Ana Menü

Kralkartal Forum Cup 10 | Lig sampiyonu CR7rubin , Kupa KralKartal

Başlatan [KralKartal], Ocak 18, 2014, 03:13:05

0 Üyeler ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

ilk özel antremanım bu sezon ki.. buna rağmen yeneceğimden çok umudum yok nedense.. hiç bi oyuncumdan beklediğim performansı alamadım, 1 tanesinden bile.. bu arada yenileceğini düşünüyorsan bundan ötürü sende yap kanka kaldıysa özel ant.'ın.. eşit olur:) ligin 2'nci yarısında puan cetvelinde sıralamada benim üstümde olan takımlara karşı kullanıcam diye ayarlamıştım takımı.. duruma göre kullanma vakti geldi artık sırasıyla, bu maçta bunun için sadece 1 antremanı kullanmak için değer.. üstelik Hucumda Balotellim, defansta Sagna'm yok..

nasıl düşünürsek, nasıl başlarsak öyle gider lafı var ya o hesap aslında benimkisi..

daha lig başlamadan adaletsizlikten eşitsizlikten dem vuruldu ve vurdum.. içime ve benim gibi düşünenlerin içine sinmedi bu lig.. bakalım herşeye rağmen lig sonunda nasıl bir konumda olacağım.. ilk 6 da bitirebilirsem ligi, tüm olumsuzluklara rağmen iyi bir başarı olacak gözümde.. :)
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

RCA

Şakasına takılıyorum :D İstediğin gibi kullanırsın umarım istediğin bir sonucu alırsın sonuçta bu sadece oyun.

1. olmakta var 15. olmakta var. maksat keyif almak keyif vermek.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

beckyZWICKY

kanka takılma sen bunlara.. hareket yapalım, aksiyon yapalım biz.. sıcak sıcak transfer işine girelim ;D sen tekrar düşün transfer işini ;D ;D

unutmam gereken..

RCA

Benteke-van persie takası :D
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

eRe

bende kaleci ve forvet alıcam 90 üstü
satmayı düşünen olursa lütfen iletişime geçelim
nakit alıcam :)
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

carsi52

Benim bu akşam oynayacağım takımda ligin 4.haftasından itibaren yenilmiyor.

Çok zor bi maç olucak.

Bende defans ve ortasaha arıyorum fakat hala bulamadım ;D
Bölünür senin için uykular!

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: RCA - Şubat 09, 2014, 22:42:10
Evet antreman kampı geldi rakipten :) Bu maçtada yenileceğiz desene :)

ve rakiptende özel antreman ve gizli antreman geldii.. bakalım bu özel antremanlardan sonra nasıl bi sonuç çıkacak..

kimin antreman sahası ve bölge bölge antreman hocaları daha iyi, kimin hocaları oyunculara daha iyi antreman yaptırcaklar bakalım :P  hiçte çaktırmıyosun.. maça son dakikalar kala yapıyosun :P biliyodum aslında kesin son anlarda yapar görünmesin diye aklıma gelmişti.. bi bakayım dedim şimdi, içime doğan olmuş :P

ve bu maçıda İman Gücüne yenildiğim gibi fark yiyerek yenileceğim anlaşılan sanırım :D

unutmam gereken..

beckyZWICKY

bu Arada; RC4 takımıyla transfer pazarlığından olumlu sonuç çıkmıştır..

Balotelli - Van Persie.. takasında tarafLar anlaşmaya varmş olup, prensip anlaşmaya varmıştır..

yarın takas için resmi imzalar Swiss Hotelde medya ve basına açık şekilde gerçekleşecektir..

Tüm Kamuoyuna duyrulur.. İki taraf içinde hayırlı olsun. :P

unutmam gereken..

ERHUN

Caceres'in attığı golle evimde Daniel FC'ye 0-1 yenildim.

Nastasic cezalı.

carsi52

1-1 berabere bitti benim maç golüm Agüerodan geldi.

Yenebilseydik 2.sıraya yerleşip liderle puan farkını 1'e indirecektik fakat olmadı liderle 2.sırada ki rakiplerimiz yenilmiş en azından 1 puan yanaşabildik onlara.

Yarın gece çok zorlu deplasmana gidiyoruz Hollanda deplasmanı İhsan abinin takımına karşı oynayacağız.

Simurg

yenmişim ya bugün sevindim

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

beckyZWICKY

2-2 kalmışım.. 2-1 öndeyken 57. Dk de gaitanın sakatlanıp yerini balta hunt a bırakmasıyla yara aldık orta alanda.. Ve 70. Dakikada hucumun ve geri bölgenin kilit ismi Özil in kırmızı kart görmesiyle ana hattımız çöktü..buna bağlı olarakta maçın son dakikalarında yedigimiz gol ile 1puana razı olduk..

Son dakikada puan kaybetme Geleneğine devam ediyorum.. Bu 4 yada 5inci son dakikada puan kaybettiğim maç.. Sonumuz hayırola.. Bakalım nolcak lig sonu.. Şuan kötü yerdeyim ligde..

unutmam gereken..

eRe

ve 5 hafta sonra yenildim
yensem 2.sııraya yerleşecektim
yine fırsat kaçırdık
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

beckyZWICKY

bu gece büşraya karşı egzotik egzantirik absürt birşeyler deneceğim.. :P :P Özil ve Robben cezalı.. zaten kadrom daracık..

orta sahaya 3 tane forvet koydum ve bu oyuncuların savunma gücü puanları 10kusurlarda ahahahahaha

+ savunmada 3 lü defans..

kısaca muhtemelen fark yiyebilirim.. ama bu kadar hucum oynamamın karşılığında cok gol de atabilirim belki.. merakla bekliyorum nolcak diye :D :D :D

unutmam gereken..

carsi52

Ben İhsan abiyle deplasmanda oynuyorum ya çok zor maç olacak.

Kazanamazsam kötü günler beni bekliyor..

Mutlak kazanmalıyız.