Ana Menü

Beklenen Oldu: Lewa Artık Bavyera'da

Başlatan ERHUN, Ocak 04, 2014, 17:12:45

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Transfer sezonunda gündemi en fazla işgal eden isim olan Robert Lewandowski, adım adım Bayern Münih'e gidiyor.

Borussia Dortmund forması altına gösterdiği performansla devlerin ilgisini çeken 25 yaşındaki forvetin kulübüyle olan sözleşmesi Haziran 2014'te bitiyordu. Dortmund ile yeni kontrat yapmayan Lewandowski için Bayern, 2014'ün gelmesiyle beraber bu transfer için daha somut adımlar attı.
Bu doğrultuda, Lewandowski bugün Bayern Münih için sağlık kontrolünden geçti. Alman basınında çıkan haberlere göre, Polonyalı golcü, Bavyera ekibinin doktoru Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt'a gözüktü.
Transferin kısa sürede resmen açıklanması bekleniyor. Büyük bir terslik olmazsa Robert Lewandowski, 2014-15 sezonunda Bayern Münih forması altında ter dökecek.

keskinli

Bayern almanyada adi olan tüm futbolculari alarak hem rakibi zayiflatiyor hemde gücüne güc katiyor
yarisma olmayan bi liginde tadi olmaz
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

Lewanin gideceği sezonbasinda belliydi.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

FC Bayern München ‏@FCBayern

Offiziell: Bayern verpflichtet Robert Lewandowski (25)! Stürmer unterschrieb soeben 5-Jahresvertrag bis 2019.

--------------

Kloop'un açıklaması vardı. "Bizim bütçemiz belli, futbolcularımıza 1-2-3 m€ maaş veriyoruz. 10m€ teklif eden kulüple yarışamayız" diye.

CR7

2-3 milyon aldığını hiç sanmıyorum en az 4 aliyordUr . bence

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

beckyZWICKY

anlamadığım niye dünyanın önde gelen topçularınada 1-2-3 m€??

dortmund o kadar parayı napiyor? en basitinden tribünler,store satışları, avrupadan gelir gelirler vs vs??

1-2-3 milyon euroda saçma. biz veriyoruz burada hıttırık topçulara yılda 2-3 milyon euro.. biraz abartılı bir açıklamadır o

gerçeği yansıttığını çokta düşünemiyorum..

taraftara demogoji acıtasyon falan yapıyorlardır.. + bize değil oyuncuya kızın. para için gidiyo en iyilerimiz vs.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

[KralKartal]

Avrupada sanildigi gibi milyon eurolar verilmiyor...

Katar bir Turkiye iki...sacar paralari.

Ornek hooijdonk fenere gitmese 500 bin euro alacakti hollandada kalsaydi
Fenerde 2 veya 2.5 aldi sanirim..
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

ERHUN

Roman Weidenfeller : 2.5m€
Neven Subotic : 2m€
Marcel Schmelzer : 2m€
Kevin Großkeutz : 1.2m€
İlkay Gündoğan : 1.5m€
Nuri Şahin : 3m€
Marco Reus : 4m€
Robert Lewandowski : 6.8m€

bulabildiğim Dortmund futbolcu maaşları. Mhitaryan'ın şuanki maaşını bulamadım ama Şahtar'da 300k€'ya oynuyormuş.
Lewa iyi alıyormuş yine, Türkiye'yle kıyaslamak gereksiz. Burada ki maaşlar Katar'la falan anca kıyaslanır abuk subuk paralar dönüyor.

@Kralkartal
+ olarak vergiyi futbolcular veriyor, yani konuşulan rakamlar hep brüt. Türkiye'deki maaşlar net, vergiyi kulüp ödüyor veya ödeyeceğini söyleyip ödemeyip bir kaç yıl sonra vergi affıyla sildiriyor.

beckyZWICKY

o zaman sende vericeksin ki gitmesin en iyilerin.. en iyilerin seninle olacakki en iyi sen olasın..

o rakamlara bu kluplerin rahat imkanları var..

bu arada; Leva'nın gitme sebebi para değil bence.. en iyi takımın golcüsü sen olursan; en iyisi sen olursun... belkide hayaline bir adım atmak istemiştir..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

ilhan mansız_melis

Dortmund'un çok büyük para vermemesinin nedeni yoğurdu üfleyerek yemeleri de olabilir. Yaşadıkları darboğazdan kurtulmuşken böyle davranmaları normal bence.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

keskinli

Futbolcu maaslari tr de gibi olmasada almanyadada cok artti
asil fark verimlilik
buradaki yildizlarin cogu takimina katki saglarken türkiyedekiler yan gelip yatiyorlar
haketmedikleri sekilde bastaci ediliyorlar.en azindan büyük bi kismi
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carsi52

Sezon başında gönderseydi bari Dortmund para kazanmış olurdu en azından.

Lewa sende ayıp etmişin.
Bölünür senin için uykular!