Ana Menü

Sergen Yalçın Süper Lig'e dönüyor

Başlatan Simurg, Kasım 15, 2013, 18:56:34

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, Bülent Uygun'dan boşalan teknik direktörlük görevi için Sergen Yalçın'la görüşüyor.

Siyah kırmızılı ekibin yöneticileriyle Sergen Yalçın arasındaki görüşmeler halen devam ediyor ancak her iki tarafta prensipte el sıkıştı.

Tarafların yarın son bir kez daha biraraya gelmesi ve görüşmeleri sonuca bağlaması bekleniyor.

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

ilhan mansız_melis

Bülent Uygun'a çok üzülüyorum ya kıyamam :(

Sergen neler yapacak çok merak ediyorum.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carsi52

Bende çok merak ediyorum bakalım neler yapacak.

Başarılı olmasınıda isterim.Biraz kendini verirse başarılı olur zaten.
Bölünür senin için uykular!

ERHUN

Delirdik

Carlos için yapılan düzenlemeden faydalanarak antrenör oldu. Ülke dışında antrenörlük yapamaz sanırım bu koşullarda hayırlı olsun ama tabi :) İlk maçınıda kazandı, rakiplerimize çelme takmasını bekliyoruz Sergenden :hehe
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

[KralKartal]

Besiktas A2'de gayet basariliydi, hatta cok begeniyordum. Sergen oyunu iyi okuyan biri herzaman icin, bunu iyi kullanirsa
basarili olacaktir. Ve ilerde BESIKTAS'a TD olarak gelmesini cok isterim, SERGEN YALCIN SAMPIYON YAP BIZI, maglum sergensiz Besiktas kabak tadi vermisti hep, halada yeri dolmadi.

Bol sanslar
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

El Maestro

SON DAKİKA - Sergen Yalçın Gaziantepspor'u bırakacağını açıkladı.

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'un başında teknik direktörlük kariyerine fırtına gibi başlayan Sergen Yalçın'dan şok açıklama. Sergen, 2 hafta sonra ligde ilk devrenin sona ermesiyle görevi bırakacağını açıkladı.

Gaziantepspor'da teknik direktör Sergen Yalçın,sürpriz bir karara imza attı...

Lige kötü bir başlangıç yapan Kırmızı-Siyahlı ekibin başına geçtiğinden beri 4 maçta 4 galibiyet alan Sergen, ligin devre arasında görevi bırakacağını açıkladı.

Yalçın, "2 hafta sonra ben ve ekibim Gaziantepspor'dan ayrılıyoruz. Bana değil oyuncularıma değer verilsin" dedi.

Lige kötü bir başlangıç yapan Kırmızı-Siyahlı ekip Sergen'in göreve başlamasının ardından sırasıyla Elazığspor, Gençlerbirliği, Trabzonspor, ve Kayseri Erciyesspor'u mağlup etti.

Ntvspor
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

carsi52

Ne olmuş acaba da şimdi görevi bırakıyor ;D

Şehre alışamamıştır kesin.
Bölünür senin için uykular!

El Maestro

Para sorunu var galiba oyunculara tek kuruş para verilmiyormus ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Delirdik

Zirvede bırakmak istemiştir :D 2maçıda alınca %100 başarı elde etmiş olacak ;D
Şaka kısmı bir yana Sergenin lisans problemleri var federasyonda zorluyor olabilir. Bıraktıktan sonra gerekli belgelerini tamam etmeye yoğunlaşır bence.

Her türlü Antepi o zor durumdan çıkardı orta sıralara taşıdı takımı, hemde ilk deneyiminde helal olsun tekrardan (=

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

Simurg

Başarılıydı acunun kanalında futbol programı sunacaktır belki ;D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

ilhan mansız_melis

Delirdik

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

ilhan mansız_melis