Ana Menü

Vestel Manisa hükmen mağlup...

Başlatan die-4-u, Nisan 07, 2007, 01:02:18

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

die-4-u

Türkiye Futbol Federasyonu, Turkcell Süper Lig'in 25. haftasında oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan Vestel Manisaspor-Sakaryaspor maçıyla ilgili kararını açıkladı. Federasyon, Vestel Manisaspor'un hükmen yenik sayılmasına ve karşılaşmanın 3-0 Sakaryaspor lehine tescil edilmesine karar verdi.

Timurlenk

sakarya için iyi ama puan olarak hâlâ gerideler.vestelde bu sonuçla küme düşme korkusu yaşamaya başladı

die-4-u

zorlu bu olaylardan sonra yaptığı açıklamada desteği çekebileceğinin sinyallerini vermişti..böyle bi durumda bu sene kurtarsalar da seneye düşerler..

Non Mollare Mai

Nerden nereye geldiler adamlar. Hedeflerini zirveye oynamak yerine uefa olarak belirleselerdi şuan üst sırada olurlardı. Fazla büyük gördüler kendilerini. Sakarya düşer sanırım artık bu 3 puanda kurtarmaz onları..
edit

keskinli

manisaya yazik olacak,siyah beyaz renkleri olan kulüplerin kötü durumuna her zaman üzülürüm
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

CooLDumaN

O kendını kalecı zanneden herıfe cok buyuk cezalar vermelerı gerekıyor.

Vestelede ıyı olmus...
Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

melankolizm

ugur24

sakarya zaten düşmüştü..bu kararla birlikte vestel manisa'da düşmesi kesinleşen ikinci takım oldu bana göre..

eRe

belkı ılgısı yok ama ben bu federasyonu anlamıyorum manısa macının kararı acıklandı o mactan 1 ay oncekı macın mardin-usak macının sonucu acıklanmadı.nası yuruyor bu ısler anlamak mumkun degıl
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

emir_carsi

eRe

haftalarca lıder olup kume dusen takım olarak tarıhe gecıcek
www.erdemeksi.com

keskinli

Alıntı yapılan: FaTaL_eRe - Nisan 07, 2007, 13:48:51
belkı ılgısı yok ama ben bu federasyonu anlamıyorum manısa macının kararı acıklandı o mactan 1 ay oncekı macın mardin-usak macının sonucu acıklanmadı.nası yuruyor bu ısler anlamak mumkun degıl
bu konuyu bende cok merak ediyorum,aceba korkuyorlarmi?

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

Alıntı yapılan: s.volkan - Nisan 07, 2007, 14:18:50
manisa düşermi acaba
sportif acidan bakarsak,düsecek bi kadrolari yok aslinda ama manisada ters bi seyler var

eRe

Alıntı yapılan: keskinli - Nisan 07, 2007, 14:17:11
Alıntı yapılan: FaTaL_eRe - Nisan 07, 2007, 13:48:51
bu konuyu bende cok merak ediyorum,aceba korkuyorlarmi?

usakspor baskanı 3 kez basın duyurusu yaptı sonuc acıklansın dıye cevap gelmedi.usak 4-3 ondeyken 82.dakıka da mardınlılerın hakeme saldırması sonrası yarıda kalan bı macın sonucu nıye hala beklenıyor dedıgın gıbı anca korkudan olur

Alıntı yapılan: s.volkan - Nisan 07, 2007, 14:18:50
manisa düşermi acaba

abı manısa superlıgten duserse once vestel cekılır sonrada lıgA da bıle tutunamazlar.ve bence manısa artık kesın dustu
www.erdemeksi.com