Ana Menü

STSL 3. Hafta | Beşiktaş - Gaziantepspor | 01.09.13 | 19:30

Başlatan CR7, Ağustos 30, 2013, 02:18:48

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

5. haftaya kadar puan kaybı yaşamamalıyız.

Saldır Beşiktaş
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

El Maestro

Gaziantep kadrosu çok dar, 1-2 oyuncu dışında göze çarpan başka kimse yok ..

Bilic'ten bu maçta kesinlikle rotasyon bekliyorum çünkü dünkü maçtada gördük ki takımda son dakikalarda bi yorgunluk söz konusuydu..

Özellikle Fernandes,Olcay ve Serdar'da . Fernandes-Oğuzhan, Olcay-Muhammed, Escude-Pedro veya Toraman rotasyonları yapılabilir. Duruma göre zaten sonradan da oyuna alınırlar .

Onun dışında bizde zaten eksi bir durum yok .. Yine en az 60 bin kişi olur stadta ve bu destekle rahat kazanırız gibi ama umarım yorgunluk belirtileri fazla göze çarpmaz yoksa Antep deplasmanda bizden puan alacak takım değil.

GEL BU SENE SON VERELİM DERTLEREEEEE  :bjk
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

eRe

uefa cezası umarım olumsuz etkılemez.dalga gecer gıbı tromso macı oynadık.efor sarfettık yorulduk..

ama gercekten besıktasa gonlun veren futbolcularımız varsa bu durumu lehıne cevırır sampıyonluk ıcın her macı fınal oynar
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

El Colgado

tribün'ün maç öncesi futbolcuları motive etmesi gerekir.
umarım 3'te 3 yaparız.

CR7

Beşiktaşımız'ın Süper Lig'in 3. haftasında Gaziantepspor ile oynayacağı maçın biletleri genel satışa çıktı.
Futbol Takımımız'ın Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Gaziantepspor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı maçın biletleri Biletix'ten genel satışa çıktı.

Taraftarlarımız biletlerini www.biletix.com sitesinin yanı sıra, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi'nden ve Biletix standlarından alabilirler.

Bilet satın almak için tıklayınız...

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında 1 Eylül Pazar günü saat 19:30'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Beşiktaş – Gaziantepspor maçının bilet fiyatları şöyle:

Batı VIP - 75.00 TL
Batı Tribün - 45.00 TL
Doğu Tribün - 30.00 TL
Kuzey Kale Arkası - 15.00 TL
Güney Kale Arkası - 15.00 TL
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Colgado

eRe

gece macı oynat ısım yokken sımdı de ısım 9.30 da bıtecek macı ızleyemeyecegım saka gıbı
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ilhan mansız_melis

Tolga- Serdar, Sivok, Escude, Atiba- Veli, Oğuzhan, Töre, Fernandes, Olcay- Almeida
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Valla Tromso maçının 2.yarısının tamamında sol bek oynadı ve gayette güzel oynadı .. Oğuzhan'ın ilk 11'e gelmeside güzel olmuş beğendim kadroyu .

Ancak ilk yarıda işi bitirmek lazım, 2. yarıda 60'dan sonra yorgunluk başlayabilir ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

eebjk

sadece BEŞİKTAŞ

El Colgado

takım güzel pas yapıyor.
ilk yarıyı izlemedim ama ikinci yarı bir tane pozisyon verdik o da oğuzhan'ın hatası.
ben beğendim takımı.
bir tane de forvet alsak tamamdır.