Ana Menü

Nobre Kayserispor'da

Başlatan CR7, Nisan 23, 2013, 13:58:08

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Nobre Kayserispor'da

23 Nisan 2013 13:39 NTVSpor.net

Mert Nobre'nin yeni takımı belli oldu... Golcü oyuncu yeni sezonda Kayserispor forması giyecek. Tecrübeli oyuncu, Kayserispor ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

Nobre Kayserispor'da

Sezon sonunda Mersin İdman Yurdu ile sözleşmesi sona erecek olan Mert Nobre, yeni sezon için Kayserispsor ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

Spor Toto Süper Lig'e veda etmesi kesinleşen Mersin İdman Yurdu ile sözleşmesi sezon sonu bitecek Nobre, Kayserispor'dan gelen teklifi kabul etti. Golcü futbolcu sarı-kırmızılılarla 2 yıllık anlaşma sağladı.

Nobre'nin tercihinde vatandaşı Bobo ile birlikte oynayacak olması etkili oldu. Türkiye macerasına 2003-2004 sezonunda Fenerbahçe'de başlayan Nobre, 3 yıl sarı-lacivertli formayı giymişti. Golcü futbolcu daha sonra 5 sezon Beşiktaş'ta oynamıştı. Nobre'nin Spor Toto Süper Lig'de forma giydiği 241 maçta 92 golü bulunuyor.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Bobo ile beraber oynarlar..

Nobreyi seviyorum ben..

Fİyatını indirip takımda yerli santrafır olarak kalsaydı keşke..

Çok faydası olurdu ama kaf dağında dolaştığımız için yok fenerli yok şu yok bu diye diye harcadık kendimizi..

nobre olsa en az 5 puanımız daha olurdu ektradan
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Colgado

Abi seviyorum seni ya. Şu puan hesaplamalarına bayılıyorum. Escude olsa on puan yukardaydik nobre olsa beş puan. Valla şampiyon yapcan sen bizi bu gidişle :-)

CR7

Almeida olsa sakat olmasa 12 puan fazla alırdık.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Bobo'yla beraber iyi ikili olurlar, eski takım arkadaşları. İyi transfer.

NoPasaran

Alıntı yapılan: El Colgado - Nisan 23, 2013, 14:06:36
Abi seviyorum seni ya. Şu puan hesaplamalarına bayılıyorum. Escude olsa on puan yukardaydik nobre olsa beş puan. Valla şampiyon yapcan sen bizi bu gidişle :-)

Faruk sene başından beri Escude sivok olsa en az 8 diyorum.. Hayatımda bu kadar kötü savunma yapan bir Beşiktaş izlemedim. Escude şu an çok kötü hatta bende eleştiryorum ama 7 aydır barlarda meyhanelerde dolaşan adamdan bişey beklememek lazım. Samet Aybaba artiliğin cezasını çekiyor..

Nobre yerli oyuncu. İyide oyuncu.Almeida olsa yiğitin dediği gibi en az 10 puan daha olurdu. Bir galibiyet havayı çok değiştiriyor. Biz trabzonu felan yenseydik Almeida olsa yenerdik bence bursa yada akhisar maçları asla öyle bitmezdi..

Bu sene Şampiyn olamamak aptallıktan başka bişey değil..Tek kulvarda gideceksin ve bu kadar geri kalacaksın..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Seneye al Gekas'ı Vleminx'i, gönder alayını Pektemek hariç.. Al sana aslanlar gibi 3 tane forvet ..

Demeyin şimdi yok anadolu golcüleri bilmem ne, her türlüde oynarlar her türlüde gollerini atarlar .. Webo nasıl tam isabet transfer oldu bu adamlarda olur ..

Forvetin sağlamsa bu ligte iş yapıyorsun, mesela Galatasaray'ın defansı bu sene akıllara zarar hatalar yaptı ama adamların ofansif gücü sağlam olduğundan su an liderlik koltuğundalar.. Yani ilerde belli bir potansiyelin olacak ki defansıda iyi yapabilesin sen gol atamadıktan sonra zaten ister istemez gol yiyorsun ..

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

[KralKartal]

Bobo olsa 5 puan fazla
Nobre olsa 5 puan
Pektemek sakatlanmasa 5 puan
= 15 puan :))

sampiyonuz :)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Aynen öyle..

futbo bazen sadece 1-2 oyuncuyla fark yaratabiliyor..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net