Ana Menü

rakip fener

Başlatan akbaba71, Nisan 07, 2007, 20:20:47

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımımız, Tadım Türkiye Kupası Yarı Final maçında Ceyhan Belediyespor'u 85-54 mağlup ederek, finalde Fenerbahçe'ye rakip oldu. 
Ekibimiz karşılaşmaya Tuğba Palazoğlu, Esmeral Tunçluer, Kara Braxton, Sheri Sam, Yasemin Horasan ilk beşiyle başladı. Esmeral Tunçluer'in attığı iki basketle oyuna 6-0 önde başlayan Bayanlarımız, temposunu çeyrek boyunca hiç düşürmedi. Savunmada da oldukça etkili olan Siyah Beyazlılarımız, rakibi Çeyhan Belediyesi'nin fazla sayı bulmasına izin vermeyerek 7. dakikada farkı 10 sayıya kadar çıkardı (20-10). Bu dakikadan sonra rakibinin sadece 2 sayı üretmesine izin veren Ekibimiz, 8 sayı buldu ve ilk çeyreği 28-12 galip tamamladı.

Bayanlarımız ikinci periyotta da savunmasında açık vermedi. 14. dakika geçilirken Ceyhan Belediyesi'nin sadece 2 sayı bulmasına izin verdi. Ceyhan Belediyesi farkı azaltmaya çalışsa da Sariye Gökçe'nin sayıları buna engel oldu.19. dakikada farkı 24. sayıya çıkaran Ekibimiz, soyunma odasına  46-22 galip gitti.

Üçüncü çeyreğe iyi başlayan Siyah Beyazlılarımız, art arda ürettiği sayılarla 36. dakikada farkı 29 sayıya çıkardı (56-27). Rakibimiz Ceyhan Belediyesi'nin farkı azaltma ve oyuna ortak olma çabaları fayda vermezken Bayanlarımız, bu çeyrekte de tecrübesini ortaya koydu ve  üçüncü çeyreği 66-41 galip tamamladı.

Dördüncü ve son periyotta skorun da verdiği rahatlıkla oyunu iyice rölantiye olan Coachumuz Aziz Akaya, genç oyuncularımıza şans tanıdı. Son 2 dakikaya girilirken oyunun başından beri çok iyi performans sergileyen Sariye Gökçe'nin sayıları ile Takımımız farkı 33 sayıya çıkardı. Bu dakikadan sonra oyunun temposu iyice düştü ve Bayanlarımız karşılaşmayı 85-54 kazanarak finale adını yazdırdı.

Karşılaşmayı izleyen basın mensuplarının oyları sonucunda oyuncumuz Sariye Gökçe, maçın en iyi oyuncusu seçildi.

Takımımız Final müsabakasını yarın (8 Mart) saat 16:00'da İzmir Celal Atik Spor Salonu'nda Çankaya Üniversitesi'ni eleyen Fenerbahçe ile oynayacak.

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Non Mollare Mai

Yarın süper olacak. İstanbuldan gelen olcak mı acaba ?
edit

ist.hatirasi/3-4

cok iyi cok iyi inş. yenicez
YÖNETİM İSTİFA !!!

Timurlenk

Alıntı yapılan: Smyrnian Jose - Nisan 07, 2007, 22:13:23
Yarın süper olacak. İstanbuldan gelen olcak mı acaba ?

sanmıyorum kimsenin geleceği.sizlere güveniyoruz.

çarşı izmir sesin çıksın :)

Timurlenk

resmen rezalet basketbol takımı resmen ezildi.15 numaralı baxter mıdır nedir elinde top tutamıyor diğerleri desen evlere şenlik yönetim bunada kılıf bulsun taraftar gelmedi diye.

CHEm !

rezalet ötesi ya bu hallere düştük
Allah kitap Beşiktaş

Non Mollare Mai

Maç hakkında tek söylenecek şey rezalet. Maç esnasında bir sürü küfür eden tribünden el kol yapan delikanlıları çıkışta kaçarken gördük. Yakaladığımızı artık bir allah bilir naptığımızı. Bundan sonra Küçükparka fenerli giremez. Çok Büyük bir kin oluştu buqünden sonra.. Çarşamba eğer gelmeye kalkışırlarsa ne olur bilemem. Allaha emanet olsunlar.
edit

Timurlenk

çıkışta Allaha emanet olun ;D ;D süper ya nasıl kaçtıklarını tahmin ediyorum