Ana Menü

Gökhan Zan'ın cezası 1 maça indirildi ve 1 yıl ertelendi.

Başlatan CR7, Mart 16, 2013, 13:15:46

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Semih-Dany falan sakat mı acaba? Durduk yere böyle bir kıyak geçilmez.

El Colgado

Semih ve Ujfa sakat. Dany vardı sadece. Gökhan'da cezalı olsa defans kalmıyordu.
Rezillik!

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Dünyada böyle bir örnej varmı Arkadaş..

Bizim kulüğpten tek açıklama yok..

Fenerbahçe ve Galatsaray sürekli konuşıyor ama bizim başkan hep sessiz..

Çık konuş kardeşim..

Dünyada böyle bişey varmı ya..

O zaman herkesin cezası ertelensin
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Alıntı yapılan: keskinli - Mart 16, 2013, 19:00:36
Ahmet cakarin ifadesiyle derin gese is basinda

derin GS dedigin Cemaat abi, yani adamlarin arkasi cemaat, önü Akp, daha ne olsun. Siyaset icin demiyorum ama
iste sonra bu sekilde ilginc seyler oluyor. Buda anca Turkiyede olur, torpil var mi, var.

Avrupada boyle birsey olabilir mi ya..
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

keskinli

Evet cemaatin isi gücu futbol oldu artik :D
Bi sey demiyom artik

[KralKartal]

Cemaat her alanda var, yani OBJEKTIF bakalim olaya, cemaatin eli var kolu var bacagi var neyi varsa var, her dalda.

Sen cemaate yakin(duygu olarak)oldugun icin goremiyorsun tipki tribundeki kapali olayi gibi, onlarin coguda carsiya laf kondurmazdi
sonra anlayanlar cikti.
Bunu sen daha iyi bilirsin, ki cemaatin icinden arkadaslarim var, ve herseyide biliyorum, sana anlatilanlar ne bilmem abi ama bos laf etmem birsey hakkinda.
Cemaatten cikari olan cemaate birsey demez, benim kimseden cikarim yok, dogru bildigimi, ve gercek olan herseyi soylerim, beni iyi tanirsin, birsey diyorsam bildigim vardir diyorum, herseyi ortaya mi dokecez illaki? Cemaatin hukumet ile yakinligini bilmeyen yok, Aysalda cemaate yakin biridir, sor arastir.

Peki Cemaatin isi gucu ne? Ne yapar? Ne eder ? Isi gucu yok siyasetle mi ugrasacak, isi gucu yok sike, ergenekon, balyoz, dis politika,
ic politikayla mi ugrasacak yoksa kadrolasmayla mi ugrasacak, yok canim, cemaat kendi halinde, sadece dinine bagli kisilerdir, baska ilgi alanlari yoktur, bende birsey demiyorum. Konuyu cemaat olayina cevirmek istemezdim, beni baglamaz siyasi anlamda ne yaptiklari bu forumda, ben spor anlaminda olaya bakiyorum, ve o nedenle yazdim..

keskinli

Haklisin ihsan
cemaatin isi gökhanin cezasini kaldirmak icin basbakana tesir edecek.febeli basbakan besiktasli cumhurbaskaninin onayiyla yildirim demirören araciyla tahkim kuruluna ulasacak.bi süru uyeyi kandirip cezayi kaldiracaklar.sonrada cemaat ne buyük is yaptim diye gururlanacak

[KralKartal]

Konuyu farkli yansitiyorsun abi.Cemaat ne is yapar? Isleri gucleri ne?Ben Gulen'in basbakana direk basvuracagini mi soyledim? Yok.
Aysal cemaate yakin oldugu icin zaten kendileri basbakana direk veya dolayli isteklerini iletebilirler. Bunun AMERIKA ile bu asamada
zaten ilgisi yok. 
Cemaatin parmagi var derken, HATIR-GONUL iliskisi, bu bizim toplumda cok, cemaate yakin is adamlari, sanatcilar (acun vs) zaten ayricalikli oluyor bazi seylerde. Bu ayricalik SPOR'a bulasirsa, bu dusuncemi yazarim... Sen ayricaliklara torpile karsi insandin, ama o da degismis sanirim.

keskinli

Kim kime yakin kim kime uzak  bilmem
bildigim tek sey her olayin bi sekilde cemaate yansitilmasi
eskiden amerika yapti denirdi simdi cemaat oldu ismi
ben her zaman torpile ve adam kayirmaya karsiyim
Ama iftiraya ve asilsiz suclamalarada karsiyim
aysal ile demirorenin islerinden dolayi kiyak yapilmis olamazmi demiroren?

[KralKartal]

Bu denli kiyagi YD tek basina yapamaz bence, o nedenle bu kaniya vardim. Dogru yanlis o ayri. Ama cemaat guclu, ve heryerde
kadrolasmis, simdi cemaat dedigimiz hatir gonul isleridir. O nedenlede heryerde ismi cikiyor iste. Turkiyenin ve dunyanin gercegidir bu.
Adamlar saglam kadrolasmis, sen bir kisi tanirsin dersin is ariyorum o kisi 3 , o 3 kisi 9 derken bir sekilde hatir gonul istegin gerceklesir, isini bulursun.

Varsa ve yapaliyorsan bence kullanmalisin, ben karsi degilim, ama spor fair playlik ise, bu hatir gonul sporda olmamali.
benimde oluyor istegim, arkadasa soyluyorum yardimci olabilirmisin diye, olur veya olmaz ama soruyor cevreye felan. Olay bu.
Ben cemaatten degilim ama cemaatin bu sekilde gucunun var oldugunu biliyorum, insanlari dogru seciyorlar, iyi iletisimdeler.

ama tekrar diyorum SPORA yansitmamalilar, sike davasinda bu surec basladi, devam ediyor.

NoPasaran

Aslında Cemaat = Amerika..

Fetullah Gülenin Yahudilerle olan işbirliklerini masaya dökenler bugün Ergenokandan hapis yatan gazeteciler..

Cemaat para demek ve futbol para demek..

Bunuda Galatasaray ile yapıolar..

Elbette gökhan zan için gülen hoca ceza sını kaldırın demedi :))

Ancak gelinen yerlerdeki adamlaırn hepsi Türkiyede en güçlü takımı yaratma hedefinde hızla ilerlior..

Başbakan kesinlikle zıt görüşte ve açıkcası erdoğana bakışım çok daha farklı bu adamlardan..

ben sadece şu kadar deyim çok ciddi yazılar var aziz yılıdırmın hapisten çıkması ile aalkalı. erdoğanın buradaki payı. nato denilen olayın iç yüzü..ünal aysalın gelişi vs vs vs..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Bunun spor kismina bakalim... yani son cumlene.. Basbakan ile zaten ters dustuler sike olayinda. Bu bir gercek, kaynak saglam.

Ama bu kadar acik ve net bir kayirmacada gozden kacmamali.( Zan olayi)

keskinli

ben kendimi bildim bileli gese ayak oyunlarini iyi yapar
o zaman ne cemaat nede akp vardi
sporu yönlendiren kurumlara iyi yerlesiyorlar yada etki yapiyorlar
aysalin demiròrenle yemek yemesini kimse aciklayamadi ornegin
volkan senide alkisliyorum süper bi cözümleme yapmissin :D
Keske her yere eli uzanan bi türk kurumu olsaydi