Ana Menü

Breaking Bad

Başlatan El Maestro, Ekim 27, 2013, 16:56:20

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

son sezonu efsane olan dızılerden
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

beckyZWICKY

konu güzele benziyor..

son 2 yıldır dizi izleyemiyorum işten güçten..

askerde bile izliyodum.. haftasonu flashdiske bir kaç dizinin bölümlerini atıp atıp izliyodum her gece 3 saat falan boyunca.. şimdi cok uzak kaldım..

metamfetamin..(kristal, meth, fire, ice, glass) uzak durmak gerek.. :) umarım fırsat bulurum bu dizi için.. :)
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

RCA

Birakin dexteri kurbaniniz olayim ya. Şu diziyi izleyin bu dizi hakkinda yorum yapin. :D 100 tane dexter eder yemin ederim
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ERHUN

Toplu olarak tüm bölümleri bulsam torrent olarak indirip izlemeyi çok istiyorumda başlayıp devam bölümünü bulamamaktan çekiniyorum.

Taaa 2013 Ekim'inde başlayacağım demişim ama başlayamamışım. Sevabına izleyebileceğim bir link verinde şuanda başlayayım.

RCA

Ben final bölumunde çok ağladim :( Ama en cok spartacus finalinde ağlamiştim hungur hungur. Çok sulugözum ya. Pikachu'ya bisey olsa kucukken aglardim o derece yani :D :D
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

RCA

www.unutulmazfilmler.com dan breaking bad yaz cikar izle kalitelidir 720p donma yapmaz. otur izle erhun. bayilicaksin vallahi

That's me.

El Maestro

Sen izlicem de takildigin bolumu ben her turlu bulurum :)) bu diziyi herkesin izlemesi lazim cunku o derece.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

İlk bölüm bitti. Güzel başladı, izlerim ben bu diziyi. Teşekkürler link için.

ilhan mansız_melis

Benim de listemdeydi Breaking Bad ama kimya mimya olunca sıkılırım gibi geldi.

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

RCA

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Mart 06, 2014, 18:59:07
Benim de listemdeydi Breaking Bad ama kimya mimya olunca sıkılırım gibi geldi.

fringe tahammul edebilen bir insan breaking bad i siler supurur.

That's me.

ilhan mansız_melis

Tahammül etmek ? Fringe dizisine laf ettirmem taaam mı ? ;D Dexter'dan sonra Friends'e başlayacağım. Listem çok uzun ;D

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Bu diziye mi yoksa Game of Thrones'e mi başlasam diye düşünüyorum.

Bölünür senin için uykular!

El Maestro

Breaking Bad ile baska dizileri sakin ve sakin kiyaslamayin :)) ayiptir hatta gunah bile sayilabilir :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ERHUN

Bugünlük bu kadar, 4 bölüm izledim. Spoiler falan okumadan başladım. Bir ara Jesse ortada gözükmeyince Domingo'yu serbest bırakıp onunla ortak işe girecek diye düşündüm ama yanıldım. İlk sezon 7 bölüm, yarın veya hafta sonu bitiririm.

El Maestro

Erhun gözünü seviyim yavaş izle sonra pisman olursun bak, ben üzülüyorum şu an senin yerine 4 bölüm izlemişsin.  ;D