Ana Menü

Kaan Hoş Geldin :D

Başlatan Simurg, Eylül 28, 2013, 10:21:05

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

dogum günlerinde girmisti hatirladigim kadariyla
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carsi52

Cem abi Ahmet abinin söylediği gibi doğum günlerinde girmiştim.

Doğru hatırlıyorsun yani abi. :)
Bölünür senin için uykular!

Simurg

Kaana nazımız geçiyor saolsun unutmaz doğum günlerini :D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

NoPasaran

Bu sitede birileri ile tartışabiliriz, kırılabiliriz , kızabilir hatta nefrette edebiliriz..

Ama burası küçük ve güzel bir aile..

Herkes aynı düşünse inanın bundan rahatsız olurduk..

Kaan bu sitenin müdavimlerinden birisi..Kişisel olarak benimle sorun yaşamış olsada ben bu sitenin yöneticisi olsamda burada bulunan herkesin bu sitede hakkı var.. Kişisel tartışmalar çok uzatılmamalı ve aileye küsülmemesi gerektiği görüşündeyim..

Binlerce mesaj atmış birisinin bu kadar uzun süre siteden uzak durması heleki yazıları ile şahsi beğenimide kazanmış birisinin bu kadar uzak kalması bence saçmaydı zaten..

Kaandır, Buraktır, Anıldır farketmez..Biz bir aileyiz, kralkartal ailesiyiz..Kaan gibi diğer arkadşlarında forumumuza dönmesi şahsi temennimdir..

Herkes gidiyor herkes yok oluyor biz bu yolda öyle yada böyle ilerliyoruz.. Küçüğüz ama burada hiç görmediğin arkadaşlarına maddi manevi feda edecek bir sürü insanlar oluşuyor.. İlerki dönemlerde bunun daha da ileri gidilmesi için ben şahsım daha çok mücadele etmek istiyor ve en azından beraber yemekler iftarlar yada deplasmanlar yapmayı umut ediyorum..

Umarım herkes bu görüşte birleşir ve burasının bizim ana evimiz olduğunu ve başka gidecek yerimiz olmadığını anlar..

Twitter Facebook Rus kadını gibidir. Güzeldir ve herkesin malıdır geçici hevestir..Forumlar anne kucağıdır yada eşinin kollarıdır.. Onlardan vazgeçilmez..

Bu vesile ile tekrardan hoş geldin Kaan

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Colgado

benzetmeler efsane, hahah.

carsi52

Olan oldu geçmişte kaldı artık.
Artık yazılarımın sonuna gülücük koymak gibi zorunluluk getirdim kendime yoksa yanlış anlaşılıyor ;D Olur da unutursam gülücük koymayı yanlış anlamayın kardeşlerim abilerim.

Güzel sözlerin için teşekkür ederim Volkan abi.

Tekrardan hoşbulduk.

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52