Ana Menü

Kralkartal Forum Cup 11 | Sampiyon El Maestro | Kupa NoPasaran

Başlatan [KralKartal], Şubat 26, 2014, 16:08:35

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

vazgeçtim beyler..  serkan yarın gece Volkan Paşayla oynayacakmış.. o yüzden herşey daha bitmedi.. yarın gece volkan abinin yeneceğine inancımız yüksek!! abi stadında bZ SK taraftarlarıda olacak ve senin takımını destekleyecek, senin takım uğruna kavgalara karışcak rakiple.. 5 otobus taraftar yolluyorum yarın sana abi.. öl de ölsünler, öldür de öldürsünler.. emanetlerle döner bıçaklarıyla geliyolar abi emrindeler..!!!! ;D ;D ;D

@NoPasaran

herşeye rağmen Serkanı yeneceğine inancım tam abi.. 1 oyuncun sakatlandı diye niye sistem değişikliğine gideceksin yahu abi.. yerine El Sharawy gibi bir oyuncun var.. sistemin tıkır tıkır işlerken gerek yok abi.. Yürü güneşe abi yürü güneşe!!! serkanı yen!!

sonra gerisini bana bırak!! son haftaya kalsın yeter ki. son hafta o maçı taraftarımın önünde kazanıp kupayı alıcaz!! sen yeter ki yarın yen!!! ;D ;D ;D
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

NoPasaran

Serkan tek hedefim Kupa..

Bende çok önemli 3 oyuncumu kadroya almayacağım  ;D

El şaravi
Benzema
Kroos

;D ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

@beckyZWICKY

Sercancım elbette takır takır gidiyoruz ama bana santrafor lazım bu takımın buna ihtiyacı var ;D

El şaravi bi maç dinlenmesi lazım. Kupa maçı sıkıntı olmasın  ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Neyse bakalım yarın kararımı değiştirebilirim

Adil olmuyor o zaman, kadroyu değiştirirsem

Çıkarız topumuzu oynarız..

3 puan alacağımızdan kuşkumuz yok  :lepi
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

Yuhhhh be abii.. Benzemanın form seviyesi %90.. El şaravinin de yüksek hepsinin yüksek.. 1 maçla azalmaz.. risk grafiğine düşmez.. Kısaca şöyle özetleyelim;

Ben yamuk yaparım, ben 1 oyuncum sakatlanır cezalanır diye korkarım.. gerisine karışmam.. diyorsun yanii.. Korkak TD'ler hiç bi zaman başarılı olamazlar! Der Mourinho paşa ;D ;D

işin geyikleri bi tarafa sorun yok abi ya full yedek cıksanda no problem.. benim için gayet zevkli gayette başarılı bir lig oldu.. ilk 2'yi beklemiyordum lig başında.. yani kendi hedefiminde üstüne çıkmış oldum yinede.. ve bu benim için yeterince tatmin edici.. :)

unutmam gereken..

beckyZWICKY

ya o değilde ilk 2 ilk 2 falan diyom 2 gündür ama yarın yiğite son haftada serkana yenilirsem 2.likte gidecek ahahahahahha

ula öyle bişe olursa bu oyunu bi daha oynayanı düdüklesinler ahuashuhuasuhasffa

unutmam gereken..

NoPasaran

Yarın ben yenerim @beckyZWICKY

Sen kendi galibiyetini düşün :D

Bu ligin tamamından kadro oluşsa artık zor yeniilirim sözümü yeniden yazayım buraya  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Alıntı yapılan: NoPasaran - Mayıs 19, 2014, 01:46:22
Neyse bakalım yarın kararımı değiştirebilirim

Adil olmuyor o zaman, kadroyu değiştirirsem

Çıkarız topumuzu oynarız..

3 puan alacağımızdan kuşkumuz yok  :lepi

Şimdi abi şampiyon olamadın ligte o kesinleşti, benim mantığıma göre başka 1 kupayı alırsam ben kendimi başarılı sayarım ..

Ve sende bir kupa finaline çıkacaksın ve ona tam kadro, motive çıkman daha mantıklı.  :D Şimdi 1 kupayla sezonu kapatmak var birde koca bir 0 ile sezonu kapatmak var.  ;D

O yüzden doğru olan oyuncularını dinlendirmen, benle yapıyosun diye demiyorum yani.  ;D
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

beckyZWICKY

senin 1 tane forvetin sakat olmayacak.. ve yerine El Sharawy gibi oyuncun var..

Serkanda Hamsik ve Pogba cezalı.. yani zincirin önemli 2 halkası.. sistem çökertebilecek bir durum yani..

bu durumdada yenemessen, normalde hiç yenemessin zaten abi ;D hele ki ligin komplesinden kadro oluştursanız yinede yenilmem lafını acı biberle birlikte yemiş olursun abi ahahaha ;D ;D

@NoPasaran

unutmam gereken..

NoPasaran

;D ;D ;D

Ya serkancım bi senin kadroya bakıyorum bi benimkine

İhtimal bile veremiyorum   ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

kupalardan şampiyonluklardan daha önemli Şerefli ikincilikler ücüncülükler var.. Biz beşiktaşlıyız ve biz beşiktaşlılar bunu en iyi biliriz serkan kardeşim ;D volkan abide biz gibi iyi beşiktaşlıdır.. ve bir kupa yerine şerefli 2.lik 3.lükleri tercih eder..

diyip konuya noktayı koyar, iyi geceler dilerim ;D ;D ;D ;D ;D

@El Maestro

@NoPasaran

unutmam gereken..

NoPasaran

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Mayıs 19, 2014, 01:55:29
senin 1 tane forvetin sakat olmayacak.. ve yerine El Sharawy gibi oyuncun var..

Serkanda Hamsik ve Pogba cezalı.. yani zincirin önemli 2 halkası.. sistem çökertebilecek bir durum yani..

bu durumdada yenemessen, normalde hiç yenemessin zaten abi ;D hele ki ligin komplesinden kadro oluştursanız yinede yenilmem lafını acı biberle birlikte yemiş olursun abi ahahaha ;D ;D

@NoPasaran

;D

Valla Kupa maçım önemli ama yerine kuracağım kadroda bu maçı alacaktır..

Sıkıntı olmaz.

Umarım sakatlık vermem ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Ere'nin 5 puan gerisindeyim, Melis'in 8 puan önündeyim. 2 maç kaldı. Matematiksel olarak olmasa da (ere 2 maçı kaybeder, bende 2 maçı kazanırsam üst basamağa çıkma ihtimali var ama yok öyle bir dünya) ligi 9.cu tamamladım.

NoPasaran

Sizin kaleciler iyi değil bence..

Kaleci önemli bu oyunda bunu anlaadım..

108 birisi 107 birisi bende
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Aaron Ramsey'de DaVinci Demons'a gitti. Geçen Jones'da oraya gitmişti, Resul'e sattım dedim ama hata oldu sk.bjk'ye gitmiş oldu. Nick resule olduğu için karışıklık olmuş.