Ana Menü

26.Hafta l Beşiktaş - Kasımpaşa l 16 Mart Cumartesi | 19.00

Başlatan El Maestro, Mart 12, 2013, 21:32:08

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Ikisini topluyorum sonra birde daha topluyorum parantezi kapatiyorum 3 ile carpiyorum bir muslera etmiyor

Al birini vur otekine

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Alıntı yapılan: NoPasaran - Mart 16, 2013, 22:32:22
Ikisini topluyorum sonra birde daha topluyorum parantezi kapatiyorum 3 ile carpiyorum bir muslera etmiyor

Al birini vur otekine

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Muslera fazla abartı örnek. Abartı derken, kıyaslamak yanlış. Son yıllarda Güney Amerika'dan çıkan en iyi kalecilerden belki en iyisi.
Karcemarskas diyorduk, bu sene onda da bir numara yok. Hatta yedek bile kalıyor.
Isaksson'la kıyaslayabiliriz ama, McGregor'dan da diğerinden de iyi kaleci. Milan Borjan'da fena sayılmaz. Ama Karcemarskas için yazdıklarım Borjan içinde geçerli.

El Colgado

Seneye Onur'u transfer etmeli Bjk. 5 milyonsa 5 milyon kardeşim.

[KralKartal]

Cenki elestiren biriyim ama bu macta sadece cenk konusuluyor bu topicte, ilginc, biraz maci geneliyle konussak?
Cenkin bir pozisyonu hatali, digerlerinde Hilbertin hatasi var ornegin, adam bosta, ve gol olur tabiki, cenk ne yapsin?

Ayrica gol atamazsan atarlar, kacirirsaniz 2 tane Almeida (direk), 1 tane Fernandes (korner) , hucum hatti iyi olan kasimpasada
golunu atar.

Bu macta biraz baski yapsaydik, kasimpasa defansi cözülürdü cunki baskiya gelemiyorlardi. Ama yapamadik. Orta sahamizda top tutamadik,
Necip girdi, belki biraz duzeldi desekte, Necip ilede tam istenileni yakalayamadik.

Kasimpasa daha iyi oynadi, ve iyi oyundan cok SANSLI ve CIRKEF oynadilar.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

CR7

her maç Mc konuşulursa normal.

Niang-Almeida 2'lisi enfes olacak çok belli oldu bugün.
Holosko berbattı 2 maçtır olduğu gibi. artık bence kenara gitme zamanı geldi.
Olcay'a verilen para helal olsun diyorum.
Necip hamlesi tahmin ettiğim ve doğru hamleydi.
bu takımın ihtiyacı sadece sol bek değil. 1 tane de sağ bek gerekli. Hilbert malesef olmuyor. ne kadar iyi niyetiyle oynasa da. Serdar kurtuluş da bu kadar oynar.
takım baskı kurduğu anlarda golü bulabilse öne geçebilirdik. maçı da kaybetmezdik ama olmayınca olmuyor.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Kazanmak için hiç bişey yapmadığımız maçlarda çok üzülmüyorum..

Bu maçta böyle bir maçç

Kendi sahanda böylesine bir haftada 3 gol yersen sıkıntı büyük demektir..

Beşiktaş cidden pas yapabilen takımlara karşı yada kendisini önce karşılayan hiç bir takıma basku kuramıyor..

Oğuzhan Fernandes çok ama çok kötüler. Holosko tamamen çöküşte..

Defansta Ersan ve sol tarafta ciddi sorunlar söz konusu..

Neyi saysakki..

Buraya kadar getirdiler ama şampiyonluk ağır geliyor Beşiktaşa ki yakışmıyorda zaten açık konuşmak gerekirse..

Seneye planları nedir ne değildir merak ediyorum..

Beşiktaşın orta sahasındada defansındada ciddi sorunlar mevcut

Ve takım savunması..Bir takım hiç mi savunma yapamaz Allah Aşkına..

Yani Olcayı mesela şu maçta gören varmı ? Süreki pozisoyn yiyoruz her maç soldan. Tamam gol at , koş ama kardeşim bu kadarda uzak kalma . Sol bekte 3 tane adam yedik artık sorunu Olcayda görmeye başladım..Her gelen berbat oynamaz ya..

Valla bugün oynana futbolla biraz iddialı olacak ama bizde ilk 2 ye girecek kapasite olmadığına kesin karar verdim..

Galatasaray maçından sonra şüphelerim vardı, Fener maçını yenmemize rağmen şüphelerim arttı Trabzon maçı ve bu maçla karar verdimki Bırakın Şampiyon olmayı ilk 2 bize 1 gömlek büyük geliyor..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Hoca faktörü mu? kaldiramiyor mu sampiyonluk baskisini?

NoPasaran

Oyuncular kaldıramyor..

Tabi sene başında ve devre arasında yapılan transfer yanlışlarıda var..

Bu yükü kaldırabilecek bir tane savunma oyuncusu alınsaydı (çok iyi demiyorum ama müthiş tecrübeli 32-3 yaşında) bugün gelinen nokta daha farklı olabilirdi..

İnsan şuna üzülüyor..

bu maçın devre arasında şu maçı kazanacağımızı kaç kişi düşündü..

%5 varmı mesela ?

İlk yarıda bence çok kötü oynayan ReAL Mallorca maçında ise babamla seyrederken babamın "Biz bu reali yeneriz" :) sözüne , İKİNCİ yARI 5 olur diye karşılık verebiliyorum..

Sorunlar burada..

Hocasından Oğuzhanına kadar kadro hazır değil ligi götürmeye daha ileri..

Korkarım  4. bile olabiliriz..Hiç güvenmiyorum artık takıma..

Ve bu takıma devre arasında ne olduysa "TEMPO" denen olgu yok oldu..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

almeida olmayınca önde pres olmuyor.
havadan top yapamıyoruz. indirecek adam yok.
bir b planı olmuyor. sadece yerden oynamak zorunda kalıyoruz.
havadan oynayınca alamıyoruz topları
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Alıntı yapılan: CR7 - Mart 17, 2013, 00:12:51
her maç Mc konuşulursa normal.

Niang-Almeida 2'lisi enfes olacak çok belli oldu bugün.
Holosko berbattı 2 maçtır olduğu gibi. artık bence kenara gitme zamanı geldi.
Olcay'a verilen para helal olsun diyorum.
Necip hamlesi tahmin ettiğim ve doğru hamleydi.
bu takımın ihtiyacı sadece sol bek değil. 1 tane de sağ bek gerekli. Hilbert malesef olmuyor. ne kadar iyi niyetiyle oynasa da. Serdar kurtuluş da bu kadar oynar.
takım baskı kurduğu anlarda golü bulabilse öne geçebilirdik. maçı da kaybetmezdik ama olmayınca olmuyor.

Bu mesajdaki her düşünceye katılıyorum.
Kaleye McGregor'dan da kaliteli bir kaleci almamız lazım. Yabancıysa yabancı, kalede yabancı kullanılmaz saçmalığına katılmıyorum, kaleci kesinlikle iyi olmalı. Sağ bek ve sol bek almamız lazım. Süzen'in yeterli olmayacağını düşünüyordum -aslında açık adam zaten- haklı da çıktım şu ana kadar. İso'yu hiç bir zaman beğenmediğimi de hep söylüyorum.

Kale yabancı, defansta Sivok, ortada Fernandes, ileride Almeida-Niang 5 yabancı eder. Çift forvet oynarsak veya Niang solda oynarsa, Olcay sağda oynarsa Holosko mecburen yedeğe çekilir. Böyle olursa sağ bekte yabancı olabilir. Neyse sene sonuna daha var.

[KralKartal]

Bana göre hoca kaldiramiyor. Oyuncuyu hazirlayan hocadir. Oyuncu kendi kendine hazirlanacaksa hocaya ne gerek var ?

Sene basinda kaybedecek birseyimiz yoktu, iyi basladik, rahatti Samet hoca, ama simdi birden sampiyonluk icin ismimiz gectigi andan
itibaren DUSUS oldu.
Besiktasta oynayan her futbolcu lig sampiyonligini kaldirabilmeli, kaldiramiyorlarsa daha, sucu hocada ararim, sorumlusu odur.
Gerek transfer gerek motivasyon.

Tekrar ve yine LUCESCU ornegi, adam hazirliyordu takimi, fiziksel ve zihinsel.
Psikolojik anlamda futbolcuyu hazirlama anadolu hocalarinin eksikligidir. Bu yuzdende
iyi baslayip, ligi kotu bitiriyor cogu.

keskinli

Sampiyonluk hayal zaten
kim hala rüya görüyorsa uyansin artik
asil hedef avrupa kupalarina katilmak,bu sebepten dolayi kasimpasa yenilgisi kötù oldu
Cünkü direk rakibimiz puan olarak
bu takima bize izlettirdigi bol gollü heyecanli ve zevkli maclar icin tesekkür ederim
ama ortadaki gercegi herkes gòrsün artik
milli takim düzeyinde hakli olarak tek bir besiktasli var,yani yerlilerimiu rakiplere gòre cok geride
yabancilarimizda zaten cok geride

bu sartlarda sampiyonluk düsünmek hayalperestliktir
hoca olarak kimi getirirsen getir bu sartlarda sampiyon olamazsin
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

[KralKartal]

Quaresmayi gonder, istemiyorum de, sonra takim iyi degil...

keskinli

Daha ordamisin ihsan?
quaresmali besiktasi görmesek Quaresmayi vazgecilmez ve besiktasi basaridan basariya tasidi sanacagiz
ayrica onun yollanmasi yönetimin takdiriydi
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

[KralKartal]

Quaresma takimi kurtaracak anlaminda yazmadim ki, sadece tek oyunu degistirecek, oyuna guzellik katacak bir futbolcunu isteme.
Sonra takimda eksigimiz var de, Quaresmayi gonder yerine kimseyi alma, Guti gitsin, Simao gitsin ( illa iyi demiyorum bu futbolculari elestirenlerdenim performanslarindan dolayi) ama sonra Olcay ile tum sezonu kurtarmaya calis.

Elin takimi GSde futbolcu alinca, adamlarin kadro genis, bizim kadromuz bu diyoruz. Illa milyon dolarlar vermen gerekmiyor genis kadro kurman icin. Biraz arastirma, biraz futbol bilgisi ile 33-34 yasinda 2-3 futbolcu alsaydin ucuza, monte ederdin genclerle birlikte bir takim olurdu.

Demek istedigimin kisa ve net aciklamasi TRANSFER donemlerini vasat gecirdik, bunun suclusu hocadir. Kendileri takimi hep yetersiz buluyor,
takimi hazirlayan bendim zaten. Seneyede bu mantalite olacaksa, isimiz zor. Hadi bu sene fedanin gazina gelip, herseye eyvallah diyiyoruz bir sekil