Ana Menü

Paoklular Beşiktaşlı Münferitleri Tribünden Attı

Başlatan ERHUN, Nisan 21, 2013, 13:18:36

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

PAOK Hooligans attacks BESIKTAS FANCS MUST BE SEE PAOK-PARTIZAN ONLY

Kişisel sevgiler olur, gayet doğaldır ama kardeş takım sevdasını bırakır bir kesim umarım. Tamam PAOK'lu bir kesimin bize karşı iyi tutumu da var ama o kadar yani, kişiden kişiye değişir. Paok-Partizan olayı bambaşka bir boyut, onların yanına Beşiktaş yazmak gereksiz.
Şimdi bunu paylaştığım için "Yunandan dost olmaz" tarzı mesajlar gelmez umarım. Milliyet meselesi değil adamlık meselesi bence bu işler.

El Colgado

Yunandan dost olmaz tabi. Onlar Türk'ten dost olmaz diyebiliyor biz niye diyemeyeceğiz. Tek kardeşimiz Bjk A2 takımı. Bu kardeş muhabbeti saçma bizim tribünde, paok kim anasını satayım kimin kıçını niye yalıyoruz bize ne

ERHUN

Alıntı yapılan: El Colgado - Nisan 21, 2013, 13:26:32
Yunandan dost olmaz tabi. Onlar Türk'ten dost olmaz diyebiliyor biz niye diyemeyeceğiz. Tek kardeşimiz Bjk A2 takımı. Bu kardeş muhabbeti saçma bizim tribünde, paok kim anasını satayım kimin kıçını niye yalıyoruz bize ne

Diyemezsiniz demedim de ben genellemeleri yanlış düşünüyorum, düşüncemi belirttim. Kimin ne deyip demeyeceğine karar verecek biri yok elbette.
Siyasete fazla girmek istemiyorum ama televizyonda gördüğüm Ermeni savunucularıyla düşman bile olunmaz o kadar aşağılık insanlar var, ama çok sevdiğim Ermeni bir abi var. Bence aynı mantık. Her millette adamlar da var, aşağılık insanlarda. Bunların yaptığına gelirsek, bilmem kaç bin kişiyi arkana alıp 3-4 kişiye artistlik yapmak her şeyden önce adamlığa yakışmaz.

El Colgado

Hayır bizim tribünün paok sevdası ne onu anlamadım. Bize ne kardeşim paok'tan. İyi yapmış adamlar. Zaten video'yu ekleyen yazmış bjk fans must be see paok partizan only. Neye kime kendimizi yarandırıyoruz, pankartlar hazırlıyoruz dostluk maçı diye. Atletico Madrid'liler bile eğer Gs taraftarı şehre attack yaparsa ultra sur'a destek veririz diyor. Çok mu hoş yani gelip fb maçında istanbulda bey gibi gezmeleri.

NoPasaran

Anlamadığımdan sorayım..

Bu kiöin maçı Beşiktaşılı taraftarların ne işivar orada ?
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

İkinci olay..Biz kinci bir millet olamıyoruz..

Komşumuza kızzakta bir olayda direkt yanında oluyoruz..

Yunanistan ile her türlü sorun olsa bile milli maç olduğunda inanıyorum ki Türklerin hepsi neredeyse Haydi Komşu diyordu Euro 2004 MÜYDÜ ne hatırlamıyorym..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Yanılmıyorsam PAOK-Panathinaikos basketbol maçından bu video.
Geçen haftalarda futbol maçına gidenler olmuş, çok iyi ağırlanmışlar. Kişiden kişiye değişiyor dediğim gibi.
Euro 2004'ü Yunanistan almıştı.

El Colgado

linklerde sorun mu var ben de acilmadilar. en ustteki video haric

CR7

bu olayı yaşayanlardan dinledim. Adamlar faşist olanların tarafına gitmiş. Bunlar da Türk bayraklarını görünce kavga çıkmış sonra polis araya girmiş hepsi polise dalmış.
daha sonra da bu grup asıl Gate 4'a gitmiş.

olayların aslı.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)