Ana Menü

STSL 17.Hafta: Gençlerbirliği 1-0 BEŞİKTAŞ

Başlatan ERHUN, Aralık 24, 2013, 17:33:20

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RCA

İşte bunların hepsi para. Paran olmayınca kaliteli oyuncun da olmaz. gençlerbirliğinin 11'i bizden daha kaliteliydi
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ERHUN

Alıntı yapılan: RCA - Aralık 27, 2013, 22:25:12
İşte bunların hepsi para. Paran olmayınca kaliteli oyuncun da olmaz. gençlerbirliğinin 11'i bizden daha kaliteliydi

Gençlerin kadrosu bizden daha pahalı değil ama, o zaman parayla alakalı olmamış oluyor?

İşin özü bence işi bilmek. İş bilmez şekilde transferler yaptık, abuk subuk paralar harcadık. Eneramo'dan umutluydum cüsseli adam, fiziğiyle oynar diye ama her oynadığı maçta topun ayağına gelmesini bekleyen korkak futbolcu imajı çizdi.

Kulusic, Petrovic, Nemanja Tomic vs. bu ligde iş yapacağı 2x2=4 kadar belli olan (istisnalar var) adamlar. O coğrafyadan gelenler veya Kuzey Avrupa'dan gelenler burada iş yapıyor. Oralı olan teknik direktörümüz Bilic'den de sene başı öyle adamlar beklemiştim. Artık ilerisi için bekliyorum diyeyim. Geçen haberleri gördüm yok Brezilya'dan yok Japonya'dan adam bakıyorlarmış, boşversinler gitsinler Kuzey Avrupalı-Doğu Avrupalı adam bulsunlar.

carsi52

Bölünür senin için uykular!

beckyZWICKY

oğuzhanın yokluğu çok ama çok aranıyor.. kilitleniyoruz resmen böyle kurucu oyuncumuz olmayınca..

oğuzhan dönsede yine kötü durumdayız.. alternatif yok.. derhal en az oguzhan kadar oyun becerisine ve zekasına sahip olan birine ihtiyacımız var.. En az serdar baltasının yerine birini almamız kadar...

Fernandeste artık bizim için bitti.. yani 2kat önemi artıyor bu bölgeye transferin..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Bu tarz yenilgilerin olumlu yanlarına inanmak istiyorum..

Açıkcası Şampiyonluğun Ş sine bile inanmıyorum ben..

Hedefimiz ilk 3 olmalı Şampiyonlar Ligi için..

Bu yüzden bu yenilgi devre arasındaki trasnfer politikası için belirleyici ve iyi olur..

O yönden bakmak lazım..

Ancak genel anlamda yapılan transferler Tolga dışında birazda atiba oda yeterli değil tamamen fiyasko..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Ama şunuda demeden edemeyeceğim. Bilicin oyuna müdahaleleri kötü hemde çok kötü..

Sıkıldığını düşünmeye başladım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

oyuna mudahelesi icin topic acmismiydim, hani bir Luce ile kiyaslama yapmistim ama OYUN okuma ve mudahele anlaminda..

okumussundur belki, FENER macinda belli etti kendini ve devam ediyor, cok eksiklikleri var ve oyuna mudahele edemiyorsan

saha kenarinda gorevini ne kadar iyi yapmis oluyorsun?

yaninda SERGEN olsa keske, yardimci olarak, muthis olur

RCA

Alıntı yapılan: ERHUN - Aralık 27, 2013, 22:31:46
Alıntı yapılan: RCA - Aralık 27, 2013, 22:25:12

Gençlerin kadrosu bizden daha pahalı değil ama, o zaman parayla alakalı olmamış oluyor?

İşin özü bence işi bilmek. İş bilmez şekilde transferler yaptık, abuk subuk paralar harcadık. Eneramo'dan umutluydum cüsseli adam, fiziğiyle oynar diye ama her oynadığı maçta topun ayağına gelmesini bekleyen korkak futbolcu imajı çizdi.

Kulusic, Petrovic, Nemanja Tomic vs. bu ligde iş yapacağı 2x2=4 kadar belli olan (istisnalar var) adamlar. O coğrafyadan gelenler veya Kuzey Avrupa'dan gelenler burada iş yapıyor. Oralı olan teknik direktörümüz Bilic'den de sene başı öyle adamlar beklemiştim. Artık ilerisi için bekliyorum diyeyim. Geçen haberleri gördüm yok Brezilya'dan yok Japonya'dan adam bakıyorlarmış, boşversinler gitsinler Kuzey Avrupalı-Doğu Avrupalı adam bulsunlar.

Tabikide olay tamamen para da bitmiyor. gutili simaolu kadromuz kaliteliydi ama iş yoktu.

Doğu ve kuzey avrupa düşüncene yüzde yüz katılıyorum. örnek : john carew.

--------------

Önder özenin gerçekten çok iyi bir hamle yapıp kaliteli kumaşı iyi topçuLAR bulması lazım

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

keskinli

Adim hidir elimden gelen budur
kalite eksikligi her yerden belli oluyor
vasatin üstünde bi tane oyuncumuz yok
Sezer ve toraman affedilsin artik
orta sahada sazi eline alacak bi tane adam yok
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Harbiden öyle..

Sezer konusunda yönetim umarım gerekli şeyi yapar..

Bugün olsa yine farklı olurduk eminim

adamın o bölgede oynmaya yeteneği var kim ne derse desin
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

carsi52

Hala Sezerden,İbrahim Toramandan medet umuyoruz.

Sonra bu takım neden ligin 17.haftasında havlu atıyor.

Abiler bırakın Allah aşkına Sezerleri,Eneramoları felan.

keskinli

Sezeri bir kere bile görmedikki karar verelim
Bugünkü macta sezeri her hoca oynatirdi
Bu kadar oyuncu yokken baskasi düsünülmezdi orta sahada
sampiyonluk konusuna gelirsek sezon basindan beri olmayacagimizi belirttim defalarca
Her sey sampiyonluk degil
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carsi52