Ana Menü

Cyle Larin

Başlatan eRe, Mart 07, 2021, 11:38:02

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

Nkoudou cok sirin filan ama gördugum en akilsiz 5 futbolcudan biri. garip calimlar, önundeki bombos adama pas atamamasi filan. bitirdi resmen beni
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

Dün 2 gol  :alkis :alkis :alkis
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Beşiktaş'la para konuşması inanılmaz komik. Tek sezonluk topçu.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Seviyorum Larini
Gereksiz eleştirildiğini düşünüyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

2 kere ayni gorustesin elestirmissin Volki, ama suan seviyorsun... Larini sevme nedenin nedir? Veya neden fikir degsitin?

Larin gecen sene daha iyiydi, daha verimliydi, ama elestirilerin gecen sene yapilmis.

Ben begenmiyorum, ama elestiride yapmam, elimizde daha iyisi yoksa Larin her an gol atabilir, yetenekli degil ama bir sekilde atiyor...
Bildigimiz forvet degil ama yirtici bitirici bir santraforun yaninda is yapar. Aboubakarin yaninda, Mansiz stilinde biri olacak yaninda.

Pasif batshuayi ile santrafor olmayan Larin yan yana zor.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Mart 24, 2022, 14:00:55
2 kere ayni gorustesin elestirmissin Volki, ama suan seviyorsun... Larini sevme nedenin nedir? Veya neden fikir degsitin?

Larin gecen sene daha iyiydi, daha verimliydi, ama elestirilerin gecen sene yapilmis.

Ben begenmiyorum, ama elestiride yapmam, elimizde daha iyisi yoksa Larin her an gol atabilir, yetenekli degil ama bir sekilde atiyor...
Bildigimiz forvet degil ama yirtici bitirici bir santraforun yaninda is yapar. Aboubakarin yaninda, Mansiz stilinde biri olacak yaninda.

Pasif batshuayi ile santrafor olmayan Larin yan yana zor.

Muhtemelen forum dosyaları atılırken tarihsel sıkıntı oldu

2021senesinde larini eleştirmem söz konusu değil

Geçen sene forum yoktu bile ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Larin ne durumda acaba ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Abi onu da söyleyeyim ahaha 😂  Belçika ligini takip etmiyorum ama Larin'in İspanya'ya transfer haberini görünce bi bi baktım ne yapıyor diye. 13 maç 1 gol :D Uzun zamandır da doğru düzgün oynamıyormuş. Yönetimin yaptığı en mantıklı işlerden biri şu adama istediği parayı vermemek oldu.

ilhan mansız_melis

Real Valladolid'e kiralanmış. 😄

NoPasaran

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Ocak 23, 2023, 10:30:48
Abi onu da söyleyeyim ahaha 😂  Belçika ligini takip etmiyorum ama Larin'in İspanya'ya transfer haberini görünce bi bi baktım ne yapıyor diye. 13 maç 1 gol :D Uzun zamandır da doğru düzgün oynamıyormuş. Yönetimin yaptığı en mantıklı işlerden biri şu adama istediği parayı vermemek oldu.
;D

Ben yinede hak ettiği değeri almadığını düşünüyorum. Nedense taraftar bu adamı sevemedi
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Abi tek sezonluk topçu ya. Valla başka bir şey değil.