Ana Menü

Mutlu Yıllar Büşracan.. 14 Eylül..

Başlatan NoPasaran, Eylül 13, 2012, 00:33:37

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Mutlu mutlu senelere büşracım..

Doğum gününü kutlar, daima bizimle kalmanı ve nice senelere doğum gününü kutlamayı Rabbimizden dilerim..

İyiki varsın

Seni seviyoruz..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Nice mutlu siyah-beyaz senelere ..  :)
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Banucan

Büşra ruh ikizim :D
öncelikle doğum günün kutlu olsun
yeni yaşın sana mutluluk başarı hayatta elde etmek yapmak istediğin herşeyi getirsin
kesinlikle abicana katılıyorum seviyoruz seni ve hep bizimle ol :D
çok süslü sözler söyleyemiyorum ama şunu bil senin her ihtiyacın olduğunda konuşabilceğin arkadaşın olarak burdayım msndeyim twitterdayim telefondayım sen konuşmak iste ben heryerdeyim
bu arada bırak bir yıl daha yaşlandık sonumuz Esra :ahaha :ahaha
ve unutmadan genelde doğumgünü topiğini en son gören Volkan abi tarafından konun açıldı nasıl bi duygu? :ahaha :ahaha :ahaha
FEDA

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

Şu konuyu ben açacaktım :(

Dost nereden başlayım ben bilemedim şimdi. Şu son zamanlarda arayı epey bi açtık ama olanı biteni duysan zaten hak verecen bana. Taa o dershane zamanı lise son sınıftayken bi tanıdım seni o hoş sohbetin falan derken tam 3 seneyi devirdik.

Uzun uzun anlatamam ben ama sen anlarsın o esprilere katlanırdın zamanında gerçi şimdi yapsam yine katlanırsın :) her şey için sağol iyi ki tanımışım seni

Mutlu ol senelerce (:
altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

Doğum günün kutlu olsun. nice mutlu yıllara.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

keskinli

dogum günün kutlu olsun
Allah saglikli,sihhatli,huzurlu ve mutlu uzun bi ömür versin
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

beckyZWICKY

vaayyyy cicişkooooooooo büyüdün mü sen bakiiiimmm ;D

o değilde.. İyikide tanımışım dediğim az insanlardan birisi.. iyiki doğdun! nice mutlu sağlıklı yıllara inş..

bazen kötü, bazen iyi olabiliriz ama olsun.. hep hayatımın bir köşesinde durmanı, kötü zamanlarımdada gelip muhabbet edebileceğim bir kişi olarak hep kal hayatımda..

Süüüpppppeeeerrrrrrrr bir yıl dilerim köfteeeeee   ;;D
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

unicorn

Nice yıllara Büşracığım. En eski tanıdıklarımdansın bu forumda. İyi niyetinden dolayı neredeyse herkesle anlaşabiliyorsun. Seviyoruz seni. :)
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

K.D

Küçükken hep seni kızdırırdım biliyorum ama abla-kardeşliğin tadıda burdadır diye düşünüyorum büşra ablacım :)

İyiki doğduuuun.Nice mutlu yılaraaaa :)
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

DIABLO

1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

KeePSaKe

Büşracım doğum günün kutlu olsun. Nice güzel yıllara :)

Banu'nun dediği gibi bende öyle fazla süslü şeyler söylemeyi beceremem ama iyi ki seni tanımışım,iyi ki varsın. Mutlu yıllar  :bjk
Since 1903

RCA

vaaaaayy bugün büşra hanımın doğum günümüymüş :)

büşracım canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun umarım üniversite hayatın ve daha sonrası hep başarılarla devam eder. sağlığın sıhhatin yerinde olsun ve hep aramızda ol. kendine çok cici bak, mutlu yıllar :)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

IL Capitano

Hayatin her turlu kademesinde sana basarilar diliyorum. Iyiki varsin , zaten toplasan kac kisi kaldik burda. Neeyse bugun senin gunun , guzel bir dogum gunu gecirmen dileklerimle..

Dogum gunun kutlu olsun , nice siyah/beyaz senelere  :bjk
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

yuNuS1903