Ana Menü

Željko Obradović Fenerbahçe Ülker'de

Başlatan ERHUN, Temmuz 01, 2013, 21:47:10

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Sarı – Lacivertliler, bir süredir üzerinde çalıştığı koç transferine Avrupa'nın önde gelen ünlü antrenörlerinden Zeljko Obradovic ile anlaşarak  nokta koydu.

Fenerbahçe'nin basketbol şube sorumlusu Semih Özsoy, başkan Aziz Yıldırım'ın isteği üzerine Belgrad'a giderek Sırp koç ile görüştü ve 2 yıllık anlaşma sağlandı.

Vatan Gazetesi'nin Spor Müdürü İbrahim Seten'in iddiasına göre; Zeljko Obradovic, Fenerbahçe Ülker'den ilk olarak yıllık 3 milyon Avro isterken uzun süren toplantı sonucunda 1 milyon 350 bin Avro'ya el sıkışıldı. Obradovic'in bir iki gün içerisinde Türkiye'ye gelip resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Panathinaikos ile büyük başarılar elde eden 53 yaşındaki Sırp antrenör 13 yıl görev yaptığı Yunan takımı ile ligde 11, Euroleague'de 6 şampiyonluk kazanmıştı.

---

Željko Obradović FB Ülker'e gelmiş. Vay anasını. Ne kadar verdiler bilmiyorum ama Pao'da gördüğümüz, Oly'de gördüğümüz tarzda basketbolcuları FB'de görebiliriz. Bizim için çok kötü, fenerliler için mükemmel haber.

NoPasaran

Ilk kez mi geliyor Turkiyeye bu adam merak ettim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Alıntı yapılan: NoPasaran - Temmuz 01, 2013, 21:54:00
Ilk kez mi geliyor Turkiyeye bu adam merak ettim
1991-1993 Partizan
1993-1994 Joventut Badalona
1994-1997 Real Madrid
1997-1999 Treviso
1999-2013 Panathinaikos

ERHUN

Az önce imza attı. Şuan soru-cevaba geçtiler.
Çok büyük isim ya. Nasıl geldi hâlâ şaşkınım. Sağlam para vermişlerdir herhalde.

NoPasaran

8 eurolig şampiyonluğu :-\

Oha yani

Gelmesinde bence Ülkerin bütçesi etkşili oldu

16 milyon euro yazmış gazete
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Hürriyet'te okuduğum:
16m€ bütçesi varmış fenerin. Geçen sezon istediklerinde 3m€ maaş istemiş menajeri vasıtasıyla, menajer ayrıca her geçen gün 100bin€ artacak demiş. Fenerliler vazgeçmiştir 3'ten diye gittiğinde menajer "5 gün geçti artık 3.5m€ maaş istiyor" demiş ;D

Bu sene bir toplantıda Mirsad falanda varken görüşmüşler, 16m€ bütçeyi duyup 8'de 1'ini isterim demiş. Yani 2m€ ya gelmiş oluyor. Tabii ne kadar doğru bilmem 2-3 civarı bir şey alıyordur.

Futboldan kesip basketbola harcıyor bu ara Fenerbahçe. Maaşını bilmiyorum ama Ersun Yanal çok para almıyordur, hem basketbolda ülkerin desteğide var. Sorun olmaz onlara.

ilhan mansız_melis

Güzel bir lig olacak bu sene.

Fenerbahçe büyük iş başardı, çok büyük.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ilhan mansız_melis

El Colgado

Teodosic süper transfer.
Bizim basketbola bütçe ayırmamamız normal. Efes'le birleşmek gerek.

ERHUN

Teodosic  :o

Hastasıyız. Severek takip ediyoruz. Bana göre son yıllarda çıkan en iyi Avrupalı oyun kurucu.

NoPasaran

oha valla çok takip etmesemde biliyotum..

aziz yıldırım kafaya koydu bu sene bişeyleri sanırım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

Fb gs Efes final four için en iddialı takımlar oldu brnce
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ilhan mansız_melis

NoPasaran

Bi hocanın takıma katksıı bu kadar fazla olamaz sanırım :-\

cska ya 26 sayı fark attılar..

bravo
Aşk bu Aşk !

volkanca.net