Ana Menü

Beckham Bıraktı

Başlatan ERHUN, Mayıs 16, 2013, 17:19:57

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

İngiliz oyuncu David Beckham PSG'de yaşadığı son şampiyonluğun ardından futblu bırakma kararı aldı.

İngiltere'nin Daily Mail gazetesi özel olarak verdiği haberde 38 yaşındaki süperstarın futbolu bırakma kararı aldığını öne sürdü. Gazete, Paris'teki kaynaklarına dayandırarak verdiği haberde, kulübü PSG'nin sözleşmesini 1 yıl uzatma teklifini geri çeviren Beckham'ın profesyonel kariyerine Fransız ekibinde son verme kararı aldığını duyurdu. İlk maçına 1993 yılında Manchester United formasıyla çıkan David Beckham sırasıyla Preston North End, Real Madrid, Milan, Los Angeles Galaxy ve son olarak da PSG takımlarında top koşturdu. PSG'nin 19 yıl aradan sonra kazandığı lig şampiyonluğunda rol oynayan David Beckham 4 farklı ülkede şampiyonluğa ulaşan ilk Britanyalı futbolcu unvanını da elinde bulunduruyor.

El Maestro

Kabak tadı vermişti artık zaten ..

En doğru kararı vermiş .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

IL Capitano

Bir iki macina bakmistim PSG'de. Rahat oynuyordu. Bence sorun motive olabilmek bu yastan sonra.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ilhan mansız_melis

Giggs hala devam ediyor bak :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

IL Capitano

Il Capitano'da devam ediyor.  :)
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

[KralKartal]

Beckham oynardi ama para sorunu yok adamin, zaten en ust duzeye cikmis futbolunda, artik elde edecegi zaferler kalmadi.
Motivasyonda olmaz yukarda denildigi gibi, artik birakmasi gerektigini dusunmus ki birakmis,
ama istese Katara gider milyonlari gotururdu, hatta Turkiyeye gelir senede 5 milyonu alirdi.

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

ERHUN

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net