Ana Menü

Sponsorluk Söylentileri

Başlatan ERHUN, Mayıs 17, 2013, 15:02:29

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Genel olduğu için bu bölüme açtım konuyu.

Bizim Adidas'tan istediğimiz payı alamadığımız için Haziran sonu anlaşmanın fesh olma ihtimali var. Eğer fesh olursa futbol takımının ürünlerini de büyük ihtimal Hummel yapacak.

Türk Telekom, GS dışındaki takımlardan sponsorluğunu çekmeyi düşünüyormuş. FB, Ali Şen vasıtasıyla Gazprom'la görüşüyormuş. 8-10m€'luk bir anlaşma gündemde olduğu söyleniyor.

Türk Telekom'la daha kapsamlı bir anlaşma yapacak GS. Türk Telekom'un basketbol şubesini kapatıp GS'ın erkek ve kadın basketbol takımlarına sponsor olması gündemde olduğu söyleniyor.

Son olarak Ülker'in bu sezon sonu itibariyle futboldan tamamen elini çekeceği söylentisi var. Eğer o gerçekleşirse ligdeki çoğu takımın sırt sponsoru değişecek. Aynı söylenti avea içinde geçerli ama ülker kadar ciddi değil.

El Maestro

Valla ben Adidas'ı bi kayıp olarak görmüyorum .. Keşke Kappa veya Lotto yapsada formalarımızı millet forma görse .

Gazprom konusuna gelicek olursak; O anlaşma sağlanırsa Fenerbahçe büyük bir işe imza atmış olur bence ve büyük bir gelir kapısını daha elde etmiş olurlar .

Sırt reklamıda illaki bulunur orası boş kalmaz ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

El Colgado

Puma Türkiye'nin yerinde olsam Bjk'ye sponsor olurdum.
Adidas Fb'nin, Nike Gs'nin sponsoru. Bu pazarda ben de yerimi alırdım.
Kappa ve Lotto'nun kaliteli ürün yapacağını tahmin etmiyorum, Hummel'in de aynı şekilde.