Ana Menü

26.Hafta l Beşiktaş - Kasımpaşa l 16 Mart Cumartesi | 19.00

Başlatan El Maestro, Mart 12, 2013, 21:32:08

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Zorlu bir dönemeçteyiz, zirvede puan farkları yakın durumda ancak bu maçtaki puan kaybı bizi kötü durumlara sürükleyebilir ..

O yüzden ne yapıp ne edip bu maçı kazanmamız lazım,

Umarım Trabzon maçından eserimiz olmaz ve pozitif futbolumuzla paşayı dağıtırız ..

SALDIR BEŞİKTAŞIMMMMMMM  :bjk
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

keskinli

Coskulu oyunumza döneriz insaallah bu macla
rakipten bir fazla atariz o zaman
haydi kartalim
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

NEdense en çekindiğim maçlardan birisi..

Gol bulamadığımız her dakika çok zor maç olur..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Beşiktaş'ın Portekizli golcüsü Hugo Almeida adeta futbola susadı. 6 haftayı aşkın bir süredir sahalardan uzak olan ve dün ilk kez takımla çalışan 28 yaşındaki santrfor, teknik direktör Samet Aybaba’dan cumartesi günü oynanacak Kasımpaşa maçı için forma istedi. Son günlerde adeta Aybaba’nın kapısını aşındıran ve artık futbola dönmek istediğini ifade eden Almeida, hocasıyla yaptığı son görüşmede “Ben artık iyiyim. Sağlıma tamamen kavuştum. Oynamak istiyorum. Doktorlar ‘Henüz değil’ diyor ama ben bir sorun çıkacağını düşünmüyorum” dedi.

Skorer'in haberine göre; Beşiktaş Sağlık Heyeti, Almeida’nın Kasımpaşa maçında oynamasına muhalefet ediyor. Sağlık heyeti, Aybaba’ya bu konuda “Almeida 19 Ocak’ta İstanbul BŞ ile oynanan maçta sakatlandı. Tedavisinin 2-3 hafta sürmesi gerekiyordu ama sakatlığının üzerinden 11 gün geçtikten sonra kendi isteği üzerine Karabük maçında oynamasına izin vermiştik. O dönemde alternatifsiz olmasının da bunda etkisi vardı. Bir risk almıştık ve ne yazık ki sonucu ağır oldu. Hiç de istemediğimiz bir şekilde Almeida daha da ciddi bir sakatlık yaşadı.

‘ARADA HAZIR OLACAK’
Şimdi ise Almeida’nın 2. sakatlığının tedavi sürecinde sona yaklaştık. Kuvvetlendirme çalışmaları istediğimiz düzeyde. Kasımpaşa maçından sonra kalan 8 haftalık sürede bir sorun yaşamaması için bu haftayı da test ederek geçmek istiyoruz. Kasımpaşa maçının ardından lige verilecek arada oynayabilecek duruma gelecektir. Dolayısıyla Kasımpaşa karşılaşmasında oynatılmamasını biz öneriyoruz” şeklinde rapor sunuldu. ARTIK top Samet Aybaba’da... Bir tarafta sağlık heyetinin raporu, diğer tarafta iyi olduğunu söyleyen ve takımla çalışmalara başlayan Almeida’nın oynama arzusu... Tecrübeli hoca bu iki düşünceyi teraziye koyacak ve Almeida’yı oynatıp oynatmayacağının kararını verecek.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

El Colgado

bir şekilde almamı gereken maç.
gol atın defansa yatın bu maçı alın!

erdibatmaz

4lü kombine aldık artık bilet bulma sıkıtnısı çekmeyiz. :D
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

[KralKartal]

Vurdugun gol olsun diyelim, almamiz gerekir, bu tur maclardan bile cekinir olduk..

Cik sahaya futbol oyna ve kazan, her mac finalse, bu macida final gibi oynayin.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

djinonu

DIABLO

1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

NoPasaran

Bekledigim ve soyledigim gibi oldu

Ayaga pas yapan her takim bizi mahveder..

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Bir bakıma iyi oldu. Kalenin herkese teslim edilmeyeceğini anlamış olur bazı taraftar kesimi. McGregor giderse onun yerine kaliteli bir kaleci alınmalı ama ben gitmesi taraftarı değilim.
Mağlubiyeti sadece ona yüklemiyorum ama 2 kaleci arasındaki farkı bu maçta bile anlamıyorsanız kaleci tartışmasına bir daha girmeyeceğim.

CR7

bu takımın kalecisi bu olursa skor da bu olur.

her geleni "allan" kaleci değil cenk'i istiyoruz.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

IL Capitano

Cok garip belki Cenkin yediklerini McGregor yemezdi ama o cikardigi topuda McGregor cikaramazdi. Ilginc yani.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ERHUN

Alıntı yapılan: CR7 - Mart 16, 2013, 22:10:03
bu takımın kalecisi bu olursa skor da bu olur.

her geleni "allan" kaleci değil cenk'i istiyoruz.

;D   ;D

Sözde adamın adıyla gönderme yapmak hoşuma gitti hem o yüzden güldüm hemde Cenk'in istenmesine.

Herkesin isteği farklı tabii. Bana göre de böyle bir kulübün kalecisi laubali biri olamaz.