Ana Menü

STSL 30. Hafta Akhisar - Beşiktaş 20.04.13

Başlatan CR7, Nisan 18, 2013, 23:14:46

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Ali Ece, Akhisar Belediyespor-Beşiktaş maçını sıcağı sıcağına aksam.com.tr için yazdı...

Ali ECE

Beşiktaş savunması maçın hemen başında nasıl ligin en kurt golcülerinden birine bu kadar net bir gol fırsatı tanıyabilir? Çünkü Beşiktaş bu sezon ligde her takımdan gol yedi! Çünkü Beşiktaş teknik direktörü, 'takım savunması'nı koşmak ve mücadele etmekten ibaret sanıyor. Hâlbuki bizzat kendisi ve 2 yardımcısı Beşiktaş tarihinin en iyi 10 yerli savunmasından 3'üydü. Aynı kalitenin 10'da 1'ini teknik adam olarak gösterememeleri ise çok acı verici!

Futbolun modern dinamikleri o döneme göre artık çok farklı. Mesela Ernst gibi 'sadece koşuyor ve yan pas yapıyor'a indirgedikleri "çapa"lar takım savunmasının aslında belkemikleri, kademe organizatörleri, balans ayarcıları...

Beşiktaş'ın dün geceki takım savunmasının balans ayarı ne kadar bozuk ise takım hücumu ayarları da o kadar Beşiktaş kalitesinden uzaktı. Zaten ilk yarım saat sonunda Samet Aybaba bir kez daha "Hatalı 11 çıkardım" dercesine hücum hattında erken değişikliğe gitti, daha doğrusu Holosko'yu günah keçiliğine terfi ettirdi!

SAĞLIĞA ZARARLI TAKIM SAVUNMASI

Gekas'ın 2. golünde Beşiktaş takım savunması Beşiktaşseverin sağlığını bozmaya yemin etmişçesine inatçıydı: Gelen 1 Akhisarlı oyuncunun üstüne gidip basmaya çalışan 3 Beşiktaşlı vardı. Arkalarında ise diğer 3 Beşiktaşlı oyuncu yarımşar metre aralıklarla ofsayta çıkmaya çalışırken Gekas yine kaleciyle karşı karşıya kalıp golünü attı.

Hâlbuki pozisyonun başında 6 Beşiktaşlı oyuncu birbiriyle iletişim halinde olsa Gekas bile bu kadar rahat bir gol atamayacaktı. Ama dün gece Beşiktaş takım savunması için kademe ve adam paylaşma Çince yemek tarifi kadar yabancı bir mevhumdu!

GEKAS'I ERDAL BAKKAL'A SORSUNLAR!

Aybaba, Gekas'ı transfer edip etmemek adına Mesut Bakkal'a danışmıştı. Hâlbuki bizim gurbetçi bakkala ya da Erdal Bakkal'a bile sorsa Gekas'ın nasıl savunma arkasına sarkıp Almanya gol kralı olduğunu anlatırdı! Ama onlar bile bana Aybaba'yı göreve getirenlerin "Teknik direktör başarılı"dır saçmalığını açıklayamazlar.
Aybaba'nın istifa etmesi yetmez. Aybaba inadı uğruna İbrahim Altınsay'ı kaçıranlar, hem yönetim kurulu hem de kongreden sonsuza kadar istifa etmeli. "Malzeme kısıtlı" yalanını öne sürerlerse al sana Akhisar gerçeği!

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

[KralKartal]

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Nisan 19, 2013, 19:14:56
Düsmemeye oynayan takimlar bana bir BARCA gibi geliyor, adamlar yeminle sene basindan bu sekil oynasalar
kesin ilk 5 te olurlar ama illaki son haftalara birakip, var gucleriyle savasacaklar, o nedenle bu maclar hep zor gecer.
1-0 olsun bizin olsun. Ne olursa olsun, maci almak gerekir.

Barca gibi dagitti bizi.. Tebrik etmekten baska diyecek birsey yok, adamlar oynadi atti, hak etti.
Bizim takim ise, Samet hocaya cephe almis durumda, ve sahada belli ediyorlar. Artik 4 mac bitsinde kurtulalim su adamdan
gibi havalari var.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

ERHUN

Dışarıdaydım maçı izleyemedim, geniş özetle yetiniyorum mecburen.

Pozisyonlara bakınca McGregor'a yine çok sallayan gördüm ama 4'ncü gol dışında hatası yoktu bence. İlk 2 gol defans adam kaçırıyor, 3'ncü golde 4 savunmacının arasından adam kafa vuruyor. Bir kaç çıkardığı top var, amorti etmiş gibi yediği golleri ama 4'ncü golde o şutu kimse beklemiyordu, önde yakalandı.

Dentinho oynamış sanırım ama özette hiç göremedim, ne yaptı izleyen biri yazabilir mi?

Mamadou için 3.5m€ istiyormuş Araplar. 850b€'dan fazla vermeyiz demişler, diretirlerse Mamadou gider Gekas gelir gibi geliyor ama gelecek teknik direktöre bağlı o iş. Belki gelecek hoca ikisinide istemeyecek.

Az daha unutuyordum, Gökhan Süzen'i bu takıma alanında, Gökhan Süzen'inde...

NoPasaran

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Akhisar Belediyespor'a 4-1 mağlup oldu.
Samet Aybaba, maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamada bulundu.

-BÜTÜN BEŞİKTAŞLI TARAFTARLARDAN ÖZÜR DİLİYORUM-

Beşiktaşlı taraftarlardan özür dileyen Samet Aybaba; "Herkes isteksiz sanki lig bitmiş gibi heyeacansızdı. Rakip takım bir şeyin mücadelesini veriyor. Bizim mücadelemiz var bizim de bunun içinde olmamız lazım. Ama maalesef bütün camia olarak bir önlem alamadık ve bu hala gelmesine de katkıda bulunduk. Hiç yakışmayan bir sonuç. Beşiktaş Kulübü Teknik Direktörü olarak bütün Beşiktaşlılardan özürü diliyorum. Herhangi bir takımın puan kaybetmesi halinde Şampiyonlar Ligi hedefimiz olamsına rağmen aldığımız sonu bize yakışmadı" dedi.

-TARAFTARIN TEPKİ VERMESİ DOĞAL-

Taraftarların istifaya çağırması ile ilgili Aybaba; "Maç böyle farklı kaybedilince taraftarın tepki vermesi doğaldıır. 4 hafta kaldı. Beşiktaş'ın her zaman hedefi vardır.Kalan yapabileceğimizin en iyisini yapacağız" dedi.

-SAVUNMA OYUNCULARI DAHA DİKKATLİ OLMALI-

Gekas için karşı özel çalışma yapılıp yapılmadığı sorusuna Aybaba; Defalarca çalışma yapıyoruz.Attığı golleri her şeyi gösteriyoruz. Üzerimize düşeni yapıyoruz. Savunma oyuncularının daha dikkatli olması gerekiyor. Maalesef tedbirli olaamadık. 1-1'i yakaladık. 30 saniye sürmeden gol yedik. Biraz dikkalti olsak daha farklı olabilirdi" dedi.

FERNANDES YORUMU

Fernandes olsaydı daha farklı olur muydu? sorusuna ise Samet Aybaba; "Bilmiyoruz, bakacaktık" diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Alıntı yapılan: IL Capitano - Nisan 20, 2013, 21:46:58
Evet 46 gol. Rekorumuz kac acaba??

Rekor 48. 4 hafta kaldı, 3 gol yersek rekoru kırıyoruz.

El Colgado

Bütün Bjk'lilerden özür dilemek ne demek sen Arsenal'li misin Samet Aybaba?
Şu kadroyu sağlam bir hoca şampiyon yapabilirdi. O kadar çok puan kaybetti ki Gs ve Fb. Oyuncuları motive etmekte büyük sorun yaşıyor bence. Hasan Türk, Muhammet oynat bu çocukları bir görelim. Aldırdın Sinan'ı ilk 11 başlattın. Bjk'nin kendi evlatlarını oynatsana.
Yazmakla bitmez. Saygım kalmadı. Feda sezonunda geldiği için sevgimi kazanmıştı ama onu da eritti, bitirdi.

ERHUN

El colgado gibi bende içerledim o söze.

"Bütün Beşiktaşlı taraftarlardan özür diliyorum"... Kafasında bitirmiş, neyse çok şükür diyelim.

NoPasaran

Cİddi ciddi neyine taktınız yahu o lafın..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Colgado

Abi saçma yani.
Bizden özür dileyeceğine takımı motive et bir şeyler yap. Sen de bjk'lisin.

ERHUN

Alıntı yapılan: NoPasaran - Nisan 21, 2013, 01:09:59
Cİddi ciddi neyine taktınız yahu o lafın..

Taraftarımızdan özür diliyorum dese bence sorun olmayacaktı. Beşiktaşlı taraftarlardan deyince başka birinden özür diliyormuş gibi, başka takımın başındaymış izlenimi veriyor bana. Ya ben (ve benim gibi içerleyenler) farklı düşünüyoruz yada Samet Aybaba.

keskinli

Üzücü bi sonuc
maalesef avrupaya katilma sansimizi kaybetmek üzereyiz
Takim birbirinden kopuk oynadi
kimse sorumluluk almak istemedi
Mustafa,necip ve kaleci haric kimse vasati bile yakalayamadi
bana göre haksiz verilen kirmizi kartinda sonuca büyük katkisi oldu
Simdi ne yapip ne yapip toparlanmamiz lazim
avrupaya katilamamak cok zarar verir
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

K.D

manisada maçtaydım ama maç hakkında yorum yapmak istemiyorum,dün gece yeterince yıttım kendimi zaten samet hocanın istifası için ama tek kelimeyle yüzsüzlük yaptı bence hele yaptığı o komik açıklamayla daha da kötü oldu her şey.

kalıcaksa kalsın 4  hafta daha sonra ama bari şu sezonda takıma verebilceği tek katkı olan avrupa biletinide alıp gitsin!lütfen gitsin allah aşkına gitsin,azıcık sevgimiz kaldı onu da yiyip bitirmesin.

bu arada dün gece yenilmemize rağmen maç ortamı tribn keyifliydi tabi forumdaki ilk tanışmamızıda cem abiyle ayaküstü de olsa tanışarak yapmış olduk darısı diğer forum dostlarıyla bakalım :)
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.