Ana Menü

Yeni Hocamız Fatih Terim

Başlatan NoPasaran, Ağustos 21, 2013, 00:41:10

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Milli Takımlar Teknik Sorumlusu ve A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Türkiye Futbol Federasyonu ile karşılıklı anlaşarak Milli Takımlar bünyesindeki görevlerinden ayrıldığını açıkladı.

Edit

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, teknik direktör Fatih Terim ile gerçekleştirilen zirveden sonra çıkan sonucu açıkladı.
NTV Spor'un haberine göre, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fatih Terim'in A Milli Futbol Takımı'nı Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde kalan 4 maçta çalıştırması için izin veridğini açıkladı. Ayrıca Aysal, Fatih Terim'in isterse Mayıs ayına kadar Türkiye Futbol Federasyonu'na her türlü desteği de verebileceğini ifade etti.

Öte yandan Doğan Haber Ajansı Fatih Terim'in Galatasaray'da kaldığını son dakika olarak üyelerine servis etti.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

NoPasaran

Dünyada hoca kalmamış gibi Fatih Terime teklif ediliyor..

Avcı neden olmadı anlamadım..

Aslında ibb de çok beğeniyordum ben
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Şükür.

Yere yatsanaaa yere yatsanaaa
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Simurg

Başarısız olmasından ötürü çok doğru bir karar.

Terim ben ikisini birden idare ederim demiş. ;D

Adam resmen ego törpülüyo

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Simurg

A Milli Takım'ın başına Fatih Terim'in gelmesi için başlatılan süreçte önemli bir adım atıldı. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile bir araya geldi. Demirören'in evindeki görüşme yaklaşık 1 saat sürdü ve Fatih Terim görüşmeden ayrıldı.

Milli Takım'ın üstüste aldığı başarısız sonuçlar sonrası, yeni bir teknik adam arayışı başlamış ve gözler Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e çevrilmişti. Bu konuda basına yansıyan haberler sonrası Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı görevinden istifa etmişti.

Avcı'nın istifasının ardından, Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ı arayarak, Terim'le görüşmek için izin istemişti. Sarı-kırmızılı kulüpten de bu görüşmeye onay gelmişti...

Onayın ardından bu sabah Demirören ile Terim buluştu. Eğer anlaşma sağlanırsa, Fatih Terim'in hem Galatasaray'ı hem de Milli Takım'ı çalıştırması bekleniyor.

(NtvSpor)

------------------------------

Tüpçü iş başında

BEŞİKTAŞK

ilhan mansız_melis

FT geçsin iki takımı idare etmek zor olur.

Milli Takımın şansı zaten imkansıza yakın belki Gs'de de düşüş olur ;D

Simurg

BEŞİKTAŞK

NoPasaran

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, teknik direktör Fatih Terim ile gerçekleştirilen zirveden sonra çıkan sonucu açıkladı.
NTV Spor'un haberine göre, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fatih Terim'in A Milli Futbol Takımı'nı Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde kalan 4 maçta çalıştırması için izin veridğini açıkladı. Ayrıca Aysal, Fatih Terim'in isterse Mayıs ayına kadar Türkiye Futbol Federasyonu'na her türlü desteği de verebileceğini ifade etti.

Öte yandan Doğan Haber Ajansı Fatih Terim'in Galatasaray'da kaldığını son dakika olarak üyelerine servis etti.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Hangi yüzle gidecekler başka hocalara acaba ?

Terim'e bu kadar muhtaç değiliz ya.

Simurg

Futbol federasyonu teklif etmedi mi bu adama şimdi niye kabul etmediler ki

BEŞİKTAŞK

ilhan mansız_melis

TFF 4 yıllık sözleşme istemiş sanırım. Bu yıl hem Gs hem Milli takım sonrasında sadece milli takım.

ERHUN

Simurg

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim yeniden Milli Takım'în başına geçiyor.

Fatih Terim, bu sezon hem Galatasaray'ı hem de A Milli Takımı çalıştıracak. A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın salı günü görevinden istifa etmesinin ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Türkiye Futbol Federasyonu, Fatih Terim'in hem Galatasaray hem de Milli Takım'ı çalıştırması için önce Galatasaray Kulübü'nün kapısını çaldı.

Geçtiğimiz gün Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya gelen Fatih Terim, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile görüştükten sonra sezon sonuna kadar hem Galatasaray'ı hem de A Milli Takım'ı çalıştırmayı kabul etti.
Terim, mayıs ayının sonuna kadar A Milli Takım ve Galatasaray'ı çalıştıracak. Tecrübeli teknik adam saat 20.30'da TFF'nin İstinye'deki binasında sözleşmeye imza atacak.

BEŞİKTAŞK

beckyZWICKY

Fatih Terim evinde otururken poposu tavana çarpıyordur..

TFF'nin bu teklifi resmen; kamuoyuna şu mesajı vermiştir benim gözümde;

"Türkiyede 1 tane bile iyi bir antrenör yok, Mecburuz."
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..