Ana Menü

Salih Uçan Roma Yolcusu...

Başlatan NoPasaran, Mayıs 29, 2014, 12:29:21

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Sarı-lacivertliler, Salih Uçan için İtalyan kulübü ile büyük ölçüde anlaştı.

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Salih Uçan, yuvadan uçuyor. Genç futbolcunun Serie A’nın güçlü ekiplerinden Roma’ya gideceği, kulüplerin prensip anlaşmasına vardığı belirtildi.

Devre arası transfer döneminde, bu futbolcuyu renklerine katamayan İtalyanlar, Salih için ikinci kez kapıyı çaldı. Hafta başında İstanbul’a gelen İtalyan kulübünün temsilcileri dün de sarı-lacivertli yönetimle pazarlık masasındaydı. Salih’i kesinlikle satmak istemeyen Başkan Aziz Yıldırım’ı yönetici arkadaşları sonunda ikna ederken iki kulüp büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Diego’nun da transfer edilmesinin ardından forma şansı iyice azalan Salih için en iyi seçeneğin Roma’ya gitmesi olduğu kararı verildi.

Yıldırım, İtalyanlar’dan 15 milyon euro isterken, Roma ise 10 milyon euro önerdi. İki taraf da birbirine adım attı, 12 milyon euro civarında buluşuldu.

Ancak Yıldırım, yapılacak kontrata Salih’in, Roma’dan başka bir kulübe satışından en az yüzde 25 pay ve “Türkiye’de sadece Fenerbahçe’de oynar” gibi özel maddeler de koydurdu. Ayrıca, Başkan Aziz Yıldırım’ın, Salih’in bekleneni verememesi ve Roma’nın gözden çıkarması durumunda 3-4 milyon euro civarında geri alabileceğini de sözleşmeye ekletebileceği belirtildi.

Sadece bir 90 dakika
Teknik direktör Ersun Yanal’ın gözüne bir türlü giremeyen genç futbolcu da bu sezon forma şansı bulamayacağının farkında... Bu yüzden kendisi de bu macerayı yaşamak istiyor. İki taraf arasındaki görüşmelerde de son aşamaya gelindi. Eğer bir sürpriz olmaz ise Salih Uçan yeni sezonda Roma formasıyla Serie A’da boy gösterecek.

Salih, geçen sezon biri kupa olmak üzere toplam 17 resmi maçta oynamış, sadece kupa karşılaşmasında 90 dakikayı tamamlayabilmiş, iki karşılaşmada ilk 11’de şans bulabilmişti.

Genç doktoru Rudi Garcia
Roma’ya transferi gündemde olan Salih Uçan’ın Fransa’da Lille takımında görev alan Rudi Garcia’nın yanına gidecek olması, akıllara genç yıldızları getirdi.

Potansiyel taşıyan genç futbolcuları parlatmasıyla tanınan Fransız teknik adam, Lille döneminde birçok yeni isim çıkarmıştı. 2008-13 arası Ligue1 ekibini çalıştıran tecrübeli teknik adam, özellikle şampiyonluk kazandıkları 2010-11 sezonunda başta Eden Hazard olmak üzere Moussa Sow, Gervinho,

Adil Rami, Cabaye ve Debuchy gibi yetenekli gençleri yıldızlaştırıp Avrupa’nın önemli kulüplerine gönderilmelerini sağlamıştı.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Biz Ozzy'i 12 milyona hayatta satamayız. Aha da buraya yazdım.

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carsi52

Bu fiyatı veriyorlarsa 1 dakika düşünmeden satsınlar.

Zaten bu sene 11 oynayamaz.
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Roma bu rakamları gerçekten veriyorr mu ?

Neden veriyor anamadım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

ZNnetmiyorum. Italyan basininda Romanin menajeri Sabatini (Önder Özen) 7-8 den fazla vermeyiz diyormus.

Un cavaliere non lascia mai una Signora !
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

[KralKartal]

Salih 12 etmez suan... Ilerde edebilir, form durumuna gore:)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

El Colgado

ben bu habere inanmiyorum.
7-8 bile vermezler.

galaxy note II - tapatalk

NoPasaran

İtalyan medyasına göre Fenerbahçe, Salih Uçan'ı 10M€'ya Roma'ya verdi. Salih, pazartesi imzaya gidiyor.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

nasıl sattılar ilginç ya.
arda bi nebze oynuyordu. bu hiç oynamıyordu bile. ama kalitesi belli.
Milli takımın 2. yıldızı olur Arda'dan sonra.
biz de ozzyyi veliyi satsak şu fiyatlara.
sonrası gelir zaten.

Bir de Selçuk Burak gibi değil Nihat-Arda-Salih-Emre-Tugay-Davala gibi oyuncular lazım bu ülkeye. hatta umutu bile katabilirim.
avrupa hedefi olmayan oyuncu küçük hesapların adamıdır.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Salih hiç oynamıyordu aynen..

Biraz yönetimle alakalı bu. Mesela bizde olsa 5 verseler verirdik..

Samet Aybaba alacaktı bu çocuğu sanırım olmadı öyle hatırlıyorum..

Biz kimseyi satamayız valla. Bizim kulüp yapısı çok farklı
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

SPORX DIŞ HABERLER - Fenerbahçe'nin genç yeteneği Salih Uçan'ın İtalyan devi AS Roma'ya transferi tamamlanma aşamasında.
Roma sportif direktörü Walter Sabatini'nin Perşembe gün kulüp yöneticileriyle yaptığı görüşmede 10 milyon avro rakamında anlaşma sağlandığı iddia edildi. Sabatini, geçtiğimiz hafta "İstanbul'a gittiğimde bu işi çözeceğim" değerlendirmesini yapmıştı.

İtalyan basınına da yansıyan haberlere göre bu transfer için iki kulüp arasında çok ufak pürüzler kalırken, ödeme planı konusundaki görüşmelere geçildi.

İki takım arasındaki pazarlıklar AS Roma'nın 8.5 milyon avro, Fenerbahçe'nin ise 10 milyon avro istemesiyle bir süre tıkanmıştı.

İki kulübün genç futbolcunun bonservisi için anlaşmasından sonra, ödeme planındaki şema da çıkartılacak ve Salih Uçan İtalya yolunu tutacak. Transferin kısa bir süre içinde açıklanacağı öne sürülüyor.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Fenerbahçe Spor Kulübü, Salih Uçan'ın Roma'ya transferi için İtalyan kulüp ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı özel durum açıklaması şu şekilde;

"Futbolcumuz Salih Uçan'ın transferi konusunda A.S. Roma kulübü ile görüşmelere başlanmıştır."

Salih Uçan'ın Roma'ya transferiyle ilgili detaylara Eurosport.com Türkiye ulaştı.

-Roma, iki sene kiraladığı Salih Uçan için Fenerbahçe'ye toplam 4 milyon 250 bin Avro kiralama bedeli ödeyecek.

-Salih Uçan'ın transferi için belirlenen satın alma bedeli ise 11 milyon Avro.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Ya arkadaş nasil is bu ya ,anlamadım gitti valla ;D

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

2 sene kiralama 4.250 mi  :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri