Ana Menü

Kralkartal Forum Cup 10 | Lig sampiyonu CR7rubin , Kupa KralKartal

Başlatan [KralKartal], Ocak 18, 2014, 03:13:05

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

son maçı İman Gücü ile oynayacağım..  sıralamada hemen altımda 3 puan gerimde bulunuyor.. ama averajı benimkinden daha iyi.. yani batuhan beni yenerse ilk 5de bitirmiş olacak ligi.. bense 6'ncı yada 7'nci..

ama kaybedeceğimi düşünmüyorum deplasmandada olsam.. %80 kazanırım.. (özel antremanım gizli antremanım falan duruyor hala.. oyunun başından beri demiştim kim bana kullandığını görürsem o şekilde kullanıcam diye.. 1 tane özel ant. hakkım kalmış.. onu kullanayım bari boşa gitmesin :D ) batuhanında özel antreman hakkı yoksa %80 kazanırım.. varsa bu hakkı, berabere biter diye düşünüyorum.. böylelikle 5'nci sırada bitirmiş olacağım ligi..)

kazansam bile ligi en iyi bitireceğim nokta Fatsaspor puan kaybederse 4'üncülük.. fatsa daniel fc ile oynayacak ve muhtemelen yüksek ihtimalle kazanacaktır..

tahminimce lig sonunda sıralama şu şekilde olacak; (ilk 2 belli oldu zaten)

1.cr7rubin
2.kralkartal
3.fatsaspor
4.FK1(son hafta deplasmana gidiyor ve rakibi özel ant alacak.. %80 kaybedecektir.. o yüzden ligi üçüncü sırada bitirme hakkını kaybedecektir..)
5.BEŞİKTAŞ
6. İman Gücü veya NoPasaran (nopasaran puan kaybetmesse 6'ncı bitirir)
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

carsi52

Yarın kazandığım taktirde alt sırada ki rakiplerimin ne yaptığı puan durumunda bizi pek ilgilendirmicek.Aynı şekilde ilk 2 sırada ki takımlarında ne yaptığı bizi ilgilendirmicek sadece erhunun puan kaybetmesini beklicez onunda rakibi özel antrenman alıcak yüksek ihtimal kaybedicek eğer kazanırsak ligi 3.bitiriyoruz şampiyon yabancı olduğundan dolayı onu hesaba katmazsak ihsan abinin ardından 2.bitiriyorum forumda ligi..

Şampiyon olamasakta güzel bi sıralamada bitirmiş olucaz umarım yarın kazanırım olası bi puan kaybında zaten büyük ihtimal 5.bitiririm ligi..
Bölünür senin için uykular!

beckyZWICKY

kaan,

rakibin daniel fc.. ne kadar favori görünsende..

KralKartalı geçen hafta şampiyonluk yarışından koparan takımdı daniel fc.. 2 hafta kala Kralkartalı yendi ve şampiyonluk dışına itti.. sanada bir sürpriz yapmasını BEŞİKTAŞ camiası olarak bekliyoruz :P

unutmam gereken..

carsi52

Yapabilir Neymardan sonra Icardide cezalı duruma düştü.

Forvetlerimden sadece Ronaldo ve Agüero kaldı.

4-3-3 oynayamayacağım 4-4-2'de ben oynamak istemiyorum 5-3-2 oynayabilirim biraz defansim olacak ama mecbur.

RCA

İhsan abi çok tebrik ederim ama maalesef oyuncularımı ayarlamayı unuttum dün gece maç yarına sanıyordum :/

Ama eminim ki ayarlasaydım bile yine sonuç çok fazla değişmeyecekti. Bu ligin açık ara en favori takımı sende olmasa da gerek taktik gerek ise doğru kadro yapısı ve sistemi oluşturma da forumun en iyisiydin.

Açıkçası ligin şampiyonu sensin benim gözümde.

TEBRİKLER :bjk :bjk
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

eRe

oha neymar ı bana sokuldu ;D ;D

30 milyona görünce aliyim dedim adam cezalıymış ya la ;D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

carsi52

Alıntı yapılan: eRe - Şubat 25, 2014, 12:47:13

:ahaha :ahaha :ahaha :ahaha :ahaha

Sende mi ya ;D ;D

İhsan abide sakat olan sezonu kapatan Gibbs'i satın aldı buraya yazdım o kadar başkası alır diye koyuyorum şimdide sen mi yaptın aynısını ;D

[KralKartal]

Alıntı yapılan: RCA - Şubat 25, 2014, 12:20:28
İhsan abi çok tebrik ederim ama maalesef oyuncularımı ayarlamayı unuttum dün gece maç yarına sanıyordum :/

Ama eminim ki ayarlasaydım bile yine sonuç çok fazla değişmeyecekti. Bu ligin açık ara en favori takımı sende olmasa da gerek taktik gerek ise doğru kadro yapısı ve sistemi oluşturma da forumun en iyisiydin.

Açıkçası ligin şampiyonu sensin benim gözümde.

TEBRİKLER :bjk :bjk

valla resul, tesekkur ederim, antreman uyguladim, ligin son macina sakliyordum, sampiyonluk gidince, kupa onem kazandi.
Yoksa kupa onemsemiyordum, o nedenle biraz daha favori taraf oldum..

sana bu sezon cok antreman uyguladim, en cekindigim kisi sendin cunki :) lig siralaman ne olursa olsun, her an her sey yapabilecek bir guce sahiptin...

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

beckyZWICKY

oyuncu alırken oyuncunun üzerine tıklamıyonuz mu la hiç özelliklerine bakmak için, performansına bakmak vs vs bakmak için falan yahu ;D

hem orda sakatlık ve cezalı olma durumuda görünüyor ;D

unutmam gereken..

CR7

ben de Lewandowski'yi sattım. Jâdson,Nacho Monreal ve Artur Moraes'i aldım.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

eRe

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Şubat 25, 2014, 21:21:35

oyuncu alırken oyuncunun üzerine tıklamıyonuz mu la hiç özelliklerine bakmak için, performansına bakmak vs vs bakmak için falan yahu ;D

hem orda sakatlık ve cezalı olma durumuda görünüyor ;D

tam 30 milyonum vardı
bi baktım neymar da 30 milyon dedim son hafta 1 forvet iyi olur ;D ;D tıkladım aldım gitti ;D ;D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ilhan mansız_melis

Şu son puan durumunu yazsanıza ;D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ERHUN

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Şubat 25, 2014, 21:57:38
Şu son puan durumunu yazsanıza ;D

ilhan mansız_melis

Teşekkür ederim Erhun.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Sağol valla Erdem ;D

Sayende bende Lewandowskiyi aldım ;D