Ana Menü

Alen Markaryan Ankara'da Sahaya İndi

Başlatan DReieCK, Nisan 03, 2007, 20:15:57

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DReieCK

[youtube=425,350]1iRz8GrXxIk[/youtube]

alıntıdır

yuNuS1903

BerkAy1903

19o3

freedom forever

Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

ugur24

polisler ilk başta izin vermedi ama / ankara emniyet gerisini s.. et / tezahüratı onlarıda gaza getirdi.. ;D

coolboy

Ankara_ç13

o gün bende maçtaydım ilk başta polis bırakmıyacak diye sinirlendik ama ugur arkadasımızın dedigi gibi polise tezahürat yapınca gaza gelip bıraktılar bizede 3'lü çekmek kaldı... ankaradan sevgiler...

BerkAy1903

bence orta sahaya gelseydi daha ii olurdu kale arkasından yaptı.
19o3

Dem@

alen sahaya indiğinde de süperdi  bu kez küfürsüz çoşkulu bir maç izledik ama bi grup bi parça söylemişti sözlerini bilen varsa yazsarsa sevinirim ben mırıldanıyım size duyduğum kadar ne kumral ne sarışın esmer olur esmer hani nerde esmer diye bişeydi hatırladığım kelimeleri bu bilen yazsın lütfen

konyAçArşıbAyrAm

Alıntı yapılan: dem@ - Nisan 09, 2007, 10:43:36
alen sahaya indiğinde de süperdi  bu kez küfürsüz çoşkulu bir maç izledik ama bi grup bi parça söylemişti sözlerini bilen varsa yazsarsa sevinirim ben mırıldanıyım size duyduğum kadar ne kumral ne sarışın esmer olur esmer hani nerde esmer diye bişeydi hatırladığım kelimeleri bu bilen yazsın lütfen

Her gece Alemde leylada safirde sarışın mı esmer ,esmer olsun esmer manitalar nerde yokki tribünde nerde nerde söyle alen laylaylaylaylaylaylaa...

Dem@

ya ben de bi o kadar bağırmıştım gençler maçında ya ben buradayım diye kalabalıktan görmediler eeheheheheh etraftakiler koptu ama bana bende eswer olduğum için ilginç bir yapıya sahibim zaten melezim daha doğrusu ha naomi ha ben fark yok tabi o yüzden bunu çok beğendim teşekkür ediyorum bayram yazdığın için

konyAçArşıbAyrAm

önemli değil abla başka öğrenmek istediğin varsa ben biliyorsam her zaman yardımcı olurum

Dem@

sağol ablacığım gençler maçında ilk defa duydum bunu öndeki grup söylüyordu çok hoşuma gitmişti hani bayılmıştım sağol