Ana Menü

#13 Atiba Hutchinson

Başlatan ERHUN, Temmuz 30, 2013, 14:49:28

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Bence iyi adam, beğeniyorum.

El Maestro

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Kayseri ve tromso maçı ilk yarısında ilerisi için olumlu bişey göremedim

Çok erken bir teşhiş bu 2 maçta değişebilir. Ancak ağır ve tekniğinin kötü olması ilerisi için bence pişman olacağımız bir oyuncu gibi duruyor

Nasıl anlatsam bilmiyorum

Ben hilbertide ilk gün beğenmemiştim ama sonra beklediğimden daha iyi çıktı

Bakmayın siz bana kısacası :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Abi o fiziğe o teknik bence çok bile iyi  :D

Ayrıca adam hem enerjik,koşuyor-basıyor hem de orta sahada oynadığı maçlarda gerekince bilinçli bir şekilde ataklarada destek veriyor.. Zaten tecrübeli olduğu ve yaşına rağmen çok dinç olduğu ilk bakışta anlaşılıyor.

Garip geldi bana, su an beğenmiyorum diye belkide en son bu adamı derim ondan sorma gereği duydum .  :)
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Ön yargı belkide

Ts maçında muhteşemdi :))

Önyargılıyım belkide biraz bekleyelim 3 maçta kötü oyuncu yada iyi oyuncu diyemeyiz zaten

Ama tekniği kötü ve hızı yavaş konusundaki görüşüm değişmez.belki kapatabilir başka özelliklerle orasını bilmiyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

30 yaşında, 3 yıl daha tam verim alacağımızı düşünüyorum. İlk çıktığı maçtan itibaren gol sevinçleri falan yüreğiyle oynuyor. Seviyorum ben bu adamı. Gelmeden önce mide bulandıran iddialar yüzünden istemiyordum ama o iddiaların gerçek olmadığı ortaya çıkınca, performansı da iyi olunca ilaç gibi geldi takıma.

CR7

Her yer Atiba,her yer Hutchinson!

Atibasız bir takım düşünemiyorum.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Beklentilerimin çok üstünde oynuyor..

Atiba ön yargılarımı silmeye devam ediyor..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

Esas yerinde oynamasi cok önemli ama maalesef sag/sol bek mevkiinde ayni yaraligi alamiyoruz.

Un cavaliere non lascia mai una Signora !
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ERHUN

http://www.ligtv.com.tr/haber/taraftar-o-ruhu-ozledi

Videonun sonunda gerçi Atiba'yla ilgili kısım ama buraya ekleyeyim.
Maç sonu 20 dakika antrenman yapmış.

carsi52

Kesinlikle ortasahada oynamalı bugün net anladım yani bunu  :)
Bölünür senin için uykular!

eRe

Atiba ! yazacak hiç bir şey yok. Benim için Beşiktaş efsanesidir artık !
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

eRe

Alıntı yapılan: NoPasaran - Temmuz 30, 2013, 20:49:45
Bizim scout ekibi hiç bisey bulamiyor bilic anında buluyor

Anadolu takimlari ile transfer kavgası yaptik daha buyuk olan aldi

Sacma sapan bir transfer daha umarim gerceklesmez

Samsung Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

: ) : ) abi ?
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

Alıntı yapılan: NoPasaran - Eylül 02, 2013, 02:31:07
Kayseri ve tromso maçı ilk yarısında ilerisi için olumlu bişey göremedim

Çok erken bir teşhiş bu 2 maçta değişebilir. Ancak ağır ve tekniğinin kötü olması ilerisi için bence pişman olacağımız bir oyuncu gibi duruyor

Nasıl anlatsam bilmiyorum

Ben hilbertide ilk gün beğenmemiştim ama sonra beklediğimden daha iyi çıktı

Bakmayın siz bana kısacası :D

😁
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Futbol Takımımızdan Atiba Hutchinson'a Veda

Tecrübeli futbolcumuz Atiba Hutchinson'la olan sözleşmemiz, Futbol A Takımımızın Konyaspor'la oynayacağı Spor Toto Süper Lig müsabakasının ardından sona erecek.

Kulübümüzle sözleşmesi sona erecek olan Atiba Hutchinson için Futbol A Takımımızın bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenman öncesinde bir veda etkinliği düzenlendi.

Atiba Hutchinson, takımımıza hitaben yaptığı veda konuşmasında şunları söyledi:

"Herkese çok teşekkür ederim. Bu kapıdan girdiğimden beri on sezon oldu. Buradaki herkesten çok fazla sevgi gördüm. Buradaki herkes burayı benim için özel kılmıştır. Kendimi burada hep evimde gibi hissettim. Şenol Güneş hocam beni her zaman destekledi, bunun için kendisine çok teşekkür ederim. On yıl içinde yaşadığım her şey çok güzeldi. Şimdi veda etmem gerekiyor. Burası harika bir yer. Emre Kocadağ'a bana verdiği destek için minnettarım. Arkadaşlarımla üç şampiyonluk yaşadık. Her zaman beni ileri iten güç arkadaşlarım oldu. Bana verdikleri her şey için arkadaşlarıma minnettarım. Sahada her zaman her şeyimi vermeye çalıştım."

Asbaşkanımız Emre Kocadağ, Futbol A.Ş. Genel Müdürümüz ve Sportif Direktörümüz Ceyhun Kazancı, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, teknik ekibimiz ve futbolcularımız ile BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde görevli emekçilerimiz; 2013-14 sezonundan bu yana formamızı giyen, Futbol A Takımımızın kazandığı üç Süper Lig, bir Türkiye Kupası ve bir Süper Kupa şampiyonluklarında pay sahibi olan Atiba Hutchinson'a emekleri için teşekkür ettiler ve bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar dilediler
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.