Ana Menü

Halilhodzic ten şok yorumlar "Tedirginim ,konuşmak istemiyorum"

Başlatan NoPasaran, Temmuz 27, 2014, 02:00:24

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, 2-2'lik beraberlikle sona eren Lokomotif Taşkent maçının ardından maçın oynandığı Jenbach Stadı'nda bir basın toplantısı düzenledi. 

Oldukça gergin olduğu gözüken Halilhodzic, sert açıklamalarda bulundu. Halilhodzic, takımın oynadığı oyunu eleştirerek şöyle konuştu:"Takımla ilgili ilk izlenimlerim doğru çıktı. Bu maçta tam bir tespit oldu. Trabzonspor'a büyük bir takviye yapmam gerekiyor. Şu anda kalite anlamında memnun olmadığımı söyleyebilirim. Birçok oyuncu bulmamız gerekiyor. Çok kritik ve olumsuz düşünemem ama gördüklerimle bugün baya bir tedirginim."

Halilhodzic, "İmza töreninde en az 4 oyuncu istemiştiniz. Şimdi fikriniz değişti mi?" şeklindeki soruya ise şu şekilde cevap verdi: "Belki 9-10 oyuncuya bile ihtiyacımız olabilir. Tedirginim. Farklı bir şey bekliyordum. Fazla da konuşmak istemiyorum."

Boşnak teknik adam, "Hangi mevkilere oyuncu lazım" şeklindeki soruya ise, "Tüm mevkilere lazım" şeklinde cevap verdi. Halilhodzic, "Emrah ve Musa Nizam transferlerinin gerçekleştiği söyleniyor.

Transferlerden bilginiz var mı?" şeklindeki soruya ise, "Şu ana kadar hiçbir transfer olmadı" diyerek cevap verdi.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

keskinli

imzayi attin nasil olsa
seni kovsalar tazminatini alirsin
9-10 transfer hakki banada verseler bende sampiyonluga oynatirim ts yi
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carsi52

Halilhodzic tarafından bakarsak duruma haklı aslında.

Trabzonspor'a söz verdiği için geldi ortada imza felan yokken sırf söz için sözünden dönmeyerek bu kulübe geldi yüksek ihtimalde şöyle kadro kurucaz böyle oyuncular alıcaz denildi.

Adamda haklı şimdi dünya kupasında iyi bir piyasa yaptı kariyerinin yüksek noktalara çıktığı bir dönemde şimdi Trabzonspor'a geldi ve transferler olmaz ise ki olmayacak gibi çok geç kalındı başarısız olma olasılığı yüksek.

Bölünür senin için uykular!

keskinli

trabzonun eti ne budu nedirki
trabzon en iyi oyuncusunu satmak zorunda kaldi
sattirmam deseydi mademki kaliteli oyuncu istiyorsa
buradan baslayabilirdi iyi kadro kurmaya
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Halilhodzic bu lig te şampiyon olmayi mi hedefliyordu bilmiyorum

Bende duracağını sanmiyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Trabzon cok vasat, yaptigi transferlerde anadolu takimi topcusu.

Bi halt olmaz, Halihodzicte sezonu tamamlayamaz sanmiyorum..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~