Ana Menü

SSL 22.hafta Galatasaray - Beşiktaş 22.02.13

Başlatan CR7, Şubat 17, 2014, 23:03:45

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RCA

Maçı izleyemiyorum biriniz maçın nasıl geçtiğini özetle söyleyebilir mi rica etsem?
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ERHUN

Alıntı yapılan: RCA - Şubat 22, 2014, 20:41:57
Maçı izleyemiyorum biriniz maçın nasıl geçtiğini özetle söyleyebilir mi rica etsem?

İki takımda iyi oynamıyor. Biz topa daha çok sahip olduk, sadece ilk yarının sonunda GS baskısı vardı. Top genelde bizde ama ileride iş yok. Olcay ve Hugo iyi değildi. Devre arası Tolga çıktı Cenk girdi, Tolga sakatlandığı için. 69'da Olcay çıktı Manuel girdi. 80 civarında da Oğuzhan çıktı Şişmanoğlu girdi. 85'de Cenk sanırım Pedro'yla çarpıştı dakika 92 oldu daha yeni kalktı. Pozisyon net penaltıydı, maçın tek iyi yanı hakem hatası olmaması. +11 oynanacak.

djinonu

RCA

Erhun çok teşekkür ederim.

Umarım berabere biter ama önemli değil morallerin bozulmaması lazım önümüzde çok önemli maçlar var. Bunları da telafi edebiliriz.

Tek isteği elazığ maçı berabere ya da lehlerine bitmesi.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ERHUN

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

beckyZWICKY

bu kadar bencil olmaya hak var mı ya

böylesi kötü oynayan bir rakibe karşı gol atamamak tek kelimeyle rezalet..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

RCA

Ben şampiyonluk yarışından koptuğumuzu düşünmüyorum

That's me.

CR7

maçın başında olcay oğuzhan'a o topu çıkarsa bitmişti maç.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

beckyZWICKY

bizim adımıza o kadar çok kırılma anı var ki.. ama 1 tanesini bile değerlendiremedik, yapılacak en bencil olanı yaptık hepsinde.. kahroluyorum ya.. kötü oynasak yada rakip bizden üstün oynayıp yense eyvallah diyeceğim..

ama böyle zoruma gidiyo arkadaş.. 1 pozisyona bile giremeyen bir rakip.. fırsatlarını cömertçe aptalca harcayan bir BİZ! ve sonuç mağlubiyet.. yazık ama yaa

o pozisyonda şut düzgün olsa biticek. aptalca sıkışmak yerine yanına pas atsan boş kale yine biticek. almeida kaleciyle karşı karşıya kaçırmasa biticek. xxx olmasa wwww yi yapsa yine biticek vs vs.. ama biz hep o "YAPSAYDI" denilecek şeyleri yapmadık..

bu arada; olcay beni çok hayal kırıklığına uğrattı.. ben gol bekliyordum ondan ama o bi pozisyonda basit olanı bile yapamadı.. yani yanındakine verse biticekti iş.. bi pozisyonda şutu cok kötüydü vs vs.. genel olarakta kötüydü hiç bir varlık gösteremedi.. o kadar cok şey var ki aslında.. sadece 1 tanesi olumlu olsaydı pozisyonlarımızda fırsatlarımızda, maç dönücekti ya!

unutmam gereken..

carsi52

Bu kadar kötü bi galatasarayı yenemiyorsan yazıklar olsun.

Adamlar birazcık bile oynamadı ya hiç oynamadılar yemin ediyorum.

Alın size dany..danyde dany dany dany buyrun dany.

Bölünür senin için uykular!

beckyZWICKY

mümkünse ben Fernandes'i takımda görmek istemiyorum bir daha..

bu arada maçta aklıma takıldı. hafızam beni zorluyor..

Jones ne alemde? niye hiç takıma giremiyor.. sakatlığı falan mı vardı? sebebini bilmiyorum yada hatırlayamıyorum.. Jones'in bizde oldugunu bile unutmuştum açıkcası..

unutmam gereken..

IL Capitano

Alıntı yapılan: CR7 - Şubat 22, 2014, 21:15:25
maçın başında olcay oğuzhan'a o topu çıkarsa bitmişti maç.

Burda mac biterdi valla. Mac icinde aldigi surede bir tane olumlu hareketi olmadi 10 numaramizin.

Un cavaliere non lascia mai una Signora !
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

İyi misin paşam ? Var mı bir isteğin arzun ?

Bölünür senin için uykular!