Ana Menü

Sinan Bolat Porto da

Başlatan NoPasaran, Temmuz 30, 2013, 22:01:29

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

SPORX DIŞ HABERLER - Bu yaz Beşiktaş'ın da transfer listesinde yer alan milli kaleci Sinan Bolat Portekiz devi Porto ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz Salı günü Porto'nun kampına katılan başarılı eldiven ilk idmanına da çıkmıştı. Portekiz ekibinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Sinan Bolat ile 2018 yılına kadar resmi sözleşme imzalandığı açıklandı.

Standard Liege ile sözleşmesi biten Bolat'a daha önce Beşiktaş'ın yanı sıra Kayserispor'un da talip olduğu iddia edilmişti.

Gelecek yıl Helton ve Kadu ile birlikte Porto kalesini Milli kalecimiz Sinan Bolat koruyacak.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ERHUN

Sinan, Porto seviyesinde kaleci değil.

Alıntı yapılan: El Colgado - Temmuz 30, 2013, 16:12:50
Bonservisi elinde olan Sinan'ı alsak da olabilirmiş. Gerçi Porto'nun Fatih Sonkaya transferi de var zamanında. :-

NoPasaran

Sinanı kimse istememişti

Kim ne derse desin tokat gibi transfer olmuş bize

:hehe

adam bide yıldız oluyormuş bak gör sonra komediyi
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

Biz sign on vermek istememistik, porto vermis demekki.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ERHUN

Beşiktaş-Bursa-Kayseri ilgileniyor denmişti. Bursa Frey'i aldı biz Tolga'yı aldık. Kayseri hâlâ kaleci transferi yapmadın sanırım ciddi olarak ilgilendiler. Hem Sinan Kayserili ve anne-babası Kayseri'de yaşıyormuş. Ben oraya gider diye düşünüyordum.

beckyZWICKY

sorsalardı... S.Bolat mı Tolga mı diye..

Tolga derdim.. Üzülmedim almadığımıza tolgadan sonra..

İnş. başarılı olur Bolat portoda.. ama yedek kaleci olarak kalacağını düşünüyorum.. İnşallah şans bulduğunda cok iyi değerlendirirde 1. kaleci konumuna geçer..

tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

ERHUN

Yalnız şimdi düşünüyorumda bu adam Porto'ya niye gitti? Helton gibi bir kalecileri var. O olmadığı zamanlarda diğer Brezilyalı Fabiano var. Bence Fabiano gayet iyi kaleci. Sinan'a kolay kaptırmazlar kaleyi diye düşünüyorum.