Ana Menü

2020 - 2021 Sezonu / 39. HAFTA: BEŞİKTAŞ - Hatayspor / 1 Mayıs 20:30

Başlatan KeePSaKe, Mayıs 01, 2021, 15:10:52

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KeePSaKe

Kalan son 4 maçın en önemli maçlarından biri Hatay diğeride Galatasaray maçı.

Rakiplerimiz Fenerbahçe ligde puan kaybına tahammülü olmayan Erzurumspor ile; Galatasaray ise aynı durumdaki Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Ben onlardan bir puan kaybı daha bekliyorum. Bu maçı kazanırsak çok avantajlı bir duruma geleceğiz ve rakiplerimizin artık moralleri de bozulmaya başlayacak ondan net 3 puan almak lazım.

Muhtemel 11

Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Josef de Souza, Rachid Ghezzal, Atiba, Adem Ljajic, N'Koudou, Gökhan Töre

Haydi çocuklar! Güveniyoruz sizlere!

Saldır BEŞİKTAŞIM!
Since 1903

eRe

7-0 ! BEŞİKTAŞ ben şampiyonum dedi bugün. Rakiplere iş bitti mesajını gönderdi.
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

Acaba 2.dakikada o golü yemeseydi Hatay maç böyle olurmuydu
Aklıma şu an bu soru var .D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Ersin Develi

Ülkede şu skoru aklından geçiren tek isim Sergen Yalçın'dır herhalde onun dışında kimse böyle bir skor beklemezdi. Ben beklemiyorum şahsen ama 15 dakikadan sonra 9-10 tane atmak istedim.
Hak ettiler rencide olmayı.

IL Capitano

3. golden sonra "acaba bi sakatlik olur mu" gibi dusuncelerden de kurtuldum.  :)
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

KeePSaKe

Alıntı yapılan: NoPasaran - Mayıs 02, 2021, 21:49:48
Acaba 2.dakikada o golü yemeseydi Hatay maç böyle olurmuydu
Aklıma şu an bu soru var .D

https://www.youtube.com/watch?v=O8eSAwp0Zlc

Reisin burada yaptığı giderden sonra o maçtan puan kaybetmemiz imkansızdıı ;D

Şaka maka takımı çok iyi motive etmiş Hatay gibi ofansif yönü yüksek bir takımı bir kaç pozisyon dışında hiç oynatmadık. İleride iyi olduğumuz kadar defansımızda çok iyiydi.

Ljajic, Gökhan, Nkoudou son 3 maçtır maşallah çok iyiler. Sergen artık ne konuşmuşsa adamların özgüveni tavan yapmış resmen. Açıkcası Töre hariç beklentim yoktu kendilerinden. Umarım kalan maçlarda da böyle devam ederler, bize lazım bu adamlar.

Since 1903