımlarda oynamak ister. Ben Brezilye Genç Milli Takımı'nın formasını giydim. Türkiye'yi çok seviyorum. Türk olursam, Türkiye A Milli Takımı'nın formasını giymek isterim" dedi. Brezilyalı golcü, Ankaragücü ile oynadıkları maçların çok zevkli ve çekişmeli geçtiğini belirterek, en çok Ankaragücü'ne gol atmayı sevdiğini sözlerine ekledi.

Mavi-beyazlı ekibin genç futbolcusu Serol Demirhan ise, hafta sonunda Kayserispor ile çok zorlu bir maç yapacaklarını ifade ederek, "Kayserispor, çok güçlü bir takım. Biz de kaliteli bir ekibiz. Kayseri'ye kazanmak için gideceğiz. Kayserispor'u yenersek UEFA Kupası'na katılma yarışında dahil oluruz" diye konuştu.
İki futbolcu, basın toplantısının ardından birlikte basın mensuplarına poz verdi.

Kaynak : İHA

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

emir_carsi

valla bu adam ilk geldiğinde bizede gol atmıştı

ama bence kaldıramaz sorumluluğu şimdiki bazı oyuncular gibi...

carsi52

Bence gelmesin gerek yok kaldıramaz beşiktaşı örnek:youla
Bölünür senin için uykular!

eRe

ya bızım forvet olamazda belkı turk olunca ısımıze yararda dedıklerı cok guzel
ınonunun atmosferı ve besıktasın taraftarının etkısınden dolayı ıstıyorum dıyor :alkis
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

nbacem

Alıntı yapılan: FaTaL_eRe - Nisan 17, 2007, 15:20:21
ya bızım forvet olamazda belkı turk olunca ısımıze yararda dedıklerı cok guzel
ınonunun atmosferı ve besıktasın taraftarının etkısınden dolayı ıstıyorum dıyor :alkis

baba aynen katılıyorum..atmosferde ilk maçında Rico paşa ve delgado bile ağzı açık kaldıbide jaba gelirse ooooffff..deymeyin keyfimize..
Beşiktaş'ın basketbol kalbi..
www.bjkbasket.org
www.bjkbasket.com

alper_1903

türk olursa gelsin defansi allak bullak ediyo bide kafa golüde atiyo bacaksiz :)
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

carlito1903

bu adam topçu falan değil yaaa....bundan daha ii bi sürü Türk forvet var...altyapımızda da ii forvetler var

carsi52

carlito1903 çok güzel sölemişsin kardeşim alt takımlarda can vardı noldu batuhan var bunları değerlendirin ne jabası felan.
Bölünür senin için uykular!

2 dia 2 muerto

18 hafta sonra 4 tane gol attı diye adamı Beşiktaşa alalım.Yapmayın arkadaslar

unicorn

Youla ve Fazlı örnekleri var önümüzde.
Büyük takımın havası başka olur her futbolcu kaldıramaz.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

CHEm !

Allah kitap Beşiktaş