Ana Menü

Tribün fotoları buraya...

Başlatan BerkAy1903, Kasım 26, 2006, 00:29:18

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BerkAy1903

19o3

Lord Of The Mumy

arkadaşım yanlış yerde yanlış bir konu ama yinede tşk ederiz biraz daha dikkatli bu topic ii resimlerin bulunduğu teza. marşlar videolar ksımına açsaydın keşke
BuRs@ MeRkEzDe OtUrMuŞ MiLlEtE TeRs B@kMıŞ Y@k@sIz GöMlEğE Kr@v@t T@KmIş EsR@Rı BiLe TeRsTeN Y@K@n BiR @şIk GöRüRsEn BiK Ki Q BeNiM

Bizim Özümüz Türklük Bizden OLmayan İnsanları Seveceğinize Onların Önününe Geçireceğine Türklüğünden Bir Şüpe Et İlk Önce Kendini Yarğıla Vatanına Sahip

yuNuS1903

katılıyorumm

Alıntı yapılan: Lord Of The Mumy - Kasım 26, 2006, 00:33:20
arkadaşım yanlış yerde yanlış bir konu ama yinede tşk ederiz biraz daha dikkatli bu topic ii resimlerin bulunduğu teza. marşlar videolar ksımına açsaydın keşke

BerkAy1903

19o3

DIABLO

buda benden olsun KAYSERİ KARTALLARI

1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

CHEm !

Allah kitap Beşiktaş

RicO pAshA

ÇaRşI_BaTuHaN

Şampiyonluk Hasretiyle Cok Cıle Cektık Geceleri Uyumadan Sabahlar Ettik Ucurumlara Dusmeden Tut Elimizi Sampiyon Ol BeşiktAŞKım Mesut Et Bizi

emrebjk

dishi_eagle

tribünler muhteşem. süper ...

bjkliserdal

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

siyahbuz

hakkınızı helal edin arkadaşlar valla hepsini benim PC ye kaydettim çalmiş gibi olmasın ;D ;D ;D ;D
tek aşk beşiktAŞK!!!!

freedom forever

Alıntı yapılan: siyahbuz - Kasım 28, 2006, 14:25:43
hakkınızı helal edin arkadaşlar valla hepsini benim PC ye kaydettim çalmiş gibi olmasın ;D ;D ;D ;D
zaten buraya buresimlerin koulmasının amacı paylaşımdır
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.