Ana Menü

Kurt Seyit ve Şura

Başlatan carsi52, Mart 03, 2014, 23:42:09

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Kurt Seyit, geleneklerine sıkı sıkıya bağlı Kırımlı Türk bir ailenin en büyük oğludur. Babasına derin bir hayranlık ve saygı besleyerek büyüyen Kurt Seyit, tıpkı babası gibi Çar'ın en değerli subaylarından biri olmuştur. Zamanı geldiğinde de  kendisine nasihat edildiği gibi Türk bir ailenin kızıyla evlenecektir.Asil bir Rus ailenin en küçük kızı olan güzeller güzeli Şura'nın mutlu hayatı ise babasının ölümcül bir hastalığa yakalanmasıyla sarsılır. Ablası Valentina ile birlikte babasının tedavisi için Petrograd'a (St.Petersburg) geldiklerinde, Kurt Seyit'in eski silah arkadaşı Petro ve ailesi kapılarını onlara açar

Salı akşamı yani yarın 20:00'da Star da başlıyor.
Bölünür senin için uykular!

CR7

Farah Zeynep Abdullah yine müthiş oynar eminim.

izlenir
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

CR7

Valla sahneler bakımından filan böyle çekilmiş dizi yok şu ana kadar tr'de.
ben çok umutluyum.
oyuncular da sağlam.
Kıvanç Tatlıtuğ demek reyting demek zaten.
yayından kalkması imkansız.
çalıkuşu ile kapışır 2-3 hafta sonra bu geçer.

RCA

Kıvanç tatlıtuğu fox'a at yine tutar. Mesele prodüksiyon şirketinin hataları.

1 ay boyunca verdikleri reklamlarda kıvanç atın üstünde 'dıg dıgı dıg ' konuşma yok birşey yok. Ne olacak ne bitecek. Allah aşkına ben türk dizilerinin artık aşka endeksli olmasından yoruldum bıktım.

Türk dizilerinin izleyici kitlesinin yüzde 80'nin bayan olmasından sebep bunlar. sürekli aldatma evlenme aşk zart zurt.

Biraz aşmalıyız. ama hep olduğumuz yerde kalacağız bu net

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

CR7

http://www.dr.com.tr/Kitap/Kurt-Seyt-Shura/Nermin-Bezmen/Edebiyat/Roman/Turkiye-Roman/urunno=0000000070571#!DR

ayrıca dizide tabii ki aşk olacak.

bu insanlar devamlı aksiyon peşinde mi koşuyor.

görev dizisi olan person of interest'te bile aşk vardı.
aşk bir dizinin olmazsa olmazı.
her dizide olur.
ne var bunda

CR7

İsteyen de istediğini yazar ayrıca.
sen Reşat Nuri Güntekin'e ne aşk yazıyorsun bu kafayla bir adım ileri gidemeyiz diyebilir misin hayır. içinden o gelmiştir, yazar.
Muhteşem Yüzyıl mesela. Bu Kanuni o kadar çocuğu at sırtında mı yaptı? aşk tabii ki olacak. bunun ne alakası var kitle ile.
Game Of Thrones'ta koskoca savaş oluyor bizim Robb gidiyor evleniyor. üstüne bir de hamileydi sanırım. Ya tyrion lannister. sibel kekilli ile uğraşıyor.
Jamie ile bu jeoffrey'nin annesini de biliyoruz.
Snow bile akgezenlerle uğraşırken 2 ara 1 derede kızı götürmüştü.
vs.vs.

El Maestro

Resulun demek istediği o tür bi aşk değil benim anladığım kadarıyla. Aşk tabikide her dizide var ama dozajında ve yerine göre.Şimdi Spartacus'teki aşkla Çalıkuşunu kıyaslayabilirmiyiz.. Aşktan başka birşey yok bizim dizilerde genelinde hep dram ağırlıklı ama tabiki bu arz-talep ilişkisinden kaynaklanıyor. Dizileri yapan insanların düşüncesi 'aşk varsa tutar abi' mantığında bunu çok iyi biliyoruz Resul bunu demek istemiş bence.

Zengin kız fakir oğlan, mahallenin yiğit çocugu ile mahallenin güzel kızının aşkı,tekrarlanan konular ve izleyiciyi aptal yerine koyan senaryolar insanların sıkıldığı ve tepki gösterdiği nokta bu. Tabi bunun en büyük etkenlerinden biride dizi sürelerinin uzunluğu yabancı diziler 30-45 dk aralığında olurken hatta 20 dk bazıları, Türk dizileri 90 dakikaya kadar çıktığı için birşeyler eklemek gerekiyor buda tabikide dönüp dolaşıp kendini tekrarlayan 'aşk' konuları oluyor .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Simurg

Sonunda zeynebi almayacakmis baska bi turk kızıyla evlenecekmis reklamlarindan gina geldi

Kıvanç karizmasi ♥

♥ BEŞİKTAŞ♡

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

El Colgado

sekiz rolünden sonra o tarz rollerin kıvanç'a yakışacağı net ortadaydı. bu yüzden aşk dizilerinde oynadığından sevmememe rağmen kuzey'i izledim. sadece person of interest takip ettiğimden ikinci bir diziye yok demem, başarılı olacağını düşünüyorum. Aşk her dizide olması gerek, Vadi'de bile var. Bu diziyle ilgili tek endişem senaristinin Kuzey Güney'i ikinci sezonda kevgire çevirmesi.

galaxy note 2 - tapatalk

RCA

yiğit isteyen istedigini yazamaz dedim mi ? boyle bir dusunce one attigimi dusunmuyorum. Benim kastim tamamen bu diziye degildi. Aşk odakli dizileri kastediyorum ki mutemadiyen bu dizi de oyle olacak. Romandan veyahut unlu kitaplarindan uyarlanan dizilerin hakkini vermedigi arz talep ile bu islerin yurumesini kastediyorum. aşk olmadan olmaz tabiki ama dozunu artirmadan bokunu cikarmadan yerinde yapilirsa iyidir. Dizilerimizin cogu bu acidan tamamen reyting odakli oldugundan ve insan portfoyunun kadinlar oldugundan boyle bir uygulamaya geciyorlar. Tek istedigim senden yigit sakince cevap vermen kimse senin dusunce ozgurlugunu kisitlamiyor bu sitede.

That's me.

CR7

Ben gayet sakince cevap verdim. Okurken başka şekilde anlaşılırsa kusura bakma.

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

carsi52

Başrolde Kıvanç varsa her türlü izlenir birde koyulabilecek en güzel güne koymuşlar Salı gününe yani her türlü reytingde 1.olur dizi.

Kuzey Güney ki rolünden sonra sevmeye başladım Kıvanç Tatlıtuğ'u.

İnşallah Resul'ün dediği gibi sadece aşk dizisi değildir.

El Colgado

izleyen yok mu arkadaşlar?
ben dün bakamadım, kimse de yorum yapmamış.

galaxy note 2 - tapatalk

carsi52

Ben izledim çok sıkıcı geldi bana ilk bölüm bir süre sonra baydı hatta.

İlerleyen bölümler nasıl olacak bakalım.