Ana Menü

Kralkartal Forum Cup 10 | Lig sampiyonu CR7rubin , Kupa KralKartal

Başlatan [KralKartal], Ocak 18, 2014, 03:13:05

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

ben de yedek gibin çıkıyorum.

Güveniyoruz!

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

Yeni transferimiz takımdaki 4. dortmundlu (Lew[kufur otomatik degistirilmistir]uba,Lars) Leonardo Bittencourt!

Kalemizi bu maçta Roman Burki koruyacak.

Defans

Badstuber

Cedric Soares

Lichtsteiner

Ortasaha

Bittencourt

Kuba

Cabaye

Tiote

Kucka

Forvet

Adrian

Gouffran

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Önümüzdeki maç kupa maçıymış, bende yedekleri aldım takıma.
O değilde transferlerden umduğumu bulamadım, oyuncularım satılmıyor. 1.5m€ var transfer yapamıyorum.

Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu söylenen, anlaşmaya yakın olduğumuz söylenen adamı geçen almıştım:

beckyZWICKY

Balotelli - Benteke - Gaitan.. falan vs yedek klubesine çektik.. kaleci dahil.. başka yedek oyuncum kalmadı ;D

Özil - El Shaarawy falanda dinlendirmeyi istiyordum ama dandik bile yedek oyuncum kalmadı başka ;D ;D

normalde asla oynamayacağım bir taktik belirledim daha fazla sayıda hucum hattındaki asları dinlendirebilmek için..

elenmeyi istiyorum kupadan.. tüm konsantrasyonumuzu lige vermek istiyoruz BEŞİKTAŞ klubu olarak..

yenilmeyi istiyoz ya, kesin benim davarlar kaza bela yener anasını satim.. Gol atan oyuncum olursa cezalandıracağım  ;;D :P :P :P :P
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

eRe

sırf su macta defansı dınlendırıyım dıye burdısso yu aldım

mactan sonra satılık :)
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

beckyZWICKY

@Fatsaspor klubune duyrulur..

Takımımda 1 tane bile süperstar yok "isim olarak".. taraftarlarımız sevinsin ve forma satışlarımızın artması için böyle bir transfer yapmak istiyoruz BEŞİKTAŞ klubu olarak..

Fatsaspora teklifimiz ise; verim alamadığı Neymarı satmayı düşünürse, klup olarak talibiz.. (takasta olur) :)

unutmam gereken..

RCA

ne para var ne de yedek oyuncu. vay anam vay
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

carsi52

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Ocak 30, 2014, 00:28:59

Takımımda 1 tane bile süperstar yok "isim olarak".. taraftarlarımız sevinsin ve forma satışlarımızın artması için böyle bir transfer yapmak istiyoruz BEŞİKTAŞ klubu olarak..

Fatsaspora teklifimiz ise; verim alamadığı Neymarı satmayı düşünürse, klup olarak talibiz.. (takasta olur) :)

Balotelli var Özil var daha ne olsun :D

Sadece Neymar değil hiç bir forvet oyuncumu satmayı düşünmüyorum.En azından şimdilik :D

Neymar ilk golünü atsın gerisi gelecektir ;D
Bölünür senin için uykular!

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: carsi52 - Ocak 30, 2014, 01:39:48
Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Ocak 30, 2014, 00:28:59

Balotelli var Özil var daha ne olsun :D

Sadece Neymar değil hiç bir forvet oyuncumu satmayı düşünmüyorum.En azından şimdilik :D

Neymar ilk golünü atsın gerisi gelecektir ;D

hacıı bi ronaldo, neymar, yada başka takımdaki messi etmiyolar beee :D

ronaldo nerde balotelli nerdeeee :D

ama balotellide kötü değil asla.. cok genç 21 yada 23 yaşında unuttum ama 2sinden biri.. ve 90kusur gücü war.. takas yapabiliriz istersen bi kaç maç daha verim alamassan? hatta üstüne parada veririm.. bi oyuncu verim vermiyosa vermiyodur.. takım ters gelmiştir.. ben cok fazla sezon yaşadım bu oyunda.. KK turnuva dışında normal liglerdede oynadım.. ve gördüğüm;

bi oyuncu verim vermiyosa.. ilk 5-10 maç neyse tüm sezon öyledir ne yazıkki..

unutmam gereken..

carsi52

Satmaya karar verirsek ilk teklifi sizin kulübe iletme sözü veriyoruz  :)

carsi52

0-0 berabere bitrmiş 120 dakika ilk yarı birde penaltı kaçırmışım Icardi ile.

Penaltılarda 5'de 4 yapmış benim takım penaltıyı kaçıran isimde oyuna sonradan giren Götze  :)  Rakip penaltılarda 5'de 5 yapmış.Kupadan elendik olsun pek önemli değil.

Rakibimizi tebrik ediyoruz.

beckyZWICKY

Eyvallah fatsaspor..

Kralkartal karşısında Kupadan istediğimi aldım.. Sakat ceza bela almadan sakince yenilip kupaya veda ettik.. 1-0

unutmam gereken..

eRe

ligte yenildiğim rakibimi kupada 1-0 yenmişim
yedeklerim çok iyi oynamış ya yüzde 70 topa sahip olma 15 şut
satılık olan babel gol atmış acaba iyi bir yedek olur mu diye düşünmeden edemiyorum
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ERHUN

Yedeklerimiz dökülmüş, 3-1 mağlup oldum.

[KralKartal]

1-0 gibi skorla gecmisim ilk turu... Kupada devam ettigime sevindim, cunki yedekleri oynatip formda tutmak icin bir firsat.
Futbolcularin morallerini yuksek tutmak gerekir..
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi