Ana Menü

Ahmet Çakardan Terime "Artık Karton İmparatordur"

Başlatan NoPasaran, Ağustos 26, 2013, 02:03:04

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

alatasaray'ın Bursaspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan yorumcu Ahmet Çakar çarpıcı ifadeler kullandı.
Fatih Terim'in milli takımın başına geçmesiyle ilgili olay sözler sarfeden Çakar "Fatih Terim TFF'yi dizmiş para da almıyorum demiş. TFF'nin hakemleri bilinçaltında bundan etkilenmeyecek kimse beni kandıramaz. Bundan sonra Galatasaray lehine yapılan hakem hataları bana mahsumane anlatılmasın. Terim TFF ye gönüllü çalışan biridir artık" şeklinde konuştu.

Terim'in acilen milli takımın başına geçip Galatasaray'dan ayrılması gerektiğini savunan Çakar "Yarından tezi yok Fatih Terim ya Galatasaray ya da Milli Takım'ın hocası olsun. Hakemler için baskı da bitsin. Dünyanın hiç bir yerinde teknik direktör imza töreninde para konusu konuşulmaz" dedi.

Bu gelişmelerin ardından Fatih Terim'in avukatı Rezan Epözdemir yayına telefonla bağlanırken Çakar bu hareketi samimiyetsiz ve ayıp olarak yorumladı. Avukat Epözdemir "Fatih Terim'in istegi uzerine Beyaz Futbol programına bağlandım. Fatih Terim ülkeye hizmet etmek için karşılıksız olarak milli takımın basına geçmiştir. Başka bir amacı yoktur" dedi.

"Fatih Terim bundan sonra benim için 'Karton İmparator'dur" diyen Çakar Terim'in avukatı Epözdemir ile de sert tartışmalar yaşadı. Tecrübeli yorumcu "Nisan ayında hakemlere saldıran 'TFF beni bitirmek istiyor' diyen Terim neden TFF çalışanı oldu? sorar mısın bunu?" diyerek sert yorumlarını sürdürdü.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Batuhan

Koca hestiy aya bedenem ?

El Colgado

marmara forum efesus'ta takılıyorlar hep. kafası güzel olabilir.

El Maestro

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Simurg

Ahmet Çakar cok terbiyesiz ve boş konuşan bir adam boyle laflar etmese gundeme nasıl gelecek kutu kutuyu sunacakmis bu sene hadi yine yasadi ordan bu karton felan ondan sanırım.
Var misin yok musun ahmet

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..