Ana Menü

Kralkartal Forum Cup 11 | Sampiyon El Maestro | Kupa NoPasaran

Başlatan [KralKartal], Şubat 26, 2014, 16:08:35

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Gol duellosunda 4-3 kazanmışım Suarez yine showuna ve gollerine devam ediyor ..

Çok zorlu bir maç olmuş belli, liderliği tekrar aldık +1 averaj farkıyla mutluyuz ancak yarın puan kaybedebiliriz Erhun'la deplasmanda oynuyorum .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Arkadaş moralim bozuldu ya..

3-0 önde ol sen dk 78..

maç 3-3 bitsin
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

korktuğum olmuş işte abi.. cocuklar küçümsemezse diye demiştim ya.. öyle yapmışlar.. sonra kenardan KIZGIN DİŞLERİMİ gösterdim ve maça asılmaya başladılar.. 3-3'e getirmeyi başarabildiler ancak süreden dolayı.. hakem bi 3dakka 5 dakka daha oynatsaydı kazanırdıkta ahahaha ;D ;D
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

RCA

En zorlu maçlarımdan Kutahyaspor ile oynayacağım evimde.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

El Maestro

Yarın ki maçı kazanırsam 1 gün dinlenme sürem var ve önümü daha net görebilecem .

Kazanırsam süper olur açıkcası .

beckyZWICKY

yok abi ondan değil.. rakibime umutlar verip sonra utandırmayı seviyorum sadece.. :P :P 3-0 oooo maç bizim kazandık diye şarkılar söyler tribünlerin bitime son 10 dakika kala..

Kenardan bir işaret yaparım Neymar ve Bale'ye.. ve 10 dakika geçer maç biter skor tabelası 3-3'ü gösterir.. tribünler şarkılar türkülerden; Birden "yönetim istifa" diye haykırmaya başlar vs vs..

yani iyiydi abi aksiyon filmi izler gibi bi maç izledim.. pek bi kaybım olmadığından dolayıda üzgün değilim ama sevinmiyomda.. sonuc olarak mutlak galibiyete ihtiyacı olan taraf rakibimdi.. aahhahahaha

@NoPasaran

:muha :muha

haaa birde kazanabilmekten ziyade; rakibimi şampiyonluk yarışının dışına doğru bir adım daha yaklaştırmak daha mühimdi..   :bjk :muha :bjk

unutmam gereken..

beckyZWICKY

ya bu arada olayın esprileri bir tarafa; bitime son 5 maç kala üst üste punlar kaybetme ihtimalim cok yüksek..

sırasıyla;

Shaktar
FK
Resul
Yiğit
Maestro..

ya o değilde sırf; heycan son maça kadar taşınsın diye son maç şampiyonu belli etsin diye.. son haftaya Serkan ile beraber aynı puanda girmek istiyorum..

çunku ligin son maçında karşılaşacağız.. Kazananın şampiyon olacağı bir maç bir lig.. çok süper olur.. inşallah böyle denk gelir.. :)

geçmiş liglerin sezonların birinde bunu Resul ve Melis yaşamıştı.. son maçta 1. sırada olan ve 2. sırada olan kapışmıştı ve resul kazanıp şampiyon olmuştu.. bu harika birşeydi.. Son maçımı Serkan ile oynayacağımdan ötürü ligin son maçına eşit puanla girmeyi Serkanla istiyorum :D

unutmam gereken..

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

El Maestro

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Mayıs 10, 2014, 01:47:24
ya bu arada olayın esprileri bir tarafa; bitime son 5 maç kala üst üste punlar kaybetme ihtimalim cok yüksek..

sırasıyla;

Shaktar
FK
Resul
Yiğit
Maestro..

ya o değilde sırf; heycan son maça kadar taşınsın diye son maç şampiyonu belli etsin diye.. son haftaya Serkan ile beraber aynı puanda girmek istiyorum..

çunku ligin son maçında karşılaşacağız.. Kazananın şampiyon olacağı bir maç bir lig.. çok süper olur.. inşallah böyle denk gelir.. :)

Süper olur öyle olsa 3 puan öndemi girmek istersin yoksa öylemi diye sorsalar aynı puanda derim cidden. 

Ancak cok mac var daha Resul'u hiç konuşmuyoruz adam eski şampiyon tecrübeli, aha buraya yazıyorum Resul şampiyon olursa kimse şaşırmasın.  :D

Bu arada 13 maçlık yenilmezlik serimiz devam ediyor Allah bozmasın .  :)

[KralKartal]

En cok berabere kalan takimim ya olacak sey degil, yoksa lider olurdum :) maglubiyetim 3 serkan ile birlikte, yani en azida 3 zaten. Tebrik ederim yenmissin beni, cekismeli gecmis belli, evinde oynamanin avantaji ile yenmissin.

Artik 4-2-3-1 taktigini birakiyorum, nesteri vurdum, hucum oynayacagiz, artik hedef ilk 6,hucum oynamak var... hedef artik kupada final oynamak. Ve ilk 6da bitirmek. Olmazsada taraftara guzel futbol oynatmis oluruz en azindan.

Takim iyi ama beraberlik olunca bu kadar, haliyle ustlerden kopuyorsun. Luce style dedik diye bu kadar berabee kalalim demedim ya :(
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Ere deplasmanında galip geldim. Süper oldu :D

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

oyunla ilgilenmeyen tone kroos adlı takımla deplasmanda oynadım.. 4-0 kazanmışız.. yedek kadroyla cıkmayı planlıyordum fakat dar kadromdan dolayı zor kadro kurdum ve mecburen 3-2-3-2 sistemiyle maça cıktım.. bi kaç oyuncumu yedek bıraktım.. ama bu maçtada 2 oyuncum cezalı duruma düşmüş yine..

heeaaa bu aradaaa;;; Yeniden liderliğimizi geri kazanmışız.. şimdilik.. ;D ;D

1 haftadır transfer yapmayı istiyorum yapmaya çalışıyorum ama oyuncu bulamıyorum şaka gibi ya.. 30 milyon eurom var kasamda ama oyuncu alamıyom.. kaşifi gönderdim 2-3 kere ingiltereye.. 2 kere ispanyaya.. detaylı arattırdım bulamadı hiç.. 90+ güclerinde 22 milyon ile 30 milyon arası fiyatlı diye.. bulamadılar hiç.. son olarak sıkıldım hiç bişe belirtmedim.. sadece FORVET oyuncusu olsun diye seçtim ve 90+ gücü olsun diye seçip kaşifi gönderdim bi oyuncu bulsun diye.. ama yinede bulamamış.. sizcede saçma değil mi ne alakası var yani? imkansız birşey bu...

bu arada ingiliz at'ı gibi gerilerden gelipte tepeye tırmanan resulu ( @RCA  ) görmüyor değilim.. çok tehlikeli yaklaştı.. ve benim 5 maçlık bi fikstür dezavantajım gelmek üzere.. o 5 maçlık periyotta puanlar kaybedeceğim bu garanti..

şuanda liderim ama bu avantajı kaybedeceğimi düşünüyorum.. benim için hedef ilk 3e girebilmek.. Fikstür durumlarına avantajlarına göre Serkan yada Resulun şampiyon olma ihtimalinin benden yüksek olduğu kanaatindeyim.. bakalım neler olacak son 3 maç kala ligin bitmesine.. her ne olursa olsun kaçıncı bitirirsem bitireyim; zevk ve keyif alacağımdan , çekişmeli olacağından ve şampiyonluğun son maçta belli olacağından eminim.. ligin son maçına kadar sürecektir bu mücadele.. :) ))

hatta bakın sizlere müthiş bir tahminde bulunayım ve bu dediğimi unutmayın.. bitime daha 9 maç kalmasına rağmen şimdiden bu tahmini yapmak istiyorum..

şampiyon son maçta belirlenecek.. Ligin son maçına ben o 5maçlık zorlu fikstür dezavantajını bertaraf edemessem; Ligin son maçında @El Maestro benim takımımla oynayacak.. Maestro beni yenerse şampiyon olacak.. Resulde ligin son maçında kendi maçını kazanıp, benim Maestroya puan kaybettirmemi bekleyecek ve bu beklediğini başarırsamda şampiyon resul olacak.. ;D ;D

unutmam gereken..

El Maestro

Beklediğim bi puan kaybıydı, ancak sıkıntı yok ..

Şu açıdan yok, önümdeki 2 maçtan sonra çok kolay denilebilecek oyunu bırakmış kişilerle üst üste 4 maçlık bir periyoda girecem muhtemelen ordan 12 puan alırım . O arada da puan kayıplarını bekliyecez ..

Heyecanlı bir lig harbiden, son maça kadar Şampiyonluk yarışı sürecektir .. Yarın kupa maçları olduğundan oyuncularım dinleniyor daha sonra ligin en kritik maçına çıkacam Resul ile, kazanırsam hem çok zor 2-3 maçımdan birini atlatmış olucam hemde rakibimi şampiyonluk potasından dışarı atıcam ..  :)

Bu arada 14 maçlık yenilmezlik serimizde devam ediyor .

[KralKartal]

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Mayıs 10, 2014, 13:52:31

Artik 4-2-3-1 taktigini birakiyorum, nesteri vurdum, hucum oynayacagiz, artik hedef ilk 6,hucum oynamak var...

Hucum dedik takimada öldürün demedik, 7-0 !
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi