Ana Menü

Kralkartal Forum Cup 11 | Sampiyon El Maestro | Kupa NoPasaran

Başlatan [KralKartal], Şubat 26, 2014, 16:08:35

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Her maç bir kaç futbolcu kaybediyorum. Ya sakatlanıyorlar ya kart cezalısı oluyorlar.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

Yiğit ve NoPasaran Kupa finalinde karşılacaklar.. ikiside lig şampiyonluğundan uzaklaştılar takım içi aksiliklerden ve şansızlıklarından..

ikiside sezonu en azından bir kupayla kapatmak isteyeceklerdir..

finalde bizleri kıyasıya harika bir mücadele ve bizler için seyir zevki yüksek olan bir mücadele bekliyor.. Bol gollü bir maç diliyoruz.. hakeden kazansın :P :P :P

Ben Resulun finale çıkmasını isterdim.. şimdi elendi ve tüm gücünü lige verecektir.. bu biz rakipleri olarak kötü bir durum oldu elenmesi.. hayırlısı bakalım neler olacak bu ligde ;D

kendim için konusacak olursamda; Yarın akşam Neymar'ımın yanına süperyıldız bir forvet oyuncusunu transfer edeceğim.. 5maç üst üste olan fikstürüm geldi çattı.. ve bu 5maçlık fikstürü az bi yarayla geçebilmek adına; Takıma süperyıldız takviye şart oldu şampiyonluk aşkı için..

yarın akşam bombayı patlatacağım :P :P
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

beckyZWICKY

ERE(Uşak Sportif) ile oynayacağım.. forvet-ortasaha-defans-kaleci.. her bölgesi 90+ güçleriyle kurulu olan bir takım.. ne cezalısı ne sakatı var.. takımın genel kalitesi üst düzey olan bir takım yani bu gece ki rakip..

zorlu fikstür virajına girdik..

canımı sıkan; yıldız forvet transferini bu maça yetiştiremedim.. yarın transfer gerçekleşecek ne yazık ki.. bu transferi gerçekleştirseydim ufakta olsa bir avantaj yakalayabilcektim.. Şimdi işim cok zor ve puan kaybetme olasılığım yüksek... neyse artık hayırlısı bakalım.. umarım takım şahlanır bu maçta.. gözüm üstünde ere maçın başlama saatine kadar.. antremanı alırsan, yapıştırırm antremanı yazık etmeyelim haklarımıza ;D ;D :hehe :hehe :lol :lol

ya harıl harıl forvet transferi arayışındayım kaç gündür. fakat şimdi oyuncularıma baktımda;

21 maçta;

Neymar: 15 gol

Aubameyang: 10 gol

Carrillo: 8 gol

istatistiklerine sahipler.. yeni 3 forvetimde kısırlık çekmiyor genelinde özünde.. mevcut paramla forvet mi almalıyım gerçekten.. ihtiyacım bu mu gerçekten acaba?

yoksa bu yüksek paramı bir ortasahadan yana mı kullansam; Bale ve Götzenin arasına bu derecede yüksek güçte bi oyuncuyla mı kullansam; Robben gibi Özil gibi Ribery gibi..

ihtiyacımın ne oldugu konusunda suan soru işaretleri oluştu kafamda.. verim alabildiğim ortasahada tek oyuncum var o da: BALE.. 9 gol attı suana dek..

Götze: 4
Kovacic: 2 gol ile oynadı suana dek..

diğer 2 ortasaha oyuncularım: Allan ve Valbuena'nın daha hiç golu yok..

aslında ihtiyacım olan üstdüzey bi ortasaha mı acaba??

yanlış transfer peşindemiyim acaba.. ibreyi ortasahaya mı çevirmeliyim

bilemedim...

unutmam gereken..

NoPasaran

Belhanda ya karşılık iyi bir defans istiyorum

Varmı satan

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

@eRe hacım karışmak gibi olmasın tabiikii, herkes istediği gibi kullanır tabii.. amaaaa özel ant. alırsan benimde alacağımı biliyorsun ama yinede alıyorsun :D yani sonuc aynı oluyor yine şartlar eşit oluyor ama tek fark bu hakkımız boşa gitmiş oluyor..

yani insan böyle olacağını bile bile niye alır :D şampiyonluk yolundaki bir rakibime avantaj sağlamak, antreman hakkım tükensin bu yarışta, rakibim avantajlı konuma geçsin vs gibi sebeplerden ötürümü diye insanın aklına şeytan getirtmiyorda değil hanii :D :D kankan kim :D serkan mı resul mu ;D ;D ;D ahahah

işin esprileride bi tarafa garip geldi yinede.. şaka yapıyorum tabikide.. kimsenin kimseye avantaj sağlamak için dolaylı yollardan bir takıma avantaj sağlayacağını düşünmüyorum buradaki kimsenin bunlar işin esprileri.. Keza zaten ben kullanmayacağım özel antreman bu gece ki maçta.. varsın olsun yenileyim sorun değil.. önümdeki maçlarda telafisi var cunku.. o yüzden kullanmayacağım bu maç.. :D

unutmam gereken..

NoPasaran

Da vinci demonsu yenerek ligin üst sıralarına darbe vurdum ;D

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

Kazanmisim garip.. demekki ozel ant alinmamis.. sadece gizli almistir.. yoksa yenebilcegimi sanmiom o kadroyu ozel antremanliyken.. planlarim bu macta puan kaybedecegimin uzerineydi ama bonus oldu extra oldu  ::)

unutmam gereken..

beckyZWICKY

Serkanda bende yenilmişim.. 3-4 takım daha birden şampiyonluk potasına girmiş oldu böylelikle..

ve bu güzel oldu.. dahada bi kıyasıya olmasını sağladı..

suana kadar hiç çaktırmayan sessiz kalan ama derinden sessiz sessiz takipte olan biri şampiyon olabilir ve bu ihtimal hiçte düşük değil.. her an herşey olabilir ligde.. ;D

keyifli ve çekişmeli kıyasıya bir son haftalar bizi bekliyor :)))))

unutmam gereken..

NoPasaran

;D

Valla bu sene başı taktiklerimi değiştirsem demekki şampiyon olacakmıiım

sene başında hep kötü başlıyorum sonra yetmiyor galibiyet serileri

;D

Hedef ilk 3 diyorum

Allah sonumuzu hayır etsin ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

:) :) :)

Yok özel antrenman almamıştım sadece gizli almıştım o da belki süpriz yaparım diye :)
Kaybettik ne yazık ki özel antrenmanın zamanı var o zamanı bekliyorum :)
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

beckyZWICKY

Dün gece golcü oyuncu 90 gücü olan Lima'yı kadromuza kattık..

Az önce de Mario Gomez'i renklerimize bağladık..

Forvetlerimin hepsi verimli olsada 2 forvet transferi daha yaptım yani.. biraz kan değişikliği deneyeceğim hucumda.. mecburen bu 2 oyuncuyu aldım..

benim gerizekalı KAŞİF BOZUK!!!! tam 5-6 gün boyunca uğraştım o şrefsizle.. arattırdım hiç 1 tane oyuncu bulamadı.. son günlerde artık ne para ne güç ne yaş.. Sadece ingiltere ligi ve 90ve Üzeri gücünde olan bir forvet işaretledim.. rastgele 90+ birini bulsun diye.. yine bulamadı.. 2-3 kere tekrarladım böyle ispanya ve ingilterede hiç bulamadı şrefsiz bozuk kaşif!!! bende mecburen listede bulunan o 2 oyuncuyu renklerime kattım.. param kasada öylece kalmasın diye ;D ;D

unutmam gereken..

beckyZWICKY

bu gece Cenation FC Cena adlı takımla evimde oynayacağım.. pek fazla zorlanacağımı düşünmediğimden;

Forvetten; Neymar

ORtasaha: Bale

Defans: Boateng

Kaleci: De Gea..

yedek klubesine çektim ve antremana aldım.. diğer golcü oyuncum Carillo'da yedeklere çektim.. tüm bölgelerime yedek oyuncularımı çektim böylede kazanabilirim diye.. hem yeni transfer ettiğim 2 forvet oyuncusunun maç performansını göreyim hemde önemli oynucularım dinlensin yorgunlukları tam olsun.. sakatlık cezalılıkta olmasın.. Cunku cok zorlu bir viraja giriyorum artık üst üste çok zor maçlarım olacak.. :)))

unutmam gereken..

NoPasaran

Bu zihniyete karşıyım valla ben

Gerçek hayattada böyle.

Önce bu maçı almaya bak derim ben  ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)