Ana Menü

#. Yalçın Ayhan

Başlatan ERHUN, Temmuz 13, 2014, 21:03:40

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

1 Mayıs 1982, İstanbul/Türkiye
192 cm, stoper.

Altyapı Kariyeri
1990-1998 Beşiktaş
1998-2001 İstanbulspor

Profesyonel Kariyeri
2001-2005 İstanbulspor
2003 Çanakkale Dardanelspor (Kiralık)
2005-2006 Galatasaray
2006-2007 Kayseri Erciyesspor
2007 Sakaryaspor
2007-2008 Manisaspor
2008 İstanbulspor
2008-2010 Antalyaspor
2010-2011 Gaziantepspor
2011-2012 Orduspor
2012-2014 Kasımpaşa
2014-... Beşiktaş

Milli Kariyeri
2005 Türkiye A2

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

Oynadığı futbolu görmeden iyi, kötü yorum yapmak istemiyorum. Sadece Toraman yerine geldiyse ki öyle görünüyor sevindim.

Hayırlı olsun Beşiktaş'a.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

IL Capitano

8 yil Besiktas altyapisinda bulundugunu bilmiyordum.

Un cavaliere non lascia mai una Signora !
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

neredeyse her sene takım değiştirimiş :D

Gerekli bir bölgeydi.

iyi transfer
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Yalçı Ayhan transferinden vazgeçtik.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Adamın elinde imzada varmış :)

Yandık yine tazminat
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

adam para kazanırsa sonuna kadar hakkı.
nasıl bir kulüp olduk ya.adamla dalga geçtik resmen.ayıptır ya !
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

Bu adama sanki dünyanın parasını veriyorlarda geri göndermişler..

taraftar o kadar sert tepkide vermemişti oysa
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Beşiktaş'ta transferi KAP'a bildirilmeden sonlanan Yalçın Ayhan'ın menajeri Haluk Canatar, Siyah Beyazlılar'ı mahkemeye vereceğini açıkladı.

Beşiktaş'ta transferi yılan hikayesine dönen ve dün gittiği İngiltere kampından bugün öğleden sonra ayrılmak zorunda kalan Yalçın Ayhan'ın menajeri Haluk Canatar yaşananları skandal olarak yorumladı.

"Bir ay önce TFF'ye gönderilecek resmi sözleşmeyi Önder Özen ve Deniz Atalay imzaladı"
Haluk Canatar, Beşiktaş Transfer Komitesi eski Başkanı Deniz Atalay ve Sportif Direktör Önder Özen ile bir ay önce bir araya gelerek bu transferi görüştüklerini ve resmi imzayı attıklarını söyledi. Bu imzanın Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderilecek resmi imza olduğunu, maddi ve manevi yükümlülükler içerdiğini açıklayan Canatar, UEFA, FIFA ve yerel mahkemeler nezdinde gerekli bütün davaları açacaklarını bildirdi.

Canatar: "Beşiktaş gibi bir kulübün bu tarz bir transfer kaosunu yaratmasına akıl sır ermiyor. Yalçın Ayhan'ın şerefini ve kişiliğini yerle bir edenlerle her türlü mahkemede hesaplaşacağız. 1 ay önce Deniz Atalay ve Önder Özen ile resmi sözleşme imzaladık. Sonra bekle dediler, beklemeye başladık. Almanya kampı olmadı, bizde dedik ki eğer bu işten vazgeçmeyi düşünüyorsanız söyleyin biz de sözleşmeyi fesh edip yolumuza bakalım. Önder Özen başkan Fikret Orman'ı aradı ve Yalçın kesinlikle bizim oyuncumuz İngiltere kampına da katılacak dedi. Hatta İngiltere vizesini dahi Beşiktaş aldı" dedi.

"Başkan Fikret Orman taraftar tepkisinden dolayı vazgeçti"
Yalçın Ayhan'ın İngiltere'ye gelmesinden sonra yaşananları skandal olarak değerlendiren Haluk Canatar, başkanın taraftar tepkisinden dolayı bu transferden vazgeçtiğini dile getirdi.

Haluk Canatar son iki günde yaşananları: "Dün akşam başkan Fikret Orman, Önder Özen'i aramış ve taraftarlar inanılmaz tepkili Yalçın transferinden vazgeçin demiş. Beşiktaş'ta yeni göreve gelen yöneticiler de bize yaptığınız sözleşme eski transfer komitesinin sözleşmesi, biz yeni transfer komitesiyiz bu yüzden bu sözleşmeyi tanımıyoruz diyorlar. Böyle bir şeyi hayatımda ilk defa yaşıyorum. Biz Yalçın'a zaten takım buluruz bu sorun değil ama bu çocuğun onuru, gururu, şerefi var. Yapılanlar büyük bir ayıp ve saygısızlık. Beşiktaş'ın yaptıkları bu kulübe yakışan davranışlar değil" şeklinde konuştu.

DHA
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Yalçın Ayhan, Beşiktaş'ın İngiltere kampından gönderilmesine teknik direktör Slaven Bilic'in de üzüldüğünü belirterek bana, 'Futbolun içinde kimsenin bunu yaşamaması gerekirdi' dedi" ifadesini kullandı.

Beşiktaş'la iki yıllık sözleşme imzaladığını ve bunun 500 bin Euro garanti para ile 5 bin Euro maç başı gibi cüzi bir ücret olduğu vurgusunu yapan Yalçın, "Ben imzamı Slaven Bilic ve Önder Özen'in istekleri doğrulutusunda attım" diye konuştu.

Bilic'in kendisini İngiltere görüp kampta istemediği haberlerinin asılsız olduğunu belirten Yalçın Ayhan, Hürriyet'e şunları söyledi...

'BEŞİKTAŞ'A 5 MİLYON EURO'YA GELMEDİM'
- İNGİLTERE'de Bilic beni sıcak şekilde karşıladı. Beni hazır olarak görmesinin kendisini memnun ettiğini tercümanı aracığılıyla bana iletti. Hatta transferimin KAP'a bildirilmediği için idmana çıkamama da şaşırdığını söyleyen Slaven Bilic, 'Bunu futbolun içindeki hiç kimse yaşamamalı' dedi.
- Tüm teknik kadro ve Beşiktaş'taki takım arkadaşlarım ben kamptan ayrılırken çok üzgünlerdi. Ben de hem şaşkın hem de üzgünüm.
- Kendi kafama göre İngiltere'ye gittiğim konuşuluyor. Beşiktaş çok büyük bir camia ama bazı yöneticilerin hiçbir şeyden haberi yok. Mete Vardar gibi bir yöneticinin beni karşılayıp, daha sonra transferden haberim yok demesini şaşkınlıkla izliyorum. Yaşananlar ile Vardar'ın söyledikleri farklı.
- Ayrılmamda paranın etkisi olduğu söyleniyor. Ben 5 milyon Euro'ya gelmedim ki... 500 bin Euro'ya imza attım. Parayla ilgili sıkıntı yaşadığım ifade ediliyor. Sözleşmemle ilgili bir problemim yok. Gereken tüm resmi imzalar da atıldı.

'RESMİ OLARAK BEŞİKTAŞ'IN OYUNCUSUYUM'
- BEŞİKTAŞ'ın resmi oyuncusuyum iki senelik imza attım. Bir muhatap bulup, bana 'Sözleşmeni feshedeceğiz' desinler tamam kabul ederim. Beşiktaş'tan bir cevap bekliyorum.
- Ben Beşiktaş'la anlaştığım sözleşmeye sadık kalıp, gelen teklifleri reddettim.
- Önder Özen'i arayıp, 'Almanya'ya gelemedim, İngiltere kampına da gelemeyeceksem bunun bir anlamı yok' dedim. Özen bana 'Sözleşmenin arkasındayız. Sana gelen transfer tekliflerini reddet' yanıtını verince İngiltere kampına katıldım. Hiçbir şekilde kendi biletimi aldığım yok. Transfer tamamen Beşiktaş'ın isteğiyle oldu.
- Kamp yapılan otele kadar Beşiktaşlı takım arkadaşlarımla gittim. Sadece idmanlara çıkmadım. Bunun nedeninin de KAP'a gerekli açıklamanın yapılmamasıydı.
- Sözleşmenin tüm hükümlülüklerini yerine getirdim ve bunun arkasındayım. Fakat şu an karşımda muhatap yok.

'DANY'DEKİ TEPKİ BANA OLMAZ'
- ÖNDER Özen transferimde en çok emeği geçen isim. Bana inandığını söyledi. Ben de kendime inanıyorum. Beşiktaş'a faydalı olacağım.
- İstenmediğim yerde durmam. Kamptan ayrılma isteği bana kulüp çalışanı tarafından yani idari kısımdan tebliğ edildi.
- Dany'de yaşanan taraftar tepkisi ben de olmaz. İnsanlar daha Beşiktaş'taki performansımı görmedi. Transferde başarısızlıklarını bana yükleyemezler. 6 senedir Süper Lig'deyim 200 üzerinde maça çıktım. Kendime güveniyorum.

[KralKartal]

Yonetim iyice aptallasti...

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi