Ana Menü

Rakip Tromsø IL

Başlatan ERHUN, Ağustos 09, 2013, 14:18:29

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

lig tv ye para ödüyorum zaten.. birde bu maç için ek ücret ne demek digitürk ya??!!!

ayıp ama ya.. göz göre göre sizi zaten düdüklüyoruz ama doymadık bu maç içinde ikinci posta diyolar resmen.. izleyemiyorum acaip ayar oldum!
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

El Maestro

Maç bitti yenildik şaka gibi ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

beckyZWICKY

nasıl oynadık bilmiyorum ama.. cok iyi oynadık şanssızdık sadece.. deseler bile hayal kırıklığı ve gözümde kabul edilebilir birşey değil asla..

yen rahatla istanbul için ya.. Şimdi istanbuldaki maçta full kapanan ve beraberlik için oynayacak bir rakiple uğraşıcaz.. kaza bela bi kontra yada duran toptan atsalar tadından yenmez(!) sonra gelde geriye çevir 2-3 gol at..

Arsenalin fenere yaptığını yapacaksın.. Deplasman farketmeksizin aranda bu kadar kalite farkı varsa bunu yapacaksın ya.

Neyse olan oldu canları sağolsun demekten başka bi seçeneğimiz yok..

Umarım istanbuldaki maçta iyi oyun ve en az 2-3 farklı bi galibiyetle affettirirler..

unutmam gereken..

El Maestro

Belki de bu maçı boşuna oynadık böyle bir durumda var ortada .. Haftaya tekrar men yiyebiliriz .

Ama yinede bu maçı yenilmeyecektik yakışmadı ..

beckyZWICKY

benim çok umudum yok zaten avrupadan men cezasının kaldırılması için..

olay bu değil zaten benim gözümde.. Sadece basit ama "ciddi" bir maç kazanılması gereken.. Ne olursa olsun kazanacaksın ya.. acaip düştüm moralimi bozdular gece gece ya

unutmam gereken..

eRe

ceza mactan once mı acıklanacak ? sonra degıl mı
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

DIABLO

Ilk 30 dakika güzel sonrasi vasat bir Beşiktaş var idi hep aci hep keder ...
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

CR7

haftaya geçer cası bekleriz.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Maestro

CAS 30unda galiba maçta 29unda .

ERHUN

Bahanesi olmaz böyle maçların. Her ne kadar bir anda hava değişimi etkilemiş olsada yenmek gerekirdi. Yalnız penaltı yoktu. Adam kendini dışarıda atmaya başladı içeriye düştü, ben temas olduğunu da düşünmüyorum ama varsa bile serbest vuruş olmalıydı. Neyse burada geçeceğimize inancım tam.

beckyZWICKY

unutmam gereken..

beckyZWICKY

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, maç sonrası yaptığı açıklamada "Bu performansımız kabul edilemez" dedi.

Maç sonrası Lig TV'nin sorularını yanıtlayan Bilic, "Goller yiyebiliriz, hatalar yapabiliriz. Gelecekte de goller yiyeceğiz. Onu kabul edebilirim; ama ikinci yarıdaki performansımız kabul edilemez" dedi.

İşin can sıkıcı tarafının ikinci yarı onların kendilerinden daha iyi ve agresif olmalarını gösteren Bilic, "Rakibin bir Norveç takımı olarak neyi nasıl yapacağını biliyorduk. Ama ikinci yarıda kendi oyunumuzu oynamadık. İyi bir sonuç alamadık; ama turu geçmek için avantajımız var ve ikinci maçta bunu değerlendirmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

İkinci yarıdaki rakibin kazandığı penaltı pozisyonuyla ilgili olarak ise Bilic, "Suni çimden, penaltıdan, oyundan bahsedebiliriz. Bir çok şeyden bahsedebiliriz. Bu bahaneleri bir kenara bırakmalıyız. Rakip bizden daha agresif oynadı. Pazartesi günü Kayseri'de de zor koşullarda oynayacağız. Kendi düzeyimizde oynamazsak o maçta bizim için zor geçecek. Bugün yapmamız gereken Trabzonspor maçındaki performansımızı sahaya yansıtmamızdı. Daha kompakt daha agresif olmalıydık. O seviyeden uzaklaştık ve rakip de cezayı kesti" diye konuştu.

unutmam gereken..

ilhan mansız_melis

Maçı izleyemedim ama umarım hatalarımızdan ders çıkarıp İstanbul'da eleriz.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ERHUN

Alıntı yapılan: ERHUN - Ağustos 22, 2013, 23:45:56
Bahanesi olmaz böyle maçların. Her ne kadar bir anda hava değişimi etkilemiş olsada yenmek gerekirdi. Yalnız penaltı yoktu. Adam kendini dışarıda atmaya başladı içeriye düştü, ben temas olduğunu da düşünmüyorum ama varsa bile serbest vuruş olmalıydı. Neyse burada geçeceğimize inancım tam.

+    Escude gibi deneyimli bir stopere yaptığı hata yakışmadı. Hem ağır bir stoper hemde son adam, o gereksiz hareketleri yapmaması gerekirdi.

Simurg

Galibgelinilebilecek maçta yenilmek adamı sinir ediyor.

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..