Ana Menü

STSL 22.Hafta: Beşiktaş 1 - 1 Gaziantepspor [16.02.2013-19.00]

Başlatan Ersin Develi, Şubat 15, 2013, 09:31:59

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

İhsan maminin girmesi normaldi..

adamlar orta sahayı geçemiyordu ..

sorun bence en son samet aybabada. sen beşiktaşssın ya. fenerlilerin bate maçını hiçmi izlemediniz. 90 dk pozsiyon vermedi..

aykutmu hocalık yaptı orada. hiç sanmıyorm
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Nasil sen Besiktassin? Hoca ne is yapar, Besiktassak hocaya ne gerek var?
Vizyon katamiyor ki takima, iste o yuzden sen Besiktassin olayi olmuyor.

Samet hoca, YE TER SIZ. Feda diyorsak, yeterlidir. O zaman katlanacaz, avrupada seneye oynarsak,
samet hoca ile hic olmaz, ben seneyi dusunuyorum.

Sorun sampiyonluk degil yani. Ben yetersiz buluyorum, sen yeterli, ama zaman bunu gosterecek, ve bu mesaji hatirlatirim
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

İhsan kim yeterli abi..

Herkes yetersiz ki o halde

bir hocada ısrar edelim yahu

bakın oğuzhan kazanıldı
olcay kazanıldı

bunlar artıdır bize..

bu sene şu galatasaraydaki şansın yrısı bizde olsaydı liderdik yemin ederim
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Olcay topcu mu simdi? Yani 10 numara giyiyor, birde banko oynuyor, abi Delgadoya haksizlik etmisim..
Oguzhanin kumasi saglam, alt yapisi saglam, kim kazandi sanki yoktan var etti...
Oguzhan ciktigi ilk macta zaten belli etti kendini..

Olay liderlik degil ki.. Gelecege bakarsak, durum hicte hos degil, yanilma payimiz yuzde 50
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

keskinli

Vurun ama öldürmeyin
su takimi degil lucescu krali gelse sampiyon yapamaz
elindeki malzeme neki sampiyonluk bekliyorsun
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

El Maestro

Onur Kıvrak Trabzonspor'a kaç puan kazandırmıştır sayamayız,

Muslera öle, Volkan aynı şekilde hatta ve hatta Mert bile maç kazandırıyor ..

Bizim Karabüksporun vasat kalecisi Tomic bile yeri geliyor ipten alıyor mac kazandırıyor, Ama bizim McGregor sadece izlesin ve gol rekorunu kırmaya devam etsin .. Hiç birşey yapmıyor ve gerçekten aşırı anlamda kötü  . Bana 1 tane bize puan kazandırdığı maç gösterin yemin ederim bidaha buraya yazmam .. Ama gösteremez kimse çünkü yok.

İyi bir yanını söyleyemiyorum çünkü harbiden birşey yapmıyor sadece üstüne gelenleri tutuyor ..

Ve iyikide ıslıklanmış hatta keşke daha çok ıslıklansaydı, çünkü ben bu dönemde Beşiktaşım'dan bedava para kazanan adam görmek istemiyorum !
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Grocbenn

Başkanıyla,Futbol şube sorumlusuyla,Hocasıyl[kufur otomatik degistirilmistir]ondisyonerleriyle,Sağlık ekibi ile,Futbolcuları ile profesyonellikle alakası olmayan bir zihniyet ile bu gibi olayları çok yaşarız yaşadık ta.

Artık devir Menemen devri değil.Bilim ile futbolun birleştiği,Hadi koçum devrinin bittiği zamanlardayız.Bu anlayışla başarı hayal bile olamaz.

Samet Aybaba hala bu yaşananları şanssızlığa bağlıyorsa vizyonu da bariz ortadır.Mc Gregor maç kurtarmıyormuş.Senin forvetin karşı karşıya plase yapmak varken topu tavana çakmaya çalışacak kadar laubali.Sağ bekin 89 dk. adamını unutacak kadar laubali ama McGregor şapkadan tavşan çıkaramadığı için hatalı.Yediği golde ne yaptı?

ERHUN

Alıntı yapılan: El Maestro - Şubat 17, 2013, 04:08:01
Onur Kıvrak Trabzonspor'a kaç puan kazandırmıştır sayamayız,

Muslera öle, Volkan aynı şekilde hatta ve hatta Mert bile maç kazandırıyor ..

Bizim Karabüksporun vasat kalecisi Tomic bile yeri geliyor ipten alıyor mac kazandırıyor, Ama bizim McGregor sadece izlesin ve gol rekorunu kırmaya devam etsin .. Hiç birşey yapmıyor ve gerçekten aşırı anlamda kötü  . Bana 1 tane bize puan kazandırdığı maç gösterin yemin ederim bidaha buraya yazmam .. Ama gösteremez kimse çünkü yok.

İyi bir yanını söyleyemiyorum çünkü harbiden birşey yapmıyor sadece üstüne gelenleri tutuyor ..

Ve iyikide ıslıklanmış hatta keşke daha çok ıslıklansaydı, çünkü ben bu dönemde Beşiktaşım'dan bedava para kazanan adam görmek istemiyorum !

Kaleye gelen şut, gol yeme oranında Tomic 1'nci.
Muslera'da Lazio'daki ve gsdeki ilk yılındaki formundan uzakta. Volkan desek kariyerinin en kötü sezonlarından birini yaşıyor olabilir. Mert Günok ne kazandırmış hatırlayamadım şimdi.

Kalecilik gerçekten zor ve nankör bir meslek. Benimki de laf bu taraftar Cordoba'ya bile salladı, onun yanında McGregor'muş oymuş buymuş lafımı olur. Alayına gider diye boşa demiyorlar.

El Maestro

Muslera çok kötü evet haklısın ..

Aralıksız 12 haftadır üst üste gol yiyen, dün maçı veren McGregor müthiş kaleci ..

NoPasaran

Alıntı yapılan: Grocbenn - Şubat 17, 2013, 12:31:45
Samet Aybaba hala bu yaşananları şanssızlığa bağlıyorsa vizyonu da bariz ortadır.Mc Gregor maç kurtarmıyormuş.Senin forvetin karşı karşıya plase yapmak varken topu tavana çakmaya çalışacak kadar laubali.Sağ bekin 89 dk. adamını unutacak kadar laubali ama McGregor şapkadan tavşan çıkaramadığı için hatalı.Yediği golde ne yaptı?

onlarda eleştirilir ama herkes kendince bir şeyleri hak ettiği için insanlar susuyor..

olcay dünya kadar gol attığı için ben hiç oyun yapısını sevmesemde susuyorum mesela..

gregorada bişey diyemem ama asla bu kaleyi hak etmiyor bunu çok iyi biliyorum..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Colgado

gs'nin beğenmediği de sanctis italya milli takımına kadar yükseldi. senelerdir napoli kalesinde.
gregor'u geçen yıl arsenal istiyordu. ben güveniyorum, beğeniyorum da.
sorun kesinlikle futbolcularda, inanç yok. ben olsam olcay'a kesik atardım bu kaçıncı oldu dağlara taşlara. yapamıyorsan ekstradan son vuruş antrenmanı yapacaksın.

keskinli

her sey anlik olaylara endeksli
olcay veya fernandes pozisyonlar gol yapsalardi ne hocanin vizyonuna ne baskana nede oynanan oyuna laf edilirdi
aksine övgüler yagardi
bu takimin basarisi sampiyonlukla ölcülüyorsa sorumlular iyi is yapmislar helal olsun
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Ersin Develi

Samet Aybaba'nın haklı bulunmasına şaşırıyorum.
Bu maç için değil konuşmayalım
22 Maç 9 Galibiyet 9 Beraberlik 4 Mağlubiyet
Şuan Samet Aybaba'nın adı Sametinho olsaydı,teneke bağlayıp göndermiştir.

Güntekin Onay söylemiş ''Kaleci antrenörünü Bucaspor'dan, kondisyoneri de Kocaelispor'dan alırsan sonuçlarına katlanırsın.''
Bu bile bakış açılarının ne kadar dar olduğunu gösteriyor.

Ne başkanın ne de yönetimin bu kadar ajitasyon yapmaya hakkı yoktur.

ERHUN

Alıntı yapılan: El Maestro - Şubat 17, 2013, 14:41:32
Muslera çok kötü evet haklısın ..

Aralıksız 12 haftadır üst üste gol yiyen, dün maçı veren McGregor müthiş kaleci ..

Bu şekil yazınca ne oluyor? Cool mu gözüküyoruz haklı mı oluyoruz? Onu bileyim de belki bende bu şekilde yazmaya başlarım.

Şöyle konuşmayı sevmiyorum ama Muslera'nın M sini çoğu kişi bilmezken takip ediyordum ben, Muslera'ya kötü diyecek son kişilerden biriyim. Ama şuan formu iyi değil. Evet McGregor çok iyi kaleci, yenen goller sadece kalecinin hatasıdır mantığıyla düşünen birine laf anlatmak çok zor olacağı için boşa uğraşma niyetinde değilim.

El Maestro

McGregora çok iyi diyen birine ben tek kelime yazmam zaten bu konu hakkında .. McGregor çok iyiyse diğerleri ne o zaman diye sorarlar adama ? Tamam o golde hatası yoktu nebilim şu maçta iyi oynadı vs.. gibi laflar etsen eyvallah görüştür derim saygı duyarımda, 2x2 nasıl 4se McGregor'un kötü bir kaleci olduğuda o kadar nettir..

Ayrıca o sorduğun şey coolluk değil ironidir sorduğuna göre bilmiyodun öğrenmiş oldun ..  ;)