Ana Menü

Kralkartal Forum Cup 11 | Sampiyon El Maestro | Kupa NoPasaran

Başlatan [KralKartal], Şubat 26, 2014, 16:08:35

0 Üyeler ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Ayrıca sattığım oyuncularım:
Ali Ahamada (değeri € 2.172.000) -> € 4.344.000 Ross County
Batuhan Karadeniz (değeri € 1.055.000) -> € 2.500.000 JJK

Daha kimseyi almadım.

CR7

yaşlara gelirsek
Fernandes , Akinfeev (28 )
Wollscheid (25)
Bartra,Mangala, Szczesny (23)

diğerleri 19-20-21
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

beckyZWICKY

biz o kadar onay verilsede başlasak, takımı kurabilsek vs diye çırpınırken ve öylede oldu :D

elin gavurları kalksın bedavadan dalsın aramıza.. Hay ben böyle adaletin..

ya yeni fake hesaplar açsak bu lig için.. o hesaplarla yeni bir lig kursak ordada oynasak hepberaber falan? çok mu meşakatli uğraştırıcı olur acaba sizce?
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

CR7

abi lig 3-4 gün önce açıldı beklemede kaldık.
zaten 3-4 gün sonunda kilit kendiliğinden kalkıyor.
bana uyar tekrar kurmak. hem buna hem ona devam edebiliriz.
Zaten alt hesabı var İhsan abi'nin de. rahat olur.

eRe

aynen olmadı fake hesaplar alıp hepberaber olacagımız bır lıg kuralım bu da devam ederız oda 11.5 olsun
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

CR7

Aynen. Ben diğer hesabımdan istifa ederim sezon başındayım zaten.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CR7

Alıntı yapılan: CR7 - Nisan 17, 2014, 23:50:48
Aynen. Ben diğer hesabımdan istifa ederim sezon başındayım zaten.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hatta ettim.

El Maestro

Kimse yanlış anlamasında saat belliydi yine aynı şey olacak, yine belirtilen saatte illaki gelmeyen/gelemeyen olacak . (Kendimide katıyorum yani bu olaya kimin hangi saatte ne işi çıkacağı belli olmuyor)
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

beckyZWICKY

tekrar aynı şeyler olmayacaksa, katılamayan arkadaşlar bu sefer özen göstermeye calısacaksa yaparız bunu..

yok eğer yine aynı şeyleri yaşayacaksak bizlere ayıp edilmiş olur.. ve bir oyun için böyle birşeye asla gerek yok..

katılamayan arkadaşlar; belirlenecek günde önemseyerek katılıp/katılmayacağını bildirirse hep birlikte ortak bir karar alıp ne şekilde yola devam edeceğimize karar vermiş oluruz..

ama dediğim gibi; Bence herşeyden önemlisi ve en önce olması gereken; katılamayan arkadaşların böyle birşey yaparsak nasıl bir tutum sergileyeceği önemli..

unutmam gereken..

CR7

bence gün belirlenecek. lig o gün kurulacak ve o gün herkes transferleri yapacak (eğer olursa)

IL Capitano

olay önem göstermek veya göstermemek degil benim acimdan.Dun cok yorgundum, ilk defa oynayacagim dedim, sabah alirim, eger sabah alamayacagimi bilseydim, dun ya uyumaz beklerdim yada katilmiyorum derdim. Daha öncede beyan ettim, benim icin bir sIkinti yok, bir daha ki sefere katilmaya calisirim.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

Cem Haklı burada..

Ben bile yeni öğrendim az kalsın sabah katılacaktım vazgeçip..

Bu ligi iptal etme şansımız yok mu

Para mı verioz buna
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Istifa edemiyoruz iptal edemiyoruz maalesef, o nedenle ikinci lig olsada bu ligi oynamamiz lazim yada girmiyecegiz takim kendi kendine oynayacak.

Yani 2 lig birden olacak o zaman, yada bu ligi oynayacagiz ve sonra akabinde 2.ligde ILK gun olmadi IKINCI gun takimlar hemen kurulacak, bekleme suresi 3 gunu gecmesin yoksa kilit aciliyor.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

eRe

bekleme süresi 3 gün ise zaten belirtilen tarihte hemen lig kurulur o andan itibaren 3 gün içinde isteyen istediği zaman takımı seçmeye başlar
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: IL Capitano - Nisan 18, 2014, 00:59:17
olay önem göstermek veya göstermemek degil benim acimdan.Dun cok yorgundum, ilk defa oynayacagim dedim, sabah alirim, eger sabah alamayacagimi bilseydim, dun ya uyumaz beklerdim yada katilmiyorum derdim. Daha öncede beyan ettim, benim icin bir sIkinti yok, bir daha ki sefere katilmaya calisirim.

genel konusuyorum ben.  Kimimiz pek önemsemedii illa belirlenen saatte uğraşmayım sonra bakarım ayarlarım tarzında düşündü.. kimisi uykuya yenik düştü istemdışı..

ya abi konu bu değil ki zaten. BU olay yapılacak denilirse belirlenen günde önemli bir işimiz çıkmazsa katılcakmıyız katılmıcakmıyız.. bunu deyin yeter.. keza zaten tüm katılmayanlar önemsemedi diye katılmadı da demedim. İşten güçten - yorgunluktan uykuya dalmış olanlar oldu ve böyle birşeyde olmaması adına saati erkene alalımda dedim zaten.. Konuya böyle yaklaşmak yerine olumlu/olumsuz birşey dense daha iyi değil mi? ufak tefek detaylara takılıp konunun ana temasından uzaklaşmamak gerek kanımca..

unutmam gereken..