Ana Menü

STSL| Beşiktaş-Akhisar Belediyespor 23.11.2012(20:00)

Başlatan keskinli, Kasım 22, 2012, 17:51:25

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RCA

beşiktaş az ciddiye alsa ve biraz daha becerikli ayak olsa bu akhisara 7 8 atılır
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

djinonu

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

El Colgado

Beyler hafta içi kupa maçı var Almeida cezayı orada çekiyir değil mi? Hafta sonu sahada yani.

djinonu

Alıntı yapılan: El Colgado - Kasım 23, 2012, 21:54:24
Beyler hafta içi kupa maçı var Almeida cezayı orada çekiyir değil mi? Hafta sonu sahada yani.

süper haber buuu

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

eRe

aynen oyle olması lazım tabı bu federasyon 4 5 mac vermezse!
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

keskinli

insaallah yanlis hatirliyorum
ligde görülen 2 sari kart cezasi ligde cekilir diye aklimda kalmis
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ERHUN

Kazanmak zaten güzel şey gollerin Filip ve Hilbert'ten gelmesi ayrı güzel olmuş.

Filip resmen yeniden doğdu, tebrikler Beşiktaş'ım.

NoPasaran

Alıntı yapılan: keskinli - Kasım 23, 2012, 22:19:00

Yok ahmet Abi sacma olur o. Eskiden 4 sari mi gorunce ole bisey vardi. Ama sonucta kirmizi gordu ve 1 sonraki resmi macta oynamamasi lazim
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Ayrica yedigimiz gole bi bakarmisiniz..

Gregor sinirleniyor ama haksiz felan degil..

Toramandan baska dunyada ikinci bir defans oyuncusu yoktur pozisyon olmayan yerden.pozisyon yaratan. Gobege topmu indirilir aklim almiyor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Colgado

Bence orada Toraman'ın hatası yok.
Orta alan oyuncularının dönen topu alması gerekirdi.

NoPasaran

Alıntı yapılan: El Colgado - Kasım 23, 2012, 22:51:24
Bence orada Toraman'ın hatası yok.
Orta alan oyuncularının dönen topu alması gerekirdi.

Faruk çocukken spor okulları olurdu. Ben defans oynuyordum. Ve ömrü uzun olsun Mahmut Hocamız vardı, sürekli bundan bahsederdi..Topu uzaklaştıracaksınız kenarlara atın..

Futbolun ana kuralıdır..Yandan gelen ortayı ceza sahası hemen önüne indiren bu kadar üst düzey takımdan oynayan başka oyuncu zor bulunur.Bu bireysel hata felan değil. AYAĞININ ALTINDAN kaçırsa felan kabul ederim ama bunlar iyi şeyler değil. Beşiktaşın savunma oyuncularında halen büyük sıkıntılar var..

Sol bekteki Emre Özkan Beşiktaşın oyuncusu değil..

Bugün iki gol bulunca maç koptu. Çok yoruma gerek yok..

Helal olsun yine..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligi'nin 13. haftasında İnönü Stadı'nda Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.

Karşılaşma sonrasında Beşiktaş Kulübü Teknik Direktörü Samet Aybaba, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Aybaba, yaptığı açıklamada;

Karşılaşmayı 7 dakikada bitirdiklerini dile getiren Aybaba; "Ben maçın daha zor geçeceğine inanıyordum. Bu maçın gerekçesi bizim için liderlikti. Ancak 7 dakikada oyunu bitirdik. Daha sonra takıma rehavet çöktü. Rakibimiz de ikinci yarı biraz daha üstümüze geldi. Küçük rotasyona gitmek bile bizi yoruyor. Bugünkü gelinen noktada takımımı ve taraftarımı kutluyorum. Beşiktaş gibi bir camia hem basketbola hem de futbola yetiyor." dedi.

Kaleci tercihi konusunda sıkıntı olmadığını ifade eden Samet Aybaba; "Biz Cenk ile devamlı görüşüyoruz. Öğrenmesi gereken eksiklikleri gideriyor. Kim hazırsa onu oynatıyoruz. Bu anlamda hiç bir sıkıntı yok" dedi.

Almeida'nın kırmızı kartını değerlendiren Aybaba; "Biz maç maç lige bakıyoruz. İçimizdeki gizli hedefleri ilerleyen zamanlarda açıklayacağız. Ankaragücü maçında zaten Almeida'yı dinlendirmeyi düşünüyordum. Hakem benden önce davranarak onu dinlendirdi." diyerek sözlerini tamamladı.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

Alıntı yapılan: NoPasaran - Kasım 23, 2012, 22:40:26
Alıntı yapılan: keskinli - Kasım 23, 2012, 22:19:00

Yok ahmet Abi sacma olur o. Eskiden 4 sari mi gorunce ole bisey vardi. Ama sonucta kirmizi gordu ve 1 sonraki resmi macta oynamamasi lazim

hocada demis zaten kupa macinda cezasini cekecek.iyiki kupa maci var bu hafta
benim kafami karistiran disiplin uygulamasinda yazan ayni kategorida cezasini ceker cümlesi oldu
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin