Ana Menü

Bu Ligin Neresi ''Süper'' ?

Başlatan die-4-u, Nisan 15, 2007, 22:02:35

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

die-4-u

70 puan toplayan takımın şampiyon olacağı bi ligde başarılar lokalden öteye gidemez..futbolun bu kadar çok sevildiği ve transferler için de türkiye şartlarının zorlandığı düşünülünce kandırılıyoruz hissine kapılıyorum..biz hala kedi & köpek gibi kapışalım ingilizler 3 takımla cl'de yarı final oynasın,ispanyollar da 3 takımla uefa'da...

ugur24

ligde büyük heyecan yaşıyoruz ama kalite sıfır..oynanan bu futbolla avrupa'ya katılıncada sonuç hüsran oluyo..

yuNuS1903

bi ingiltere ispanya serie A bakıyom bide bize bakıyom arada baya buyuk bir fark uğur abiye katılıyorum bizimkiler elemereli geçemıyorlar  adam aynı ligde olduğpu kişi ile fınal maçı yapıyor bide dunya kupasında ligden bile çıkamıyoruz

Non Mollare Mai

Büyük küçük takım diye bir şey kalmadı artık. Deplasmanda daha çok kazanan şampiyon olur. Özellikle anadolu takımlarının deplasmanları çok zor olmaya başladı. Heyecanlı bir lig olabilir ama kalitenin sıfır olduğunda herkes hemfikir sanırım.. Eminim ki kayserinin bi takımın ismi Beşiktaş olsa şampiyonluğa oynardı.

Özellikle fenere acımamak el değil. :) O kadar harcadıkları paralarla topladıkları puanlara bakın. Açıkcası o kadroyla açık ara şampiyon olmaları lazım. Hiç bir zaman bir ispanyol veya bir ingiltere takımları gibi olamayız. Bugün seyrettiğim ingiltere maçlarında adamlar tıkır tıkır futbol oynuyor. Biz hurraaa uzun top bi karambol gol ! Böyle nereye kadar.. Ama işte SÜPER LİG..
edit

Dem@

dün ntv sporda dedim ya rıdvan dilemnin bi açıklamsı var 4 büyük takım deniliyor ya büyüklüğü nerde diyor oda o  kadar para ver futbolcu transfer et hani kalitesi nerde futbolcunun takımın bi diğer takımlara bakın m.united ligin son 5 ine kalan takımla beraberlik alıyormu yeniliyormu futbolun kalitesi türkiyede gittikçe düştü seviyesiz oyunlar izlemeye başladık takım ayırt etmiyorum kalitesizleşti herşey

nbacem

ABİ TEK KELİMEYLE yAŞADIĞIMIZ :HEYECAN DÜNYADA TEK OLAN BEŞİKTAŞ TARAFTARININ sEsİ YANİ BİZİM sEsİMİZLE OLUŞUYOR:.Lİgimizde kalte 0.hiç yok..70 puanlada alkası yok ya 90 -100 olsa nolacak..bi tek türkiyede başarı artık bi süre sonra bıktırır insanları..avrupada ön elemede 1-2 maçtan ileri gidemiyoruz.buda bizim daha çook çalışmamız gerektiğini söylüyor..
Beşiktaş'ın basketbol kalbi..
www.bjkbasket.org
www.bjkbasket.com

nbacem

arkadaşlar 0-0  1-0 1-1 biten maçlar izlemek istemiyorum şahsen..
www.bjkbasket.org
www.bjkbasket.com

carlito1903

bütün takımlar nasıl yaparımda 0-0 beraberliği koparırım düşüncesinde....kimse hücumu düşünmüyor....ama herşeye rağmen bu ligde süper sıfatını hakeden bi takım var oda her maçta aynı güzel futbolu oynayan Kayserispor....

nbacem

kayseride bi veri yakalıyor sora işi batırıyor..bjk emde biraz daha keyif verici oynas tribünde yerimde duramam..
www.bjkbasket.org
www.bjkbasket.com

SATUKBLADE

bu sene ki ligin kalitesi çok düşük bu iyi olması ile alakalı değil

Örnek Fransa lyon tam sürat alıyor kaç hafta önceden şampiyonluğu garantiliyor

İyi lig böyle olur

Adriano

Süper Lig valla bu sene çok garip.. Puanlar birbirine çok yakın.. Bu gidişle sezon sonunda şampiyonluk 60 65 puanlarda  olacak.. Düşme hattı çevreside 40 puan civarında.. Bakarmısınız puanların yakınlığına düşme hattıyla şampiyonluğa yakın takımlar arasında yaklaşık 20 25 puan olacak.. Böyle bir ligde 12. 13. olan bir takım 3 puan ile 8. 9'luğa çıkabiliyor.. :)
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Delirdik

kaLite sıfır mı? sıfır bencede
anadoLu takımLarı eziLmeye devam ettikçe de böyLe gider!

4büyükLer kötü oynayınca kalite düştü denmeye başLadı
zaten kaliteli değiLdi ki, 4takımLı Ligin hatta 3 takımLı Ligte ne kaLitesinden bahsediLebiLir?
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!