Ana Menü

Fikret Orman'ın açıklamları

Başlatan keskinli, Mart 19, 2014, 21:09:21

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

Beşiktaş'ın stadı ile ilgili kitap yazacağını söyleyen Orman; "Bu statla ilgili bir kitap yazacağım. Her şeyi anlatacağım. Taraftarlara müsaade ediyoruz gelip görsünler diye. Burası Türkiye'nin en önemli lokasyonu. Deniz arkanızda. Çok önemli bir yer.
"Bizim planlarımız 30 Ağustos'a yönelik. Geçen sene Haziran'ın 16'sında başkan seçildim. O zaman beraber program yaptık. Hiçbir zaman stadın bitişiyle ilgili bir endişem yoktur. Hızlı bitirmek istememin sebebi, Beşiktaş'ın geleceğiyle alakalı. Her sene 50 milyon doların üzerinde kaybımız var. Göçebe kuşlar gibiyiz. Bir orada bir burada. Planlarımız 30 Ağustos'a yönelik. Bizi en çok zorlayacak kısım çatıdır. Çatının ihalesine çıktık, bulursak 30 Ağustos'ta biteceğini umuyoruz.
"Çok büyük emekler veriyoruz. Helal, hoş olsun. Hiç gocunmuyorum. Maalesef halen bana muhalefet yapmaya kalkan bir grup var. Alnım açık. Çiğ yemedim ki karnım ağrısın."
"81 tane loca satıldı"
"Karşı çıkan bakanlar vardı. Çok zorlandık. 144 ve 650 localık bir yerimiz var. 81 tanesi satıldı geri kalanlara devam ediyoruz."
"Çarşı orada oturacak diye bir ayrımımız yok. Kapalının üst tarafı 5-6 bin kişilik. Otopark 400 arabalık olacak. Burada alanımız yok. Kadir başkan bize çok destek oldu."
"UEFA'DA FİNAL OYNAYACAĞIZ"
"Biz UEFA finalini kendimiz oynayacağımız için kapılarını çalmamıza gerek yok. Bunu herkes hayal olarak görüyor ama yapacağız."
"Burayı bitirdikten sonra 8-10 bin kişilik bir basketbol salonu da yapacağım. Uğraştığım yerler var. Beni içerden yıkmaya çalışıyorlar. Ama ben yemem bunları. Bizim tek derdimiz var. Çoluğumuza, çocuğumuza iyi bir isim bırakıp, iyi işler yapmaya geldik.

Hakemler için ne düşünüyor?
"Hakem hatalarını gördüğümüz zaman kahroluyorum.  Son maçta 2 penaltı var. Orada hakem hocasının gelip sahada ne işleri var? O hakemin ondan etkilenmemesi mümkün mü? Nezaketen bir şey söylemiyim diyorum da biz bu işe emek döküyoruz. Milletin parasını bu işe harcıyoruz. Biz şamar oğlanı mıyız? Yeter hakikaten. Kendimi kontrol etmeye çalışıyorum."
"Oyuncularla çok temasım yok. Gökhan acayip derecede sevdiğim bir karakter. Çok tatlı bir çocuk. Benden ayrıldıktan sonra oyuncunun nereye gideceği önemli değil. Egemen'in sözleşmesini fesh ettik. Fenerbahçe'ye gitti. Aman Fenerbahçe'ye gitmesin diye benimle çizgisi uymayan, ahlakı uymayan oyuncuyla kontrat mı yapacağım?"
"Samet Aybaba Beşiktaş'ta çok önemli bir iş yapmıştır. Son Antalya maçında Ahmet Kavalcı'ya "Samet hocayı onurlandıralım" dedim. Hoca yanlış anlaşılır demiş. Doğrudur anlaşılır. Bizde çok önemli işler yaptı. Ben Samet hocaya git demedim. Konuşmadım bile hocayla. Beşiktaş için birinciliğin haricinde hiçbir derece bizi tatmin etmez. Ben 5 sene üst üste şampiyon yapacağım demedim. Ama çizgimiz rotamız bellidir."
"BILIC'LE DEVAM EDİLECEK Mİ ?"
"Lig devam ediyor dolayısıyla şampiyonluğa olan umudumuz da devam etmektedir. Fenerbahçe, Galatasaray'a ve bize gelecek. Slaven Bilic ile devam edeceğiz. Onunla uzun süreli kontrat yapmak istiyoruz ama bu biraz da hocanın performansıyla ilgili. Ayrıcan PTT 1. Lig'den takım alma niyetimiz var."
"Açılışla ilgili bir iki planımız var. Bu stat bitene kadar dernek gezilerine gitmeyeceğim. Beni bir yere çağırmayın, çalışmamız lazım. Bugün 111. yılımız. Bugün itibariyle benimle beraber bu riskli işin altına girmiş arkadaşlarım var. Onlara da hiçbir gün beni satmadıkları için teşekkür ederim. Biz Beşiktaşlılar için bu mücadeleyi veriyoruz. Burada yaptığımız şey iyidir, desteklenmesi gerekir"
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Simurg

Güzel konuşmuş şu stadi yetidtirirse rrken tarihe herkesi morartir :-D

♥ BEŞİKTAŞ ♡

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..