Ana Menü

Kralkartal Forum Cup 10 | Lig sampiyonu CR7rubin , Kupa KralKartal

Başlatan [KralKartal], Ocak 18, 2014, 03:13:05

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Ocak 26, 2014, 19:49:36
Yoktan yildiz yaratirim, onder ozenin yapamadigini yaparim:)) satmazsaniz para yok

Ula volki sana teklif yaptim geri cevirdin

16 ya oyuncu mu satarım ya

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Batuhan

Sene boyunca hiçbir oyuncuya talip olmayacağız.Oyuncu transferi de düşünmüyoruz.

Transfer listesindeki oyuncular harici herhangi bir ticari aktivitemiz olmayacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.
Koca hestiy aya bedenem ?

[KralKartal]

Kaca birakirsin bana volki, ozelden yaz :)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Oyuncu satmam sanırım

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Dikkat et busquets sakatlanmasin :))
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

beckyZWICKY

neden kimse transfer listesinde bulunan Jádson'u düşünmüyor ki.. alternatif orta saha ihtiyacım ve param olsa alırdım..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

ERHUN

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Ocak 26, 2014, 22:34:03
neden kimse transfer listesinde bulunan Jádson'u düşünmüyor ki.. alternatif orta saha ihtiyacım ve param olsa alırdım..

Nedeni yazmışsın zaten :D

-------

Fatsaspor ve Mağara Adamlarına teklif yaptım ama hâlâ görmediler sanırım.

ilhan mansız_melis

Diğer konuda belirtmiştim giremem diye, düşündüğüm gibi oldu. Yetişebilseydim gelirdim ama yine de ;D

Sercan abi de mesaj atmış ama ancak bugün girebildim nete. Kusura bakmasın o da :)

Başarılar herkese. Kim lider şu an ?
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ERHUN

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: ERHUN - Ocak 26, 2014, 22:44:28
Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Ocak 26, 2014, 22:34:03

Nedeni yazmışsın zaten :D

-------

Fatsaspor ve Mağara Adamlarına teklif yaptım ama hâlâ görmediler sanırım.

ben daha çok, alternatif ortasaha ihtiyacı olan ve parasıda olan takımlar için şey etmiştim :D

unutmam gereken..

ERHUN

Herkes 175m€'yu dolu dolu kullandı (3 aşağı 5 yukarı). Parası olan yoktur bence. Yavaş yavaş futbolcu alıp satmayla kazanmaya çalışıyoruz bir şeyler.

beckyZWICKY

Busquets'i tam ben alacaktım diyen çok oldu ya.. çoğu takımın parası kalmış anlaşılan.. ben bi kaç gün önce Hunt'ı aldım harcadım paramı.. 3-5 falan kaldı.. çoğu kişi takım yarattıktan sonra transfer yapmadı.. çoğunun parası vardır ve dediğin gibi gereksiz oyuncuları 2 katına satıpta para kazananlar olmuştur benim gibi..

unutmam gereken..

NoPasaran

10 milyon euro ile gayet iyi durumdayım

Yakında jadsonuda kadroumuza katıp transfer sezonunda rakiplerimi güçsüz bırakmayı hedefleyen bir anlayışla ligi domine edeceğiz inş  ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

2-1 kazanmışım ve bu galibiyet ligin altından ortalara doğru cıkardı bizi.. :))) Mesut özil attığı 2 gol ile maçın yıldızı olmayı haketti..

toplu sonuçlara bir baktımda.. şaşırtıcı sonuçlar alınmış..

özellikle şampiyonluk yarışında gördüğüm en iddaalı 5 takımdan 3 tanesi şaşırtıcı sonuç almış..

Tek tek belirtmeye gerek yok takımları yanlış anlaşılmasın, kendi takımına bak falan gibi vs.. Demek istediğim;

şimdiden belli ettiriyor kendini lig sanırım :))) çekişmeli kıyasıya olacak galibaa :)))

unutmam gereken..

beckyZWICKY

şimdiki hafta ilk 11'imin yeri en garanti olan 3 oyuncuyu birden yedeğe alıyorum, dinlendireceğim antreman yaptıracağım.. sistemide değiştiriyorum 3 oyuncu birden dinlensin diye.. (forvette El Shaarawy , Ortasahada M.ÖZİL , Defansta Boateng)

önümde fikstürde daha zorlu maçların geldiği görünüyor.. mecburen taktik ve oyuncuları dinlendireceğim..

beraberliğe razıyım.. ama birde galibiyet alırsaaammmm tadından yenmez :P rakibiminde KralKartalmış.. :P bakalım bu tür şeylerle birlikte nasıl bir sonuç alacağız :P

unutmam gereken..