Ana Menü

Film ve Oyun Paylaşımı Hakkında..

Başlatan NoPasaran, Ocak 30, 2013, 01:07:17

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Forumumuz son dönemde özellikle sosyal medyanın gelişmesi ve forum sistemlerinin artık eskisi kadar rağbet edilmemesi nedeni ile çok fazla yazı alan bir forum olmaktan çıkmış durumda..

Ancak buna rağmen forumumuzda kalan ve ısrarla yazılarına devam eden ve fikirlerini paylaşan arkadaşlarımız mevcut. Onlara forum adına çok teşekkür ederiz..

Ancak tüm çabalara rağmn yinede  son dönemde forumumuzdaki "Futbol" boşluğundan kaynaklı hepinizin malumu bir üyemiz tarafından artık forumumuz "Torrent ve download" sitesine dönüşme aşamasına gelmiştir :)

Bu konu zaten "yasal" sınırlar çerçevesinde değldir. Hostingini Türkiyedeki firmalardan sağlayan ve yasalar gereği "LEGAL OLMAYAN" film paylaşımları yapmamız yasaktır. Bunu hem dağıtan hemde buna izin veren merciler suçludur..

Ancak ceza ve yaptırımlardan daha çok Beşiktaş ve Futbol Forumu kimliğimizden uzaklaşmamıza neden olan ve bunu bizlere ifade eden müdavimlerimiz ve üyelerimizin Beşiktaş forumu kimliğinden uzaklaşmasını engellemek amacıyla bundan böyle film ve oyun linkleri paylaşımlarını BEŞİKTAŞLI OLDUĞU FORUM YÖNETİMİ VE ÜYELERİ TARAFINDAN kesin olarak bilinen üyelerce yapılabilecektir..

Bunun dışında hareket eden üyeler , önce uyarılacak daha sonra geçici daha sonrada süresiz olarak forumumuzla ilişkisi kesiliecektir.

Herkese iyi forumlar..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Hunterx'in açtığı konulardan dolayı bu konu gündeme geldi sanırım.

Üyelik iptali ve o konuların silinmesi iyi bir karar olabilir, forumumuzda o konulara ilgi gösteren yok zaten.

El Colgado

Aynen abi biz maç oynuyoruz adam film, oyun yüklüyor. Yani Allah razı olsun tabi ama her şeyin bir zamanı olmalı.

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

DIABLO

Çocukluğumu hatırladım rep alabilmek icin uğraş verirdik ne yillardi yahu :)
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

keskinli

iyi sabredildi bu huntere
baskalarinin yuvasina yavrusunu koyan bi kus var,adini hatirlayamadim ona benzetiyorum ben hunteri
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

DIABLO

abi bu  kuş olayını anlamadım

bu arada 424 konu açmış her açtığı konuya paylaşım için sağol yazsaydım iyi mesaj kasardım ;D

forzaChelsea

IL Capitano

Kusu bende anlamadim  :)

Yazik oldu Huntera , paylasimci bi arkadasti.  :)
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ilhan mansız_melis

Burası Beşiktaş forumu ya ve HunterX sadece film ve oyun paylaşıyordu onun dışında hiçbir iletisi falan yoktu böylelikle Beşiktaş'ın yuvasına başka yavrular koyuyordu.

Ahmet abi böyle demek istedi sanırım :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

keskinli

guguk kusu icinde yavrusu olan yumurtayi sahtekarlikla  baska kusun altina koyarak kendi yorulmadan risk tasimadan yavrunun büyümesini saglar
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

DIABLO

forzaChelsea

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ERHUN

Alıntı yapılan: DIABLO - Ocak 30, 2013, 13:50:32
abi bu  kuş olayını anlamadım

bu arada 424 konu açmış her açtığı konuya paylaşım için sağol yazsaydım iyi mesaj kasardım ;D

İlk mesaj benden, sağ ol +rep tarzı şeyler yazabilirdik aslında.

;D

DIABLO

Admin konuları silmeden ben başlayayım  :ahaha :ahaha :ahaha

forzaChelsea

NoPasaran

Bundan önce açılmış konularda silinmeyecek rahat olun
Aşk bu Aşk !

volkanca.net