Ana Menü

Ya Milli Takım ya Blackburn

Başlatan eRe, Mart 30, 2007, 15:54:05

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

B.Rovers sözleşme yenilemek istediği tecrübeli futbolcunun kapısını akıl almaz bir şartla çaldı: Ya Türk Milli Takımı ya da biz...

19 Kasım 2003'te yaşadığımız Letonya kâbusu sonrası Ay-Yıldızlı formaya veda eden Tugay Kerimoğlu, 7 Şubat 2007'deki Gürcistan karşılaşmasıyla yeniden Milli Takım'a dönmüştü.  Fanatik Gazetesi'nin 30 Mart 2007 tarihli sayısında Mehmet Demircan imzalı özel haberde yer alan bilgiye göre Fatih Terim ile kariyerinde yeni bir sayfa açan tecrübeli futbolcu, önümüzdeki günlerde yine zor bir seçim yapmak zorunda kalacak. Çünkü Blackburn Rovers, sözleşme yenilemek istediği milli oyuncumuzdan büyük bir fedakârlık talep etti. Bu konuda Kerimoğlu ile görüşen Blackburn Menaceri Mark Hughes, ilginç teklifini şu sözlerle iletti:

Mark Hughes devrede...

"Yola birlikte devam etmek istiyorum. Ancak artık Türk Milli Takımı'nı bırakmalısın. Buradaki programımız zaten yoğun. Sen üstüne bir de kamplar ve maçlar için ülkene gidiyorsun. Yaşın ortada, yoruluyorsun. Blackburn'ü tercih edersen, mukaveleni uzatacağız..." Görüşme sonrası kafası karışan Tugay'ın, kritik Yunanistan ve Norveç maçlarını düşünerek Terim ile görüşmediği, ikilinin kısa süre içinde bir araya geleceği öğrenildi. Terim'in en azından grup maçlarında Tugay'ın tecrübesinden faydalanmak istediği bildirildi.

Kaynak : Fanatik
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Non Mollare Mai

Artık milli takıma verebileceği fazla bir şey kalmadı. Gençlerin önünü açması lazım. Blackburn'ü seçmesi daha mantıklı..
edit

ugur24

adamlar 38 yaşındaki oyuncuya yeni sözleşme teklif ediyolar..bizim ülkemizde 30 yaşındaki adamlar dede oluyo..

Timurlenk

38 değil uğur daha 36 yaşında :) bence takımına katkı sağlaması daha mantıklı bu yaştan sonra

carsi52

Bence klubünü seçmesi lazım bırakda gençlerin önün aç milli takım için.
Bölünür senin için uykular!

keskinli

bencede biraksin milli takimin yakasini
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

eRe

tugaya dedıklerınızı kınıyorum.bu adam genclerın onunu acmak ıyı en ıyı zamanında mıllı takımı bırakmadı mı.
onun dısında kı herkes mıllı takıma benı secsınler dıye laf ederken o gıttı gencler oynasın demedı mı.
ama noldu jubılesını yapmak uzere mıllı mac ayarlandı ve sonra herkes sakat dıye orda onu ıkna edıp tekrar mıllı formayı gıydırdıler.red mı etseydı mıllı takımımızın en zor anında.sımdıde sankı o genclerın onunu kapatıyor gıbı yazmıs herkes.buna cok uzuldum :(
www.erdemeksi.com

keskinli

kusura bakma kardesde,tugayi cok iyi birisi olarak görmen cok yanlis.
ne cirkef bi futbolcu oldugunu iyi bilmek lazim.
ayrica yorumlarimizi tugayi kötülemek icin degil,blackburn takiminin düsüncelerinin dogru oldugunu düsündügümüz icin yazdik.
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

eRe

yok ben sadece senın msja cvp atmadım zaten sadece tugay zamanında bırakmıs ancak baskılar sonunda tekrar geldı bunu vurgulamak ıstemıstım.tugayın klubunu secmesı dusuncesınde bende sıze katılıyor
www.erdemeksi.com

emir_carsi

tugay bencede gitmeli artık yapacağını yapmış milli takıma şimdiye kadar ama artık gitmeli...