Ana Menü

Kralkartal Forum Cup 10 | Lig sampiyonu CR7rubin , Kupa KralKartal

Başlatan [KralKartal], Ocak 18, 2014, 03:13:05

0 Üyeler ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

Yine ben yine yenildik yazmaya girdim ;D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

ERHUN

Son haftalardaki serbest düşüş sürüyor. Bakalım nerede paraşütü açacağız.

NoPasaran

Tek kale maç oyna 1-1 bitsin arkadaş daha nasıl forbet koyayım anlamadım kş
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

3 haftadır berabere kalıyorum bu ne ya !
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

RCA

Reus icin tekliflere açığım :)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

[KralKartal]

Resul gerilerden gelip liderlige aday yine, isler kizisti... Ilk 3.te olursam iyi, artik sampiyonluk zor
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

RCA

Ben ilk gunki gibi yineliyorum abi şampiyon olamam bu ligde. kaan sen erhun batuhan cok guclu aday
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ERHUN

Bende ilk günden beri yineliyorum, ben şampiyon olamam. :)
Şuan için CR7Rubin, Fatsaspor ve İman Gücü şampiyonluk yarışını önde götürecek gibi duruyor ama ligde 2-3 haftada her şey değişiyor. 3 maç önce 2'nciydim, 2 maç önce 3'ncüydüm, 1 maç önce 4'ncüydüm şuan 7'nciyim.

Elde avuçta ne varsa Yiğit'e Juraj Kucka için teklif ettim. Belki görmez diye buraya da yazayım dedim.

RCA

302.000.000 Euro kadro değeri var takımın ama adam akıllı deplasman maçı kazanamıyorum.

O yüzden bu gece yiğite ya yenilir ya da berabere kalırım

That's me.

ERHUN

Vay anasını, Yiğit kabul etmiş. Sene başında Simurg'a Senad Kolasinac için yaptığı 5m€'nun ve Fatsaspor'a Diego Contento için yaptığım 4m€'nun kabul edilmemesinden sonra ligden birini alamam diye düşünüyordum. Astronomik rakamlar isterler diye. Kolasinac 6.7m€'ya gitmişte Contento 2.9m€ civarı bir paraya gitmiş. Teşekkürlerimizi sunuyoruz buradan. Taraftar istedi, şartlar zorlandı ve Juraj Kucka 1.FK İstanbul'da. :D

eRe

poli + jadson karşılığında bir kaleci almayı düşünüyoruz.tekliflere açığız
olmadı poli + para
jadson + para gibi tekliflerde sunabilirsiniz

veya buna cannavaro yu da ekleyebilirsiniz :)
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ERHUN

Sezon içi yeniden yapılanmaya gidiyoruz. 22 yaşında, 88 hücum 84 savunma gücü olan Wellington Nem'i listeye koydum. Param olmadığı için ve 11'e transfer yapmak istediğim için pek aşağı düşmeyi düşünmüyorum.

Bir kaç hafta sonra Neuer'i satabilirim.

RCA

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Ocak 22, 2014, 08:59:09
Penaril np nin takimi cok iyi bence:) dikkat edin... Genc ve ilerde baya zorlar ligi..

Oyuncu kalmadi diyenler, son 5 takim'a bakin...

Abi dediğin takım 16.lığa demir attı :D :D

That's me.

NoPasaran

:ahaha

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

bu lig çok uyuz oldu benim için ya.. ;D

kağıt üstünde kazanırım dediğim maçların bile çoğunu kazanamadım.. mesela dün gece.. WHAS YOUR MAN mıdır nedir bunun gibi isimli bi takımla oynadım berabere kalmışım.. inceledim kağıt üstünde kazanmam lazımdı ya! hem 2 takım oyuncularının güç oranları, fiyatları, isim kaliteleri.. vs vs takımım öndeydi rakipten.. ama kazanamıyorum işte..

deplasmanda en kötü takımdan bile korkuyorum.. deplasmanlarda nadir kazanıyorum ayar oldum.. ters giden ne çözemedim..

bu gece KralKartal ile evimde oynayacağım.. deplasman olsaydı garanti kaybederdim.. bu gece tahminimce berabere biter gibi duruyor.. son kez daha bir sistemin ve taktiğin üzerinde duracağım.. bu maçtada yemezse kazanılmazsa; Sezon sonuna kadar başka taktikle oynayacağım..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..